הא
לא בטוח אני יכול ... תרים טלפון נקבע מתי לקפוץ לאס"א ..
___________________ CHICANE - EMPIRES ! ! !
אסא? דיייי גם אני רוצה! אווף! המלווה הזה........
quote:Originally posted by warpedd_ לא צריך לעשות מנגל יש אסא חחחחח יותר חסכוני חחחח דווקא לא תלוי כמה אנשים!!! אנשים תעשו את זה שבוע הבא
quote:Originally posted by TinkerbeL דווקא לא תלוי כמה אנשים!!! אנשים תעשו את זה שבוע הבא טלי הוא צודק ... את פשוט לא מכירה את אס"א בלילה המוכרת כבר מכירה אותנו ובחמישה שקלים היא נותנת לנו חצי מהחנות ... קבבים , מרקים , צ'יפס , חומוס , שתייה וכו' וכו' ...
quote:Originally posted by luckystrike המוכרת כבר מכירה אותנו ובחמישה שקלים היא נותנת לנו חצי מהחנות ... קבבים , מרקים , צ'יפס , חומוס , שתייה וכו' וכו' ... יופי מורן!!! עכשיו אני עוד יותר רוצה לבוא!!!!!!! מישהו מהאזור שלי בא?! (טרמפ)
אם למישו בא לאסוף אותי אז אני בכיף מגיע למה אין לי אוטו...:\\ ולצערי אין ביטוח על האוטו של אבא\אח והאח השני סעממקקק למה מכרתי תאוטו למה?!@$
מממממממממממ..... אסא. אני מת לבוא!!!! אם יש מצב שתאספו אותי ואת טלי - אז אנחנו בטוח נבוא...... יאללה איתמר! אתה בא לאסוף אותנו עם האוטו????
quote:Originally posted by HyPeRSoNiC יאללה איתמר! אתה בא לאסוף אותנו עם האוטו???? חחחח כן אורן....... ניראה לי שעדיף שאתה תבוא לאסוף עם האוטו
quote:Originally posted by TinkerbeL חחחח כן אורן....... ניראה לי שעדיף שאתה תבוא לאסוף עם האוטו למה? הוא לא נוהג טוב?? נסעת איתו פעם??????