Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > נוסטלגיות ...
  Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
Glenn-Holmes
Music Is My Passion

Registered: Nov 2002
נוסטלגיות ...

טוב חברה אז ככה...
היום חזרתי מהעבודה בערך בשעה 5:20 יצאתי משם והגעתי הביתה רק בעשרים לשבע
פקקים רצחניים כל תל אביב עד רמלה

הקיצר שמעתי מוזיקה בדרך
שמתי דיסק של הטראקים שהכי אהבתי ב-2002

ושמעתי אחרי יותר מחצי שנה את
paul oakenfold - southern sun (tiesto mix)

ואז עלו בי מחשבות על טראקים שטיאסטו מיקסס בשנים האחרונות וקלטתי שכשטיאסטו ממקסס משהו בדרך כלל אין גרסאות נוספות לאותו שיר/טראק וגם כשיש זה לא יותר מעוד גרסה אחת וזהו

יש למישהו מושג למה זה ככה..?
אני בטוח שטיאסטו עומד מאחורי זה וההגיון הוא שהוא רוצה שהזרקורים יהיו מופנים אליו אבל עדיין למה.....

שימו לב דרך אגב שלטראקים שלו לעומת זאת בשנים האחרונות אין הגבלה של יציאת גרסאות לפחות שתי טראקים שאני חושב עליהם עכשיו יצאו כרליסים עם מספר גדול של גרסאות (לטל אינדסטרי וסאבאורבן טריין) לא יודע אם כל הגרסאות יצאו בויניל אחד אבל הנקודה מובנת....
זה נראה כאילו הוא רוצה שתמיד יגידו שהוא הכי טוב...
משהו שדווקא קשה לי להבין לנוכח האיכות של העבודות שלו שלפחות ב-2003 וחלק מ-2002 (ואני לא מדבר על התקופה הישנה שלו שאז הוא היה בכלל פצצה כי אני בעיקר לא מכיר הרבה דברים מאז)

ועוד דבר
שמעתי בדרך גם את
madelyne - beautiful child (h&h mix)
אני לא יודע למה אבל תמיד כשאני שומע את הטראק הזה בגרסה הזאת אני נזכר במוד (מיל') מורן הרשקוביץ

Old Post Oct-23-2003 17:35 
Click Here to See the Profile for Glenn-Holmes Click here to Send Glenn-Holmes a Private Message Add Glenn-Holmes to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DJ_Yuval
Tranzy State Of Mind

Registered: Apr 2003
Re: נוסטלגיות ...

quote:
Originally posted by KosmiK-G8
טוב חברה אז ככה...
היום חזרתי מהעבודה בערך בשעה 5:20 יצאתי משם והגעתי הביתה רק בעשרים לשבע
פקקים רצחניים כל תל אביב עד רמלה

הקיצר שמעתי מוזיקה בדרך
שמתי דיסק של הטראקים שהכי אהבתי ב-2002

ושמעתי אחרי יותר מחצי שנה את
paul oakenfold - southern sun (tiesto mix)

ואז עלו בי מחשבות על טראקים שטיאסטו מיקסס בשנים האחרונות וקלטתי שכשטיאסטו ממקסס משהו בדרך כלל אין גרסאות נוספות לאותו שיר/טראק וגם כשיש זה לא יותר מעוד גרסה אחת וזהו

יש למישהו מושג למה זה ככה..?
אני בטוח שטיאסטו עומד מאחורי זה וההגיון הוא שהוא רוצה שהזרקורים יהיו מופנים אליו אבל עדיין למה.....

שימו לב דרך אגב שלטראקים שלו לעומת זאת בשנים האחרונות אין הגבלה של יציאת גרסאות לפחות שתי טראקים שאני חושב עליהם עכשיו יצאו כרליסים עם מספר גדול של גרסאות (לטל אינדסטרי וסאבאורבן טריין) לא יודע אם כל הגרסאות יצאו בויניל אחד אבל הנקודה מובנת....
זה נראה כאילו הוא רוצה שתמיד יגידו שהוא הכי טוב...
משהו שדווקא קשה לי להבין לנוכח האיכות של העבודות שלו שלפחות ב-2003 וחלק מ-2002 (ואני לא מדבר על התקופה הישנה שלו שאז הוא היה בכלל פצצה כי אני בעיקר לא מכיר הרבה דברים מאז)

ועוד דבר
שמעתי בדרך גם את
madelyne - beautiful child (h&h mix)
אני לא יודע למה אבל תמיד כשאני שומע את הטראק הזה בגרסה הזאת אני נזכר במוד (מיל') מורן הרשקוביץ

אולי אתה חושב שמורן ילד יפה

רוצה נוסטלגיה?
lange - follow me

Old Post Oct-23-2003 20:20  Israel
Click Here to See the Profile for DJ_Yuval Click here to Send DJ_Yuval a Private Message Visit DJ_Yuval's homepage! Add DJ_Yuval to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Hell_Copter
UplifTingHaRdTrancEAddicT

Registered: Nov 2001

אילן אתה ילד מוזר

מה הקשר בין זה ובין נוסטלגיות רק אלוהים יודע...

אבל לטראקים שטייסטו עושה להם רמיקסים... יש עוד רמיקסים תמיד
מוזר... הנוער של היום

Old Post Oct-23-2003 21:33 
Click Here to See the Profile for Hell_Copter Click here to Send Hell_Copter a Private Message Add Hell_Copter to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DJ_Yuval
Tranzy State Of Mind

Registered: Apr 2003

quote:
Originally posted by Hell_Copter
אילן אתה ילד מוזר

מה הקשר בין זה ובין נוסטלגיות רק אלוהים יודע...

