אוקי אנשים!! אז ככה סוף השבוע הזה ב MTV הוא סופ"ש דאנס אבל יש שם כמה תוכניות שוות בשבילנו!!! ביום ראשון בשעה עשר בלילה ועד 11 יש סיקור של ה DANCE STAR שהיה במיאמי שכלל גם את טיאסטו פול ואן דייק ועוד טובים ורבים ומיד אחרי זה פרסי ה TMF !!!!!!!!!! כן כן שכנראה גם יהיה את הופעה של טיאסטו עם "סקין" עם הטראק החדש והמדהיים TEN או FREE אין לי מושג איך קוראים לו אל תגידו שלא אמרתי לכם הנה הלוח זמנים מסודר 22:00-23:00 פסטיבל דאנס סטאר 23:00-24:00 פרסי TMF 00:00-01:00 הופעה חיה, לצערי אין לי מושג של מה ... תהנו אלי
פרסי ה tmf נשמע שווה!! אהה וגם יש מצב שנראה שם את בקי גריפין הכוסית כי היא נבחרה להגיש באם טי וי את הדאנס פלור צ'ארט אז בטח ידחפו אותה שם באיזה קטע
___________________ "The world is not beautiful. And that, in a way, lends it a sort of beauty." --=My Music=--
quote:Originally posted by DJ-Kreing^^ פרסי ה tmf נשמע שווה!! אהה וגם יש מצב שנראה שם את בקי גריפין הכוסית כי היא נבחרה להגיש באם טי וי את הדאנס פלור צ'ארט אז בטח ידחפו אותה שם באיזה קטע ואאאייי נישמע שווה ביותר אחייי שווה לראותתת
___________________ Top 5 Dj's 1.Armin Van Bu'uren 2.D.j-Tiesto 3.Astrid 4.Paul Van Dyk 5.D.j-Sahar.Z
התחיל?!
שחר זה היום ולצערי אני לא יראה כי אני בעבודה עד 12 ורבע בלילה ככה :\\
הלו רגע... באיזה שעה זה היום?
quote:Originally posted by sputnik_IL הנה הלוח זמנים מסודר 22:00-23:00 פסטיבל דאנס סטאר 23:00-24:00 פרסי TMF 00:00-01:00 הופעה חיה, לצערי אין לי מושג של מה ... תהנו אלי הוא כתב את זה כל כך יפה ואתה פשוט מתעלם ממנו??
Dance Weekend זה משהו טוב , בהחלט
מממממ אולי נבדוק במה מדובר תודה על המידע
___________________ .
ואללה תודה על המידע נשמע פצצה ! אתה בטוח שזה לפי הזמנים פה נכון ?
___________________ CHICANE - EMPIRES ! ! !