Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > דיסקים 900MB
  Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
Segev
Armin Addict

Registered: Mar 2002
Question דיסקים 900MB

משהו יודע עם אני יכול לצרוב על כאלה דיסקים סתם עם צורב רגיל של
HP
ותוכנה רגיללה
nero

או שאני צריך איזה תוכנה וצורב מסויימים???

Old Post Aug-20-2003 08:31  Israel
Click Here to See the Profile for Segev Click here to Send Segev a Private Message Add Segev to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
s0undw4v3
Supreme tranceaddict

Registered: Mar 2001

אני לא מאמין שעוד עובדים על אנשים עם דיסקים כאלה!

דיסקים של GPT נכון?

הם החברה היחידה שניסתה ולא (!!!!) הצליחה לייצר כאלה
אבל הם אמרו - טוב נו... לא עובדים - בוא ננסה למכור אותם בכל זאת כי חבל על כל הפלסטיק הזה שהרסנו... אולי אנשים יהיו טיפשים ויחשבו שזה בעיה אצלם

אל תיקח אישית Segev

קיצר זה בלתי אפשרי לצרוב 900 מגה על דיסק.
תחזיר אותם כי אפילו אם תצרוב עליהם רק 700 - הם עדיין באיכות חראאאאא

Old Post Aug-20-2003 14:05  Israel
Click Here to See the Profile for s0undw4v3 Click here to Send s0undw4v3 a Private Message Add s0undw4v3 to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Segev
Armin Addict

קוס אמא שלהם זה בכל מאלוהים אני אומר לאבא שלי קנה לי דיסקים של 800 הוא נכנס לחנות ואומר לי יש רק של 780 אז אני אומר לו טוב תקנה את זה ובסוף הוא חוזר הביתה אומר לי בדרך חזרה ראיתי עוד חנות אז עצרתי שם וקניתי לך של 800

טוב בכאל זאת תודה לך ניראה לי אני אמכור אותם לאיזה פראיאר אחר

פראיארים לא מתים הם רק מתחלפים

עכשיו בכל זאת איך אני צרוב סרטים לדיוידי שהם מעל 780 מגה??

Old Post Aug-20-2003 14:52  Israel
Click Here to See the Profile for Segev Click here to Send Segev a Private Message Add Segev to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
-CosmicFire-
Craiser Man

Registered: Dec 2002

אתה לא יכול לצרוב דיוידי
צריך צורב
DVDRW...

Old Post Aug-20-2003 20:43  Israel
Click Here to See the Profile for -CosmicFire- Click here to Send -CosmicFire- a Private Message Add -CosmicFire- to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Eitan E
Supreme tranceaddict

Registered: May 2003

אפשר לצרוב דיסק של 800 מגה - תלוי איזה צורב יש לך
ועושים את זה ככה :
תכנס לנירו

configure->expert mode->enable overburn

ושם אתה צריך להגדיר לו מה הגודל של הדיסק

אבל למרות הכל האנשים פה צודקים שזה איכות נמוכה

Old Post Aug-20-2003 21:17  Israel
Click Here to See the Profile for Eitan E Click here to Send Eitan E a Private Message Visit Eitan E's homepage! Add Eitan E to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Ariels
!Con La Nueva York!

Registered: Oct 2001

תחשוב על זה ככה, כדיל הגדיל את הנפח של המידע מקטינים את הרוחב של הפס שנצרב. זה לא האיכות גרועה זה פשוט לפעמים הקרן לא מספיק חדה לקלוט פס כזה

Old Post Aug-21-2003 00:55  United States
Click Here to See the Profile for Ariels Click here to Send Ariels a Private Message Visit Ariels's homepage! Add Ariels to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
s0undw4v3
Supreme tranceaddict

Registered: Mar 2001

כן אריאל צודק
הקטע הוא שרוב קרני הלייזר ברוב המכשירים לא מספיק חדות כדיי לקרוא מידע צפוף כזה, אז זה כבר נחשב לאיכות גרועה.

זה כמו לכתוב במחברת 25 מילים בשורה ממש ממש ממש ממש צפוף או לכתוב 10 מילים בשורה ושאפשר לקרוא כמו שצריך.

ולגביי הצריבה של ה-800 ב
overburn

רק צורבים מסויימים מאוד יכולים לעשות את זה (כמו שצריך) וביניהם איזה שני דגמים מאוד מאוד מאוד מסויימים של פלקסטור (חברה אחת מהטובות אם לא הכי טובה לצורבים) ועוד כמה שכבר שכחתי.

קיצר לא כדאי.

אם יש לך סרטי דיב-איקס של 780 מגה - תלמד קצת איך מתעסקים עם תוכנות לעריכת איכות סרטים ותוריד ת'איכות סאונד קצת או שתחתוך את הכתוביות בסוף וזה יוריד איזה 50 מגה מהקובץ.

מקווה שתסתדר.

Old Post Aug-21-2003 14:20  Israel
Click Here to See the Profile for s0undw4v3 Click here to Send s0undw4v3 a Private Message Add s0undw4v3 to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Segev
Armin Addict

אפשר להגיד שהסתדרתי תודה

פשוט אני מוריד סרטים לא יותר מ 600 אז אני מסתדר

Old Post Aug-22-2003 01:11  Israel
GLoBaL-MUZiK
BaBaR King of Jungle

Registered: May 2002
Satan (eek!)

