מצטער שאני עושה את זה שוב מי בא???? שער 11 לשלטון!
איך רציתי ללכת למשחק.. בסוף אני לא יכול ללכת בטח יהיה משחק בן זונה הלוואי ת"א ינצחו שיהיה סבבה לכל מי שהולך
יווווו הלוואי ששתי הקבוצות יפסידו!!!!!
___________________ .
quote:Originally posted by Hell_Copter יווווו הלוואי ששתי הקבוצות יפסידו!!!!! חחחחחח נכון 2 הקבוצות יפסידו חחחחחחח
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שער 11 כבוד .יש לי תוף קונגה אבל אני צריך עדין לאשר אותו !!!!!!!! שער 11 באלאגן
סעמק אח שלי דפק אותי אורן ואח שלו הולכים לשער 11 (בלי להגיד כלום, פעם שעברה הם קנו לי כרטיס) ואח שלי קנה כרטיס עם חברים שלו לשער 3 אבל בתכלס לא יודע למה, אין אווירה של משחק מתקרב שבוע לפני הדרבי התרגשתי ועכשיו ... כלום
___________________ Never again.
אני חייב לאשר את התוף, וגם אין לי איך להביא אותו, ככה הייתי לוקח 567 אין לי עם מי לסוע קוס עאמק
עזבו אתכם מזה... המשחק האמיתי ביום ראשון בין בני יהודה לביתר...
quote:Originally posted by Hell_Copter עזבו אתכם מזה... המשחק האמיתי ביום ראשון בין בני יהודה לביתר... ?!!? מה זה ?! כדורגל ???? מי זה הקבוצות השכוחות אל האלה
אני מבין שאני הנציד היחיד של מכיב חיפה כאן ? בעעעעע קדימה חיפה... בעע אני לבד כאן...איפה אתם ?
quote:Originally posted by KrazyDJs אני מבין שאני הנציד היחיד של מכיב חיפה כאן ? בעעעעע קדימה חיפה... בעע אני לבד כאן...איפה אתם ? אתה מאוד לבד ותמשיך להישאר לבד.. אני צופה 30 אלף של מכבי ובקושי 5000 של חיפה...
quote:Originally posted by NyKoN אתה מאוד לבד ותמשיך להישאר לבד.. אני צופה 30 אלף של מכבי ובקושי 5000 של חיפה... כן חפיף... ת"א לא נתנו בכלל כרטיסים לחיפה אבל מה שחשוב הוא זה מי ינצח.. ובואו לא נתווכח עכשיו "ת"א יצנחו" "חיפה ינצחו" וכו'...