אני רואה לי "הטריבונה" בכיף שלי... ואז נגמר ואני מעביר לMTV ואני בהלם עד עכשיו עשו תוכנית של Bootlag ראיתי את ההתחלה לקחו שיר של Holly Valance ושיר של Shagy שמעו זה יצא דוחה למדי....
___________________ טראנס ישראל טייסטו ישראל - האתר הרשמי של טייסטו בישראל
יעני תוכנית של רמיקסים ובוטלגים לשירים של אמ טי וי!?!?!? חחחחחחחח למה אין פה סמיילי מקיא?
quote:Originally posted by KrazyDJs MTV עושים הכל בשביל להרוויח עוד קצת כסף... ראסמי אחי!!! אבל תאמת די הולך להם אין מה להגיד....
אם משהו זוכר לפני כמה שנים היה להם כל יום שישי בערב mtv megamix זאת היתה כבר השקעה המיקסים היו מצויינים והיופי היה שהמיקס היה גם בין הקליפים
quote:Originally posted by warpedd_ אם משהו זוכר לפני כמה שנים היה להם כל יום שישי בערב mtv megamix זאת היתה כבר השקעה המיקסים היו מצויינים והיופי היה שהמיקס היה גם בין הקליפים נכון!!!!! אני זוכר גם שהייתה בערוץ ביפ תוכנית בשם BPM שבכל תוכנית הביאו די ג'יי וגם VJ ושניהם היו עושים סט ביחד....... זה היה כל כך טוב!!!!