לפני שלוש שנים אני ושלוש חברים שלי ירדנו לבית הארחה בקיבוץ, שזה בעצם מן חדרים קטנים כאלה כמו מלון...
פתאום קלטנו באיזה חלון זוג מזדיינים, התקרבנו התחלנו להתבונן. בחוץ היה חשוך והאנשים בחדר הזדיינו באור מלא...
קיצר כנראה שהבן קלט אותנו בחלון למה היינו ממש ממש קרובים, הוא כזה עוצר את המעשה ומסתכל, פתאום הוא נעמד כזה ובא לצאת אל הדלת...
והוא היה דיי אמתני ואנחנו היינו ילדים קטנים, דפקנו את הריצה של החיים, אני סובבתי את הראש אחורה לראות אם הוא רודף וחבר שלי ניתקע בי, נפלתי על אבן חדה אכושרטוטה עם הברך וזה עשה לי כאלה סיבוכים אחרי זה... מאז יש לי שם צלקת עצבנית ביותר של איזה 5 ס"מ.
May-05-2004 20:33
YoraY
Supreme tranceaddict
Registered: Jan 2004
quote:
Originally posted by DJ-Kreing^^
לפני שלוש שנים אני ושלוש חברים שלי ירדנו לבית הארחה בקיבוץ, שזה בעצם מן חדרים קטנים כאלה כמו מלון...
פתאום קלטנו באיזה חלון זוג מזדיינים, התקרבנו התחלנו להתבונן. בחוץ היה חשוך והאנשים בחדר הזדיינו באור מלא...
קיצר כנראה שהבן קלט אותנו בחלון למה היינו ממש ממש קרובים, הוא כזה עוצר את המעשה ומסתכל, פתאום הוא נעמד כזה ובא לצאת אל הדלת...
והוא היה דיי אמתני ואנחנו היינו ילדים קטנים, דפקנו את הריצה של החיים, אני סובבתי את הראש אחורה לראות אם הוא רודף וחבר שלי ניתקע בי, נפלתי על אבן חדה אכושרטוטה עם הברך וזה עשה לי כאלה סיבוכים אחרי זה... מאז יש לי שם צלקת עצבנית ביותר של איזה 5 ס"מ.
"אמממממ.... הסתכלנו על אנשים מזדיינים ו... אחר כך נתקעתי עם עידו מאחורה"
May-05-2004 20:37
taltul
Schmoovinator
אז ככה זה קרה לפני..מממ...אני כבר לא זוכר בדיוק מתי...הייתי די קטו...
קיצר טיילנו אני וחבר שלי ואז פגשנו איזה ידיד אחד שרכב על אפניים...קיצר מה קורה מה מצב...ביקשתי ממנו לעשות סיבוב על אפניים הוא הסכים אבל שכחתי לשאול אותו איפה הבלם האחורי וקדמי כלומר באיזה צד נמצא כל אחד מהם...אז עוד לא היו לי אפניים בכלל לכן לא הייתי מבין בזה כל כך...קיצר...
לא יודע אבל לא היה לי כוח לחזור ולשאול אותו אז אני כזה התרחקתי מהם למשהו כמו 200 250 מטר....ואז התחלתי לנסוע בחזרה ובאותו זמן להאיץ כמו מטורף... בסופו של דבר "בדרך" לפני הסוף התחלתי לשאול את עצמי איזה מהבלמים ללחוץ כלומר איזה מהם הוא אחורי כדי שאני לא יעוף מהאפניים כשאעצור...חשבתי לשעות כזה עצירה יפה עם גלישה של הגלגל האחורי...אתם יודעים...
ואז בסוף אני כזה עוצר...ותבינו זו הייתה מהירות חבלז!!!משהו כמו 40 קמש בטוח!!!
ומה אתם חושבים..כן..זה היה בלם הקדמי...אני אפילו לא הבנתי מה קרה הכל כזה עצר לרגע אני מרגיש שגוף שלי עולה כזה למעלה ומתחיל להסתובב באוויר יחד עם האפניים...
אחרי זה אמרו לי עשיתי שם כמעט 2 סלטות...אבל למזלי הנחיתה הייתה די בסדר כמו שצריך על התחת...+ אפניים נפלו עליי מלמעלה אבל מרוב ההתרגשות לא הרגשתי אף כאב או משהו ובכלל לא נפצעתי...
May-05-2004 20:56
Origin
Supreme tranceaddict
Registered: Jun 2002
quote:
Originally posted by taltul
אז ככה זה קרה לפני..מממ...אני כבר לא זוכר בדיוק מתי...הייתי די קטו...
