מצאתי רשימה של כמה פאבים שעובדים הם ריקים ואפשר להשתמש בהם אבל הם לא תומכים בפיקסוס fxp אם משהו רוצה להעלות שירשום פה ואני יפרסם פרטים
quote:Originally posted by warpedd_ מצאתי רשימה של כמה פאבים שעובדים הם ריקים ואפשר להשתמש בהם אבל הם לא תומכים בפיקסוס fxp אם משהו רוצה להעלות שירשום פה ואני יפרסם פרטים אח שלי אני צריך פאב ודחוף להעלות תסט שלי
quote:Originally posted by DjNumShum אני מכיר כמה פאבים דווקא סבבה סעו לאלנבי תסתובבו שם ותיכנסו לאיזה פאב יש שם אחלה מקומות באמת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ימצחיקולללל חחחחח הרגת אותי
quote:Originally posted by t0xIc חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ימצחיקולללל חחחחח הרגת אותי חחחחחחחחחחחחחחח זה בהתחלה מה שאני חשבתי................. אני כזה נכנס וקורא "פאבים טובים ואפשר להשתמש בהם" מממממממממממממממהההההההה?????????????????? רק אחרי כמה דקות נפל לי האסימון