http://www.littlesounddj.com/ אני רוצה כזה
___________________ I'm not an artist.... I'm a f****n work of art.
לא נשמע לי משהו ת'אמת...
___________________ מוות לכל שונאי ישראל!!!! זה מוסכם או שגם את זה לשנות יא שמאלנים??? הממממ ... טוב נו זה בסיידר המממ בינתיים
זה לא אמור להיות לוג'יק או משהו.. אבל זה עדיין נחמד
מזכיר לי את הימים שעבדתי עם TRACKERS בלאח
___________________ Never again.
אין לי כח לקרוא שמישהו יסביר בקצרה מה זה...
quote:Originally posted by DjChook מזכיר לי את הימים שעבדתי עם TRACKERS בלאח הלו הלו אל תלכלך על הטראקרז.. אחלה תוכנות הכי שווה זה impulse tracker אבל באקס פי זה לא עובד משהו אז אני לפעמים עושה קצת שטויות במוד פלאג
quote:Originally posted by NyKoN אין לי כח לקרוא שמישהו יסביר בקצרה מה זה... נראה לי שזה ליצור טראקים בגייםבוי אבל גם אני לא ממש הבנתי..
כל הטראקרים אותו זבל גם אני הייתי עובד עם MOD PLUG חחח
לא נראה רציני בכלל
יש לי גיים בוי אחד מכל סדרה בעצם יש לי את הראשון, את הקולור ואת האדוונס החדש :P חולה על גיים בוי! פוקמון רוללללזזזזזז