Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > כנסו שנייה
  Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
mighty_max
Senior tranceaddict

Registered: Jan 2004
כנסו שנייה

קודם כל שלום לכולם וחג שמח וכשר,
אני לא מהפורום הזה בכללי ואני לא מתכנן להפוך לחלק ממנו
אבל יש לי בקשה קטנה מאנשים מסויימים פה...היא קצת לא הולמת האמת
אז אם מישהו מתעצבן ממנה או לא יודע מה, אז שפשוט לא יגיב
כי אני לא מתכוון לריב פה ואין לי כוח לקרוא הודעות סתם
אז רק מי שיכול לעזור לי שבבקשה ירשום וזהו...

הבקשה שלי היא כזאת:
מוסיקת טראנס היא החיים שלי, אני כבר מעל לשנתיים ממש חזק בקטע הזה
וכרגע אני פשוט אומלל כי כל מקורות ההורדה שלי נהרסו כליל !
סולסיק כבר מזמן לא רמה, את די סי הרסו כל מיני אנשים מפגרים שאין להם מושג מהחיים שלהם ועכשיו גם משם אין לי איך להוריד ואין לי חברים כמו לאנשים אחרים שיעזרו לי בקטע של גישות אפ טי פי וכאלה...
אז אם יש כאן אנשים טובים שמוכנים לעזור לי בכל צורה כלשהי להשיג מקורות הורדה חדשים אז בבקשה שישלחו לי הודעה פרטית או יגיבו פה
אני מדבר על דברים כמו תוכנות סגנון די סי ששם השיחרורים מתעדכנים מהר והרמה שם היא גבוהה, אני מדבר על אנשים שיש להם גישות מיותרות לאפ טי פי או שהם פשוט נדיבים ומוכנים לתת לי להוריב מהם דרך אפ טי פי או כל מיני כאלה...
אני אוהב בעיקר אפליפטינג טראנס דרך אגב

אז זהו תודה מראש לכולכם ומאוד מצטער אם ההודעה הזאת עיצבנה מישהו כי אני לא ממש יודע איך הדברים פה מתנהלים...
אבל בעיקר אני מצטער שאני בא לפה רק עם בקשות ולא תורם וכאלה, אבל בכזה מצב נואש אני...מקווה שתבינו
יום טוב

Old Post Apr-08-2004 17:01  Israel
Click Here to See the Profile for mighty_max Click here to Send mighty_max a Private Message Add mighty_max to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Segev
Armin Addict

Registered: Mar 2002

תיראה אין לי אפ טי םי ואין לי חברים עם אפ טי פי שיביאו לי גישה וכל מיני דברים כאלה שהזכרת פה אבל בכאל זאת מה שיצא היום ואני רוצה שהייה לי יש לי היום
ואתה יודע מאיפה
מהדיסי אז אל תגיד סתם שהרסו אותו כי הוא מצויין ועוד יש שם מלא אנשים שיש להם אפ טי פי והם ממש אנשים נחמדים לא הייתה פעם אחת שבקשתי שיפנו לי מקום והם לא הסכימו אז תתאמץ טיפה וחכה טיפה ולא תתאכזב תאמין לי

Old Post Apr-08-2004 17:10  Israel
Click Here to See the Profile for Segev Click here to Send Segev a Private Message Add Segev to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
mighty_max
Senior tranceaddict

Registered: Jan 2004

חחחחחח שגב זה אתה אחי שגם מפורום ביו ???

תקשיב אחי...בינינו...אתה מדבר שטיוות כי:

א) כל הנובים המסריחים שצצו פתאום בזמן האחרון משום מקום הפציצו את ההאב ויעכשיו כל פעם שאני מנסה להתחבר לדי סי להאב הקבוע זה רוטשם לי שההאב תפוס עד אפס מקום וזה מתנתק לי!
אני תמיד הורדתי משם עד עכשיו וא היו לי תלונות, אבל אתה מאמין לי שכבר בערך שבוטעיים לא הורדתי שם אפילו טראק אחד כי אני לא יכול???

ב) כל אלה עם האפ טי פי שמה שמים זין על אנשים חופשי...כי מבקשים מהם אולי מיליון איש ביום סלוט ! ונראה לך שהם יביאו לכל אחד ???
שנינו יודעים שזה לא עובד ככה...היו לי את הקבועים הנחמדים שלי שתמיד נתנו לי להוריד והכל סבבה, אבל כרגע המצב התשנה לצערי...

