שומעים זמר עם קול מעצבן שר פוש קפי שיפיי ואז ילדים צועקים היי היי לא זוכר מאיפה זה נראה לי מהדיסק השני של האינרסיטי בקיצור תתנו את השם
___________________ DJ Udi Hakim Israel ICQ: 45294030 E-mail: [email protected]
אה שחכתי בבקשה דודו זר גיבור תרבות - דודו זר אינו ימות
"פושקפישי פאי אהה אהה פושקפישי פאי אהה אהה נה נה נה נה נה נה נה נה זהו ה... קליפסוביפה" שיר ישן של ערוץ הילדים, לא אחר מאשר עודד מנשה הזיין!
quote:Originally posted by Vman תודה רבה רבה הוא זמני כי אני לא הכי מרוצה ממנו גם אני לא סתם סתם
quote:Originally posted by eXeTik "פושקפישי פאי אהה אהה פושקפישי פאי אהה אהה נה נה נה נה נה נה נה נה זהו ה... קליפסוביפה" שיר ישן של ערוץ הילדים, לא אחר מאשר עודד מנשה הזיין! הוצאת לי את המילים מהפה לפני כמה שבועות פתאום נזכרתי בשיר זה ולא הפסקתי לשיר אותו כל היום!!!היה מצחיק ששרתי את זה לחברים שלי
___________________ .
נשמע כמו שיר של רוסים No offence למי שרוסי
יש את הקלאסיקה היותר טובה של עודד מנשה עודד אמר להרים ידיים עודד אמר לשים ידיים על הראש..
שיר ענק!!!! למי שיש אותו באמ פי ומוכן לשלוח לי יבוא על שכרו וזה שיר הרבה יותר קלאסי מ Oded_Menashe_-_Put_Your_Hands_up_On_Your_Head.mp3 כאילו זה עוד מהתוכנית על החוף איך קראו לה קיץ על החוף נראה לי ותשימו ידיים על הראש או בשמו בלועזי Oded_Menashe_-_Put_Your_Hands_up_On_Your_Head.mp3 זה הרבה הרבה יותר חדש
quote:Originally posted by Vman Oded_Menashe_-_Put_Your_Hands_up_On_Your_Head.mp3 LOL רגע זה לא put your hands up on the head, and dance to the beat ?
תלוי איזו קבוצה שחררה את זה TGX קראה לזה ככה וSAM 303 קראו לזה אחרת