חבר'ה למה אתם מתעקשים לצרוב סרטים של בפורמט
VCD \ SVCD
שכל דיסק זה מעל 700 מיגה??? אין שום היגיון, אז בסדר לראות במחשב זה לא ממש כייף והאיכות על הפנים...אבל יש פיתרון אחר מאשר להילחם עם דיסקים של 800 מיגה, למשל הרעיון הבא

למה שלא תשקיעו בדברים האלה, יכול שישלכם את זה כבר ולא ידעתם אבל הינה מה שאני מציע

כרטיס מסך בעל יציאת טלווזיה, עדיף
G-Force 4

טלווזיה אני מניח שלכולם יש...קיצר קונים כבל שמחבר את המחשב לטלווזיה ומנגנים את הסרט, למרות שיש המון בעיות עם זה, ברגע שמוציאים את החיבור הנכון זה הכי שווה בעולם, הייתי אצל דוד שלי בפסח...ואיכשהו הוא הצליח לחבר הכל שיראו תמונה חלקה...קיצר זה כמו קולנוע פרטי

מה שכן אפשר להקליט לוידאו ולראות אם החבר'ה או החברה או מה שזה לא יהיה, קיצר אני ממליץ על זה

יש תוכנה מאוד קלה שמפקחת על כל העסק שנקראת
TV.Tool 8.0

וואלה שיהיה בהצלחה לכולם

Old Post Aug-22-2003 13:39  Israel
Click Here to See the Profile for GLoBaL-MUZiK Click here to Send GLoBaL-MUZiK a Private Message Add GLoBaL-MUZiK to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Eitan E
Supreme tranceaddict

Registered: May 2003

[

כרטיס מסך בעל יציאת טלווזיה, עדיף
G-Force 4

טלווזיה אני מניח שלכולם יש...קיצר קונים כבל שמחבר את המחשב לטלווזיה ומנגנים את הסרט, למרות שיש המון בעיות עם זה

יש המון המון המון בעיות עם זה למשל אני עשיתי את זה
והיה לי בעיות כמו שהמסך מחשב שלי הוא 60 הרץ והטלויזיה היא 100 הרץ והיה בעיות ברענון(ריפרש) זה המספר התמונות שמגיע למסך בשנייה

או למשל שאתה מקבל הרבה הפרעות מגנטיות בגלל הרבה חוטים שאתה מחבר לטלויזיה

או מה קורה אם הכבל של הסאונד
headphones to rca
כבר נשחק ושומעים רק במונו

כל אחד שמחבר את המחשב לטלויזיה חושב שהוא גאון כאילו הוא בנה סטארט אפ שאף אחד לא עשה את זה לפניו בכל מקרה אני לאחר נסיון ארוך בתחום לא ממליץ על חיבור המחשב לטלויזיה
במקום זה אפשר לעבוד קצת יותר קשה ולצרוב לדיסק וי סי די ככה שאפשר לראות את זה בדיוידי יש גם סרטים שתומכים ב
ac3
שככה אתה מקבל בכלל איכות קול גבוהה יותר ממה שבמחשב

Old Post Aug-22-2003 16:49  Israel
Click Here to See the Profile for Eitan E Click here to Send Eitan E a Private Message Visit Eitan E's homepage! Add Eitan E to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Ariels
!Con La Nueva York!

Registered: Oct 2001

quote:
Originally posted by Eitan E
והיה לי בעיות כמו שהמסך מחשב שלי הוא 60 הרץ והטלויזיה היא 100 הרץ והיה בעיות ברענון(ריפרש) זה המספר התמונות שמגיע למסך בשנייה

לא ממש, זה הפריים-סט
או
FPS - frames per second

בגדול יש כמה שיטות

Pal - 25 fps.
NTSC - 29.97 fps
NTSC Film - 23.97 fps

אם המחשב שלך משדר סרט מסויים בפררים-סט כזה או אחר והצג טלוויזיה שלך
לא תומך במולטי-סיסטם אז תהיה לי אי סינכורניזציה וגם הישיטות לא מתאימות מה שיגרום לקפיצות

ההרצים של הכרטיס מסך מול הטלוויזיה זה האורך גל שעליו נישא השידור
ככל שהוא יותר גבוהה רמת הדיוק של הגל טובה יותר וזו הסיבה
שבטלוויזיות של 100 הרץ התמונה חדה יותר והצבעים יותר מדוייקים

בכל מקרה השידור טלוויזיה הסטנדרטי הוא בין 50 ל75 הרץ ככה שהכרטיס
מסך שלך שמשדר ב60 הרץ זה לא הבעיה, תבדוק שהטלוויזיה שלך מקבלת
NTSC

:עוד אינדיקציה לזה
?????! חוץ מקפיצות תמונה, היתה לך בעיה של עוות צבעים

Old Post Aug-23-2003 01:20  United States
Click Here to See the Profile for Ariels Click here to Send Ariels a Private Message Visit Ariels's homepage! Add Ariels to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > דיסקים 900MB
Post New Thread    Post A Reply

Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackWicked hard trance track [2007] [0]

Click here to listen to the sample!Pause playbackPaul van Dyk - "I Can't Feel It" [2004]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 22:19.

Forum Rules: