?מישהו פה חוץ ממני לא מצליח להכנס להוטמייל זה כותב לי הודעת שגיעה ומגיע למסך ריק וואט דה פאק, זה עבד לי מצויין לפני יומיים? מישהו יודע אולי מה פשר הדבר?
___________________ "The world is not beautiful. And that, in a way, lends it a sort of beauty." --=My Music=--
הם חידשו את התיבות תנסה עכשיו ותראה שיש לך תיבה חדשה ויפה אבל רק חיסרון אחד אי אפשר להיכנס לתיבה הישנה כל האי מיילים בתיבה הישנה נמחקו........
quote:Originally posted by HyPeRSoNiC הם חידשו את התיבות תנסה עכשיו ותראה שיש לך תיבה חדשה ויפה אבל רק חיסרון אחד אי אפשר להיכנס לתיבה הישנה כל האי מיילים בתיבה הישנה נמחקו........ אז למה אצלי כל האימיילים נשארו??
___________________ <<< elad11 >>> Layo & Bushwacka - Love Story (Original Mix) .מומלץ בחום -----------
המממ לי לא היו שום בעיות ואני לא רואה שום שינוי או אימיילים שנעלמו
___________________ Never again.
גם אני לא מצחיק להיכנס HTTO 500 Internel server error משהו כזה
טוב נכנסתי לבדוק עכשיו וכרגיל בני זונות הציפו לי את האי מייל בהודעות של 150 קיי לאחת שונא את כל אלה איך אני יכול לחסום יא רבאק!!! בשניה מתמלא האי מייל
___________________ .
כן זה בערך מה שיש גם לי מה ניתן לעשות בנידון??? אין לי כח לפתוח עכשיו חשבון חדש
למה לא ביקשתם מהפסק אינטרנט מייל ? יותר פשוט יותר נוח
quote:Originally posted by Sniper למה לא ביקשתם מהפסק אינטרנט מייל ? יותר פשוט יותר נוח זה של ההורים עזוב אחי בקטנה אני לא משתמש בזה גם ככה רק לסיסמאות וכאלה...
חפ"דל:]]
quote:Originally posted by DjChook המממ לי לא היו שום בעיות ואני לא רואה שום שינוי או אימיילים שנעלמו לא ב hotmail.com שם לא היה שום שינוי אני מדבר על hotmail.co.il