אז אם יש לך פתרון יותר מעשי ויצירתי בשבילי שאשכרה עובד אז תרשום לי פה אחי

Old Post Apr-08-2004 19:23  Israel
Click Here to See the Profile for mighty_max Click here to Send mighty_max a Private Message Add mighty_max to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
markfeldman
Officer & a Gentelman

Registered: Nov 2003

הבנתי מחבר שלי שההורדות הכי טובות הם בכלל דרך IRC

אבל זה מסובך תיכו שם !

לגאונים בלבד...

Old Post Apr-08-2004 19:26  Israel
Click Here to See the Profile for markfeldman Click here to Send markfeldman a Private Message Add markfeldman to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Elior
Ad Matai?

Registered: Feb 2003

quote:
Originally posted by mighty_max
חחחחחח שגב זה אתה אחי שגם מפורום ביו ???

תקשיב אחי...בינינו...אתה מדבר שטיוות כי:

א) כל הנובים המסריחים שצצו פתאום בזמן האחרון משום מקום הפציצו את ההאב ויעכשיו כל פעם שאני מנסה להתחבר לדי סי להאב הקבוע זה רוטשם לי שההאב תפוס עד אפס מקום וזה מתנתק לי!
אני תמיד הורדתי משם עד עכשיו וא היו לי תלונות, אבל אתה מאמין לי שכבר בערך שבוטעיים לא הורדתי שם אפילו טראק אחד כי אני לא יכול???

ב) כל אלה עם האפ טי פי שמה שמים זין על אנשים חופשי...כי מבקשים מהם אולי מיליון איש ביום סלוט ! ונראה לך שהם יביאו לכל אחד ???
שנינו יודעים שזה לא עובד ככה...היו לי את הקבועים הנחמדים שלי שתמיד נתנו לי להוריד והכל סבבה, אבל כרגע המצב התשנה לצערי...

אז אם יש לך פתרון יותר מעשי ויצירתי בשבילי שאשכרה עובד אז תרשום לי פה אחי

אתה זה שמזיין בשכל פה אחי..
דבר ראשון אני מציע לך לא לבוא לפה ולבקש עזרה
שאתה בכלל לא כותב פה
עם כל הבקשות שתבקש, יגיבו לך בצורה כזאת שאתה תצא מפה בוכה בסוף
אתה רוצה לקבל עזרה ? תהיה שותף בפורום
אנחנו לא אוהבים נובים כמוך שבאים בגישה כזאת, עם כל הכבוד

דבר שני..
DC++
זה תוכנה טובה מאוד
זה שאתה לא יודע להשתמש בה זו לא אשמתנו
אני מוריד ממנה קבוע כל יום טראקים חדשים
פשוט אתה צריך לחכות
ולמען האמת, כל מי שיש לו גישות שם - ויצא לי לבקש ממנו, הביא לי
פשוט אתה צריך להיות נדיב בחזרה לאנשים..

אוקצור לפני שאתה בא בגישה כזאת
תבדוק את עצמך טוב טוב

Old Post Apr-08-2004 19:28  Israel
Click Here to See the Profile for Elior Click here to Send Elior a Private Message Add Elior to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
-CosmicFire-
Craiser Man

Registered: Dec 2002

ראסמי אליאור צודק
אתה לא רשום בפורום ואומר שאין לך כוונה להרשם
אז למה שנעזור לך?

וגם אני מוריד חופשי מדיסי
למרות שהיום משומה כל היום זה אומר לי שההאב מלא

Old Post Apr-08-2004 19:35  Israel
Click Here to See the Profile for -CosmicFire- Click here to Send -CosmicFire- a Private Message Add -CosmicFire- to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DjChook
Ancient TranceAddict

Registered: Sep 2000

אל תתקשר אלינו ולא נתקשר אליך

Old Post Apr-08-2004 20:09 
Click Here to See the Profile for DjChook Click here to Send DjChook a Private Message Add DjChook to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > כנסו שנייה
Post New Thread    Post A Reply

Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playback5th...last one, i promise!! [2007] [3]

Click here to listen to the sample!Pause playbackThe Matrix - "The Matrix (Cream Team Remix)" [2002]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 04:13.

Forum Rules: