ממקורות מהימנים נמסר לי כי נבנתה התנחלות חדשה, מכל המקומות, באזור השרון... שמה "הרפת של עודד" ואתם כולכם מוזמנים יאללה אחים שלי בודד לי!!! ובנוסף: סופסוף קיבלתי את ה]אקינג ממ"ד!!!! אני הולך לדחוף שם תוך שבוע-שבועיים מיקסר סידים את הפטיפונים שלי והגברה... PARTY TIME
___________________ Check My Music
quote:Originally posted by oDrori ממקורות מהימנים נמסר לי כי נבנתה התנחלות חדשה, מכל המקומות, באזור השרון... שמה "הרפת של עודד" ואתם כולכם מוזמנים יאללה אחים שלי בודד לי!!! ובנוסף: סופסוף קיבלתי את ה]אקינג ממ"ד!!!! אני הולך לדחוף שם תוך שבוע-שבועיים מיקסר סידים את הפטיפונים שלי והגברה... PARTY TIME צריכים לקפוץ באמת ... רועי מתי יש לך כבר רישיון לבד ? וראית איך השבוע תיחמנתי לחזור הבייתה דיי הרבה ?
___________________ CHICANE - EMPIRES ! ! !
יאללה רעננים קמבנו משהו ראשון\ שני הקרובים
quote:Originally posted by oDrori יאללה רעננים קמבנו משהו ראשון\ שני הקרובים חכה עם סיפוח המסריח הזה לא בטוח שאני יוכל ... נראה מה יגידו לי ביום חמישי לגבי שבוע הבא ... הבני זונות ועוד עושים לי בעיות ועדיין לא נתנו לי מקוצר ! איזה עצבים !
quote:Originally posted by luckystrike צריכים לקפוץ באמת ... רועי מתי יש לך כבר רישיון לבד ? חובה לקפוץ תומר כל יום עושה לי היום נסע לעודד ואז אין לו כוח או משהו סטלן רציני הבנאדם!! ויש לי מיום שני ב 12 בלילה... יענו שלישי חמישה ימים מבחינתי
___________________ .
ואלה אחי שיהיה במזל
___________________ Never again.
שבוע הבא יש מצב שאני יבוא למה יש קצת לחץ בשבועיים האלה
quote:Originally posted by Hell_Copter חובה לקפוץ תומר כל יום עושה לי היום נסע לעודד ואז אין לו כוח או משהו סטלן רציני הבנאדם!! ויש לי מיום שני ב 12 בלילה... יענו שלישי חמישה ימים מבחינתי ואאאללללה רועיי בהצלחה איששששש ועודד אחי למה אתה מקפח את הדרומיייםםםםם?????
quote:Originally posted by itamarsan ואאאללללה רועיי בהצלחה איששששש ועודד אחי למה אתה מקפח את הדרומיייםםםםם????? סורי אח שלו תראו יוזמה שנראה אותכם מפגש הבא... מה אתכם קרובים לרשיון כבר?
שמעו זה לא הולך ככה... מפגש הבא אני בא!!! רק תזכרו לקבוע יום שהוא לא ראשון או רביעי ואני שם... אני אפילו יגרור את ברוייטמן איתי!