אבל לטראקים שטייסטו עושה להם רמיקסים... יש עוד רמיקסים תמיד
מוזר... הנוער של היום

זה היה חלש עכשיו!
הוא לא נער הוא בחור

Old Post Oct-24-2003 11:21  Israel
Click Here to See the Profile for DJ_Yuval Click here to Send DJ_Yuval a Private Message Visit DJ_Yuval's homepage! Add DJ_Yuval to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Rising
[L]iquid [J]un[K]i'e

W T F ???

איך זה אינטרס של טיאסטו בדיוק? זה החברת תקליטים שמייצגת כל אמן ואמן בוחרת איזה רמיקסים לשחרר

אם נגיד אמן נוסף עשה רמיקס עם טיאסטו לאותו קטע... והשחרור הוא מוגבל והחברה לא רוצה להתעסק עם יותר מדיי גרסאות אז מן הסתם הם יבחרו בטיאסטו! טיאסטו מוכר זאת עובדה!

ולמשהו אחר:...
לא רק טיאסטו ממקסס ושומר על הזכויות לעצמו.... גם אם הוא היה רוצה בזה זה לא היה אפשרי....כי ההחלטה לא בידיים שלו.
1. Hampshire And Nysse Feat Nikit - Eternal Voices (Airwave Revenge Remix)
2. Hampshire And Nysse Feat Nikit - Eternal Voices (Tiesto Alternatice Breaks mix)
3. Hampshire And Nysse Feat Nikit - Eternal Voices (Chris Hampshire After Dark Mix)

יום טוב!

Old Post Oct-24-2003 11:33  Israel
Click Here to See the Profile for Rising Click here to Send Rising a Private Message Add Rising to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Glenn-Holmes
Music Is My Passion

quote:
Originally posted by Rising
W T F ???

איך זה אינטרס של טיאסטו בדיוק? זה החברת תקליטים שמייצגת כל אמן ואמן בוחרת איזה רמיקסים לשחרר

אם נגיד אמן נוסף עשה רמיקס עם טיאסטו לאותו קטע... והשחרור הוא מוגבל והחברה לא רוצה להתעסק עם יותר מדיי גרסאות אז מן הסתם הם יבחרו בטיאסטו! טיאסטו מוכר זאת עובדה!

ולמשהו אחר:...
לא רק טיאסטו ממקסס ושומר על הזכויות לעצמו.... גם אם הוא היה רוצה בזה זה לא היה אפשרי....כי ההחלטה לא בידיים שלו.
1. Hampshire And Nysse Feat Nikit - Eternal Voices (Airwave Revenge Remix)
2. Hampshire And Nysse Feat Nikit - Eternal Voices (Tiesto Alternatice Breaks mix)
3. Hampshire And Nysse Feat Nikit - Eternal Voices (Chris Hampshire After Dark Mix)

יום טוב!

זאת הנקודה !!!
עד הטראק הזה שהבאת כדוגמא אין לי דוגמאות לעוד טראקים....

זאת היתה סתם מחשבה שהתפתחה ועכשיו כשהעליתי אותה על הכתב היא מה זה מיותרת...
מוזר זה מזכיר לי אותי...
אני סתם זרעון וביצית שהתפתחו ועכשיו 20 שנה אחרי שיצאתי מאמא שלי... אני מה זה מיותר...
עזבו.... זה דכאון של יומיים לפני בסיס...

Old Post Oct-24-2003 16:06 
Click Here to See the Profile for Glenn-Holmes Click here to Send Glenn-Holmes a Private Message Add Glenn-Holmes to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
coby
Supreme tranceaddict

Registered: Aug 2002
quote:
Originally posted by KosmiK-G8
זאת הנקודה !!!
עד הטראק הזה שהבאת כדוגמא אין לי דוגמאות לעוד טראקים....

זאת היתה סתם מחשבה שהתפתחה ועכשיו כשהעליתי אותה על הכתב היא מה זה מיותרת...
מוזר זה מזכיר לי אותי...
אני סתם זרעון וביצית שהתפתחו ועכשיו 20 שנה אחרי שיצאתי מאמא שלי... אני מה זה מיותר...
עזבו.... זה דכאון של יומיים לפני בסיס...

חחחחחחחח תתעודד .. לפי דעתי התאוריה שך תשנה את העולם !

Old Post Oct-25-2003 10:20  Israel
Click Here to See the Profile for coby Click here to Send coby a Private Message Add coby to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Glenn-Holmes
Music Is My Passion

quote:
Originally posted by coby
חחחחחחחח תתעודד .. לפי דעתי התאוריה שך תשנה את העולם !

חחחחחחחחחחחחחח....

אני מרגיש עכשיו כמו פרויד

פחחחחחחח איזה משפט דפקת
משפט שאומרים לבן אדם לפני שמכניסים אותו להסגר ארוך בבית משוגעים

Old Post Oct-25-2003 13:13 

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > נוסטלגיות ...
Post New Thread    Post A Reply

Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackNeed Help ID'ing a few tracks from a Sanctuary II cd (circa 1999) [2015] [0]

Click here to listen to the sample!Pause playbackJon The Dentist ג€“ Mercury (Push Harder Mix) [2003]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 18:52.

Forum Rules: