אני חם לעשות רמיקס לשיר הזה
אבל בלי הווקאלס זה לא יהיה יפה!!!!
אני זוכר שמשהו ידע פעם לעשות פה אקפלה!!!
אני מזה חייב!!!
או שאם למשהו יש לו את הגירסת אקפלה שיגיד
נראה לי יצא לי מזה פצצה
עלה לי לראש רעיון אחו שרמוטה!!!
בתודה מראש!!
Oct-14-2002 19:49
oDrori
howdy
Registered: Dec 2001
ואתה גם זוכר את השם!! יפה מאוד!
אני יכול לנסות להכין לך אקפלה אבל אני לא מבטיח כלום, בעקרון נראה לי שאפשר לקחת את הגרסה של
ian knowles
ולהוריד לה את הבבס בקטע של הווקל ואז תקבל ווקל פחות או יותר נקי יחסית, למרות שישמעו שהורדת את הבס (אי אפשר להמנע מזה...)
Originally posted by Vortex_SA
אני יכול לנסות להכין לך אקפלה אבל אני לא מבטיח כלום, בעקרון נראה לי שאפשר לקחת את הגרסה של
ian knowles
ולהוריד לה את הבבס בקטע של הווקל ואז תקבל ווקל פחות או יותר נקי יחסית, למרות שישמעו שהורדת את הבס (אי אפשר להמנע מזה...)
אני ישמח מאוד אם תנסה!!!
תודה
Oct-14-2002 22:14
luckystrike
it's getting late . . .
Registered: Apr 2001
quote:
ian knowles
אחי יש מצב שאני ייתן לך גם שמות ותכין לי כמה אקפלות ?
PLLLLLZ
?
Oct-15-2002 00:53
Vortex_SA
universal tranceaddict
Registered: Jul 2002
אני ינסה לעשות משהו עם
try
ומורן, תשלח שמות, אני יראה אם אפשר, כי יש שירים שאפשר בקלות להוריד את הכלים ויש כאלה שאי אפשר בכלל...
אני ינסה לעשות משהו עם
try
ומורן, תשלח שמות, אני יראה אם אפשר, כי יש שירים שאפשר בקלות להוריד את הכלים ויש כאלה שאי אפשר בכלל...
ואללה אחי תודה !!!
Oct-15-2002 22:30
Ariels
!Con La Nueva York!
Registered: Oct 2001
quote:
אני ינסה לעשות משהו עם
try
רגע אבל ב אנטיאליאסינג אתה מתבסס על העובדה שהקול מוקלט על ערוץ אחד ואז הגל ההפוך מבטל אותו כי הוא זהה בשני הצדדים ומה שנשאר לך זה הכלים ששונים בערוצי שמאל וימין וככה הקול יורד אבל איך אתה משאיר רק את הקול ? אתה עושה כאילו -1 לתוצאה או משהו כזה ואז זה מחסיר לך את התוצאה מהגל המקורי ומשאיר אותך רק עם הגל המבוטל
?!!?!?
Oct-16-2002 11:52
djGoosh
Senior tranceaddict
Registered: Jan 2002
תדעו לכם שיש אקפלה ל
Try
אבל היא סופר נדירה
ואגב
Try
שמעתם את
Ian Van Dahl - Try (Robert Gitelman Remix) ??
Oct-16-2002 22:29
Vortex_SA
universal tranceaddict
quote:
Originally posted by Ariels
רגע אבל ב אנטיאליאסינג אתה מתבסס על העובדה שהקול מוקלט על ערוץ אחד ואז הגל ההפוך מבטל אותו כי הוא זהה בשני הצדדים ומה שנשאר לך זה הכלים ששונים בערוצי שמאל וימין וככה הקול יורד אבל איך אתה משאיר רק את הקול ? אתה עושה כאילו -1 לתוצאה או משהו כזה ואז זה מחסיר לך את התוצאה מהגל המקורי ומשאיר אותך רק עם הגל המבוטל
?!!?!?
זה לא בדיוק ככה, פשוט יש לך שני ערוצי סטראו נכון? אתה הופך פאזה לאחד מהם ומשלב אותם ביחד, עכשיו יש שירים שהקול מוקלט עם הבדלים בסטראו ואז כשאתה עושה את זה אתה למעשה משאיר את הקול, כשבשירים אחרים אתה לא תוכל לעשות את זה, פשוט צריך לבדוק כל שיר לגופו, חוץ מזה אפשר לעשות אקוליזציה ושטויות, או שאפשר פשוט להתאים את הביפיאם ואז לא שמים לב לכלים האחרים בשיר שחתכת ממנו את הווקל, זה הכל טריקים, מבין?
חוץ מזה תמיד אפשר לשלוח אי מייל לאיאן ואן דאהל ולטעון שאתה מפיק מצליח בישראל ושתרצה לעשות לו רמיקס בתקווה לשחרר אותו על הלייבל שלו
אחי אתה יכול לעשות לי אקפלה ל
JAN JOHNSTON - SILENT WORDS ?
Oct-17-2002 18:36
Vortex_SA
universal tranceaddict
ברור שיש אקפלה לטריי והיא מאוד נדירה, יש אקפלה לכל שיר שיוצא... הרי מישהי מקליטה את הקול שלה נכון? אז באולפן יש את ההקלטה, השאלה היא אם מפיצים את זה או לא...
ומורן דבר באייזיק, זה כולל גם אותך אנטמפריק...