קיצר טיילנו אני וחבר שלי ואז פגשנו איזה ידיד אחד שרכב על אפניים...קיצר מה קורה מה מצב...ביקשתי ממנו לעשות סיבוב על אפניים הוא הסכים אבל שכחתי לשאול אותו איפה הבלם האחורי וקדמי כלומר באיזה צד נמצא כל אחד מהם...אז עוד לא היו לי אפניים בכלל לכן לא הייתי מבין בזה כל כך...קיצר...
לא יודע אבל לא היה לי כוח לחזור ולשאול אותו אז אני כזה התרחקתי מהם למשהו כמו 200 250 מטר....ואז התחלתי לנסוע בחזרה ובאותו זמן להאיץ כמו מטורף... בסופו של דבר "בדרך" לפני הסוף התחלתי לשאול את עצמי איזה מהבלמים ללחוץ כלומר איזה מהם הוא אחורי כדי שאני לא יעוף מהאפניים כשאעצור...חשבתי לשעות כזה עצירה יפה עם גלישה של הגלגל האחורי...אתם יודעים...
ואז בסוף אני כזה עוצר...ותבינו זו הייתה מהירות חבלז!!!משהו כמו 40 קמש בטוח!!!
ומה אתם חושבים..כן..זה היה בלם הקדמי...אני אפילו לא הבנתי מה קרה הכל כזה עצר לרגע אני מרגיש שגוף שלי עולה כזה למעלה ומתחיל להסתובב באוויר יחד עם האפניים...
אחרי זה אמרו לי עשיתי שם כמעט 2 סלטות...אבל למזלי הנחיתה הייתה די בסדר כמו שצריך על התחת...+ אפניים נפלו עליי מלמעלה אבל מרוב ההתרגשות לא הרגשתי אף כאב או משהו ובכלל לא נפצעתי...
פייייייייי ....איזה סיפור אחי !!!! הרגתה אותי!!!!חחחחחח
May-05-2004 21:25
YoraY
Supreme tranceaddict
quote:
Originally posted by taltul
...
אני מניח שמאז נהיית אלוף ב
Elasto Mania
המבין יבין
Last edited by YoraY on May-05-2004 at 22:18
May-05-2004 21:28
-CosmicFire-
Craiser Man
Registered: Dec 2002
quote:
Originally posted by YoraY
אני מניח שמאז נהיית אלוף ב
Elasto Mania
המבין יבין
חחח איזה סטלן!! :}
אהבתי את הסיפור עם המזדיינים
May-06-2004 10:14
Dj Black
Supreme tranceaddict
Registered: Oct 2001
סקייט... 9 מדרגות... יד שמאל שבורה
May-06-2004 11:12
Elior
Ad Matai?
Registered: Feb 2003
3 בלילה
מרתף
פינג פונג
פינג פונג בראש
גלבה
May-06-2004 11:29
AnthemFreak
Pussy Addict!!!
Registered: May 2002
כיתה ח'...
נסענו כמה חברים באופניים
קיצור היו שני זוגות אופניים והיינו ארבעה ילדים
חבר הסיע אותי ושניים אחרים הסיעו אחד תשני כל פעם
קיצור הגיע תורי הסעתי את חבר שלי..
קיצור נסעתי די מהר לא זוכר בטח איזה ירידה.. איבדנו שיווי משקל ונפלתי והשמן הזה נפל עלי!!! ושברתי תיד למה נפלתי לא טוב על פרק היד
ותחשבו עוד עם כל המשקל שלו עלי אז בכללללל
וגם נפלתי קצת על הראש היתה לי בלוטה כזאת חחחחח זה עבר רק אחרי איזה שבוע ומשו
חחחח והיה עוד משו.. שהייתי קטן.. אבל ממש קטן..
אז נסעתי באופניים.. מי שמגבעתיים בטח מכיר תמקום.. במכתש שם ליד האיצטדיון... טוב זאת הירידה הכי תלולה שיכולה להיות!!! אבל מממשששש
קיצור נסעתי את זה תפסתי מעצמי גבר חחח ולקראת הסוף נפלתיייי
עכשיו הייתם חושבים אחרי ירידה כזאת ליפול הבן אדם גמור!! חחח אבל נפלתי הכי טוב בעולםםם כאילו לא קרה לי כלום וכולם באו לראות מה קרה לי וזה.. והיו שם ילדים גם יותר גדולים וכולם תפסו ממני גבר שאני לא בוכה כזה נפלתי כמו איזה תותח והמשכתי לסוע חחח
היו ימים!!
May-06-2004 12:27
yaman
בעל מידות טובות
Registered: Sep 2003
לפני 4 שנים שההיתי בן 13 עליתי על מכשיר ריצה וחשבתי שאני אלוף עולם ושמתי על המהירות הגבוהה ביותר, איך שאני עולה .....
כול הברכיים שלי השתפשפו אוחשרמוטה כאב רצח!!