הורדתי סרט (הג'וב האיטלקי) וגם את הכתוביות אבל שאני שם אותם זה לא עובד וזה רושם לי Acces violation at address 0056FDC8 in module m2vplayerplus.exe. read of access 0000000C. אני כמובן צשתמש ב M2V מה לעשות מישהו יודע
תשתמש ב vobsub וכל הבעיות שלך יפתרו
תשתמש בתוכנה אחרת MicroDVD הכי מומלץ
quote:Originally posted by KrazyDJs או שתנסה את bsplayer תוכנה קלה לשימוש גם... ותומכת הכי טוב ב xvid מסכים BSPlayer שולט
quote:Originally posted by Q-PiXeL מסכים BSPlayer שולט נכון ונסה גם את Radlight
quote:Originally posted by TTman נכון ונסה גם את Radlight רק תעשה אנ אינסטול אחרי שאתה רואה את הסרט למה יש ים תוכנות ספיי בתוך רדלייט
___________________ .
טוב שלא עוד שניה מישהו יציע לי להחליף מחשב... אבל תודה בכל זאת בסוף הסתדרתי עם התוכנה שלי....
BsPlayer רק מציג את כל הסימני קריאה Radlight והנקודות וכל האלה בתחילת המשפט במקום בסוף
quote:Originally posted by Ariels BsPlayer רק מציג את כל הסימני קריאה Radlight והנקודות וכל האלה בתחילת המשפט במקום בסוף זה תלוי לפי דעתי בסוג פונט שאתה משתמש בו אני אישית משתמש שם ב david וזה לא עושה לי ככה בכלל... אבל עוד פעם... אם משתמשים ברדלייט ישר אחר כך לעשות אנאינסטול למה יש שם ים תוכנות ספיי
quote:Originally posted by Hell_Copter זה תלוי לפי דעתי בסוג פונט שאתה משתמש בו אני אישית משתמש שם ב david וזה לא עושה לי ככה בכלל... אבל עוד פעם... אם משתמשים ברדלייט ישר אחר כך לעשות אנאינסטול למה יש שם ים תוכנות ספיי או שתשתמשו ב adaware כי גם אם מסירים וגם אם לא עדיין נשארים כמה מהספיי וור