Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > בבקשה תכנסו ותקראו
Pages (3): [1] 2 3 »   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
Hell_Copter
UplifTingHaRdTrancEAddicT

Registered: Nov 2001
Sad בבקשה תכנסו ותקראו

בבקשה תקראו את הכתבה הבאה...

http://images.maariv.co.il/cache/ART378771.html

אני אקדים ואומר שזאת ילדה מהבית ספר שלי...
למזלי לא הכרתי אותה במיוחד אז לא כך כך לקחתי אישית את המקרה
אבל כולם היו היום בהלם!!
אני ראיתי ידידות שלי וחברים שלי שהכירו אותה בוכים והכל... וזה פשוט עושה לך משהו
אתה לא מסוגל להשאר אדיש למקרה כזה
אני זוכר שרק לפני איזה שבוע היה לה יום הולדת ואמרתי לה מזל טוב למרות שלא ממש הכרתי אותה... אבל אתם יודעים איך זה... רואים ילדה עם בלונים אז אומרים מזל טוב...
וכתבו לה שלט שתלו בבית ספר שכתוב בו
"always look on the bright side of life"
אירוני אה...

יש פה כמה אנשים שיודעים שניסיתי היום לצחוק כמה שיותר כדי לצאת מההלם אבל זה פשוט קשה ואני כל הזמן חושב על זה
ועוד למה היא עשתה את זה... בגלל ציונים?!
זה לא דבר שצריך באמת להזיז למישהו!!
תמיד יהיה אפשר לשפר אם זה אחרי צבא או בגרות חורף.... אבל לא עושים דבר כזה
אני מקווה שזה לקח לכולם לא להתרגש מדברים כאלה קטנים כמו לימודים... כי ערך קדושת החיים הרבה יותר חשוב!!!
אני ישמח מאוד אם תקראו ותפנימו

Old Post Nov-12-2002 23:49 
Click Here to See the Profile for Hell_Copter Click here to Send Hell_Copter a Private Message Add Hell_Copter to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DjNumShum
Kusiot Addict

Registered: Sep 2001

וואי עצוב לאללה....
אין לי ממש מה להגיד חוץ משחבל שאנשים זורקים תחיים שלהם ככה בזמן שאנשים אחרים שגוססים מנסים להיאחז בחיים כמה שיותר חזק.

Old Post Nov-12-2002 23:53  Israel
Click Here to See the Profile for DjNumShum Click here to Send DjNumShum a Private Message Add DjNumShum to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
MasterP
/\$$ /\/\a$T3R

Registered: Nov 2002

אני לא מבין איך נערה בת 16 עם "מודעות חברתית גבוהה מאוד" יכולה לשים קץ לחייה בגלל דבר כזה. נכון שהתנועה הייתה גורם מרכזי בחייה אבל היא יכלה לדבר עם מישהו לפני שהיא בוחרת לעשות דבר כזה.

יותר מידי מכל דבר זה רע אפילו אם זה דבר טוב במהותו.
לפי דעתי כדי למנוע התאבדויות בקרב בני-נוער צריך לדבר איתם על זה בביה"ס שהם ידעו שהתאבדות זה אף פעם לא פתרון, ושתמיד אם הם מרגישים לחצים או שיש להם בעיות שהם יכולים לדבר עם המורים הקרובים אליהם או המנהל וכמובן חברים ומשפחה.

Old Post Nov-13-2002 10:28  Israel
Click Here to See the Profile for MasterP Click here to Send MasterP a Private Message Add MasterP to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Sniper
Markus Schulz Addict

Registered: Mar 2002
Unhappy

שיואו אני פשוט בשוק... ואללה רועי קשה לי לשמוע כאלה דברים
אין לי מילים
אני פשוט המום

Old Post Nov-13-2002 13:06 
Click Here to See the Profile for Sniper Click here to Send Sniper a Private Message Visit Sniper's homepage! Add Sniper to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Hell_Copter

היום היה טיפה יותר קל אבל עדיין אחושילינג קשה
ניסיתי לצחוק כמה שיותר אבל פשוט לא הרגשתי נעים כל פעם שצחקתי
היו כמה יודניקים שהלכו מכות כזה בצחוק וכל השכבה שלהם התחילה מחיאות כפים כזה... רציתי להרוג אותם... מה זה החוסר כבוד הזה?!
ישבתי כל היום עם ידידה שלי שהייתה חברה שלה... כבר הברזתי בשביל ללוות אותה הביתה אבל היא החליטה להשאר בסוף...
עוד ידידה שלי שלקחה את זה קשה לא הגיעה היום לבית ספר בכלל
זה לא פשוט מה שהולך!!!

דרך אגב גילי... עם מי דיברת?

Old Post Nov-13-2002 13:09 
Click Here to See the Profile for Hell_Copter Click here to Send Hell_Copter a Private Message Add Hell_Copter to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
oDrori
howdy

Registered: Dec 2001

שככה יהיה לי טוב מהתגובות שאנשים משאירים:

Good morning Israel :Observer :12-11-2002 (4

וגם זה שאח"כ...

משתתף בצערך החלקי אחי, ואני יודע שיהיו רגעים שתרגיש אשם אם אתה נהנה או לא חושב על זה... אבל מה שלמדתי מהשבועיים האחרונים זה שכל דרך התמודדות לגיטימית, ומאחר וזה פגע בך קצת פחות קשה מחברות שלך שהכירו אותה... במידה מסויימת זה תפקידך לתמוך בהן

Old Post Nov-13-2002 14:44  Israel
Click Here to See the Profile for oDrori Click here to Send oDrori a Private Message Add oDrori to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Hell_Copter

quote:
Originally posted by oDrori
משתתף בצערך החלקי אחי, ואני יודע שיהיו רגעים שתרגיש אשם אם אתה נהנה או לא חושב על זה... אבל מה שלמדתי מהשבועיים האחרונים זה שכל דרך התמודדות לגיטימית, ומאחר וזה פגע בך קצת פחות קשה מחברות שלך שהכירו אותה... במידה מסויימת זה תפקידך לתמוך בהן

אני מנסה לעזור כמה שיותר
אני נראה לי ילך עוד מעט לידידה שלי וישב איתה קצת
לא יכלתי לסבול את איך שהיא הייתה היום
כל כך הייתי עצוב בגללה בכל פעם שהסתכלתי עליה... אבל חייבים להשאר חזקים

Old Post Nov-13-2002 14:59 
warpedd_
until when?!

רק עכשיו יצא לי להכנס לאתר

בכל מקרה באמת זה נפל עלי גם בצורה קשה

למרות שלא ידעתי מי זאת לקחתי את זה די קשה
ממש הייתי מבואס אתמול

היום בבוקר ראיתי את המחנך שלה שאני מכיר אותו אישית ממועצת התלמידים וכאלה
הוא היה ממש מדוכא

Old Post Nov-13-2002 15:45  Israel
Click Here to See the Profile for warpedd_ Click here to Send warpedd_ a Private Message Add warpedd_ to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
YuVaL
Airwaves

Registered: May 2001

משתתף בצערך אחי

Old Post Nov-13-2002 16:28 
Click Here to See the Profile for YuVaL Click here to Send YuVaL a Private Message Add YuVaL to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Hell_Copter

היום עשינו שיחה על זה עם המחנכת שלי של הייתה ביום שלישי בבית ספר לדבר איתנו...
קיצר היו כמה ילדים שאני אשכרה לא מבין איף מסוגלים לחיות עם עצמה
אומרים שהילדה מטומטמת ומסכנה שהיא הולכת ועושה דבר כזה וזה עוד מילא... אפשר להבין... אבל הם מתחילים לספר על זה בדיחות והכל
אני מבין שזאת דרך התמודדות אבל שיש ילדים בכיתה שהכירו אותה אישית וממש לוקחים את זה קשה זה דבר מזה לא מכובד לעשות
אני פשוט התביישתי!!
וגם כעסתי מאוד!!!

Old Post Nov-14-2002 13:49 
oDrori
howdy

Registered: Dec 2001

quote:
Originally posted by Hell_Copter
היום עשינו שיחה על זה עם המחנכת שלי של הייתה ביום שלישי בבית ספר לדבר איתנו...
קיצר היו כמה ילדים שאני אשכרה לא מבין איף מסוגלים לחיות עם עצמה
אומרים שהילדה מטומטמת ומסכנה שהיא הולכת ועושה דבר כזה וזה עוד מילא... אפשר להבין... אבל הם מתחילים לספר על זה בדיחות והכל
אני מבין שזאת דרך התמודדות אבל שיש ילדים בכיתה שהכירו אותה אישית וממש לוקחים את זה קשה זה דבר מזה לא מכובד לעשות
אני פשוט התביישתי!!
וגם כעסתי מאוד!!!

אתה רואה בדיחות על ורסאי, על התאומים, אלה דברים שאני מבין... זתאמרת, כשמסתכלים על האירוניה, גם השואה יכולה להראות מצחיקה (קצת בוטה אבל מה לעשות, אני צוחק מהבדיחות האלה), עד כאן זה הומור. כשאתה מספר בדיחה כזאת למישהו שמעורב רגשית ועוד אחרי כ"כ מעט זמן, זה לא יכול להיות כלום חוץ מטפשות או אכזריות

Old Post Nov-14-2002 18:48  Israel
Click Here to See the Profile for oDrori Click here to Send oDrori a Private Message Add oDrori to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DjChook
Ancient TranceAddict

Registered: Sep 2000

אני ככ מכיר את זה,

שהיה את הפיגוע בדולפינריום אז נהרגה מישהי שלמדה בבית ספר היסודי שלי,
שנה מתחתי

והמון חברים שלי ששנה מתחתי הכירו אותה ולקחו את זה קשה,
אבל בכל זאת הם עדיין סיפרו בדיחות עליה כמו

"מה זה דומם ב-ק"

קטרינה

(אני חושב שזה היה שמה)

Old Post Nov-14-2002 19:20 
Click Here to See the Profile for DjChook Click here to Send DjChook a Private Message Add DjChook to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > בבקשה תכנסו ותקראו
Post New Thread    Post A Reply

Pages (3): [1] 2 3 »  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackKind of old Tiesto ID needed [2004] [0]

Click here to listen to the sample!Pause playbackMyth - "Millionfold" [2004]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 10:25.

Forum Rules: