FERRY CORSTEN - LIVE @ EILAT ! ! ! בלגאאאאןןןןןןןןןןןןןן
quote:Originally posted by Gil Shwarts FERRY CORSTEN - LIVE @ EILAT ! ! ! בלגאאאאןןןןןןןןןןןןןן כן גם אני שמעתי שביוני הוא מגיע לארץ!! משהו בסט הולך להיות נקווה שזה לא יהיה עוד פעם ל 22 פלוס...
___________________ .
על הזרנוק שלי 22+ אין מצב שאני לא יהיה שם!
quote:Originally posted by Hell_Copter כן גם אני שמעתי שביוני הוא מגיע לארץ!! משהו בסט הולך להיות נקווה שזה לא יהיה עוד פעם ל 22 פלוס... זה יהיה 22 פלוס אההה כן , שכחתי OMG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בלאגןןןןןןןןןןןןןןןן
למה עד אילת?!?!
כמה טוב שיש חברות הפקה כמו נקסט והייניקן סאנדאנס בארץ!! רק להגיד להם תודה! ולקלל אותם באותה הנשימה על הגבלת הגילאים
quote:Originally posted by Gil Shwarts כמה טוב שיש חברות הפקה כמו נקסט והייניקן סאנדאנס בארץ!! רק להגיד להם תודה! ולקלל אותם באותה הנשימה על הגבלת הגילאים חחחחחחחחח כבר רשמתי תסיבה שאני לא יהיה גם שם :\\
רשמת 2 סיבות
quote:Originally posted by itamarsan סבבבבבבבבבה נשמעע מעולללללה יש היום בטי אל וי את פלאששש משהו סווףףףףף איזה פלאש... היה היום די ג'יי צ'יקו שמנגן לטינו האוס לבני 24 ומעלה עודד ידע הכי טוב קקי עליהם עם ההגבלת גיל