Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > אני בבעיה...
Pages (3): [1] 2 3 »   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
taltul
Schmoovinator

Registered: Jan 2004
אני בבעיה...

יותר נכון בפאקייייייייייייייייייןג בעיה....

ואיתן רק שתדע לך אתה היית צודק!!!!

קיצר אגיד ישר ולעניין אני לא אהיה בפורום משהו כמו שבוע...פשוט לא נראה לי שאספיק "לתקן" הכל בפחות זמן...תאמת אין מה לתקן המחשב דורש פירמוט ומיד....מי שלא הבין עדיין פרצו לי את המחשב אילו מניאקים ו99% שזה קרה דרך התוכנה הכל כך אהובה עליכם כמו די סי...
אני לא מאשים את התוכנה חאס וחלילה פשוט יש בעולם שלנו לא מעט בני זונות שאין להם מה לעשות ואז הם יושבים ושלוחים וירוסים וסוסים טרויאנים למחשבים של האחרים...

יש בזה גם טעות משלי שלא השתמשתי בתוכנת פיירבול אבל מצד שני עד יום שישי שבו בעצם התקנתי את הדי סי לא קרתה לי שום בעיה מהסגנון זה....

קיצר פרצו את המחשב כך שאני לא יכול להיכנס לאינטרנט וגם הנורטון אנטיוירוס שלי לא מתפקד כמו שצריך אפילו לאחר שהתקנתי אותו מחדש כל הרעיון בעצם באותו וירוס או סוס טרויאני או מה שזה לא יהיה הוא לבטל את ההגנה של האנטיווירוס ואפילו לחסום את הגישה שלי אליו...

הפורמט שאני מתכוון לעשות יחכה עוד איזה יום יומיים כאשר בנתיים אני מחפש דרכים נוספות לתיקון הבעיה רק שבנתיים לא מצאתי את הדרך שתעזור לי בזה....

קיצר אני מבואס תחת...מרגיש כאילו חבר הכי טוב שלי חולה או משהו כזה...חחח...מנסה עוד לחייך בהזדמנות למרות שאין מה לחייך פה בעצם...

עכשיו הבעיה היא לצרוב את כל המחשב וזה יקח לא מעט זמן עם הצורב ה"12" שיש לי...שזה בערך כל דיסק 20-25 דקות...כל דיסק הוא 700 מגה ואני צריך לצרוב משהו כמו 25 גיגה בערך...קיצר תעשו חשבון זה אמור לקחת לי הרבה זמן שאותו אין לי עכשיו בשפע...

קיצר נתראה עוד איזה שבוע...
ד''א הפוסט הזה אני מפסטט מהאוניברסיטה כי כמו שהבנתם בבית אין לי גישה לאינטרנט כרגע...פאק הכי מעצבן שאני לא יכול לגלוש אפילו אחרי ההתקנה מחדש של החייגן שלי וכו'....פטקינג וירוס שינה לי משהו ברגיסטר כך שבעצם לא ניתם למצוא את מה שצריך למחוק סתם ככה בלי תוכנות מיוחדות או בלי ידע מעמיק שפריצות מחשב וכאלה...

קיצר.............................
אם יש פה למישהו רעיונות או אולי כבר נתקל בבעיה מן הסוג זה מוזמן לכתוב פה אבל כמה שיותר מהר כי בעיקרון לא אוכל לחכות הרבה זמן...

תודה מראש...ותאחלו לי בהצלחה...

In today's depressed music industry, the beautiful and intelligent tracks
get left out, replaced by candy coated bullshit

Old Post May-31-2004 13:59  Israel
Click Here to See the Profile for taltul Click here to Send taltul a Private Message Add taltul to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Elior
Ad Matai?

Registered: Feb 2003

מיכאל ואיתן לא לומדים איתך באוניברסיטה ?

בקש מהם שיקפיצו לך איזה דיסק עם כמה תוכנות שתוכל להעיף את החרא הזה מהמחשב...

Old Post May-31-2004 14:02  Israel
Click Here to See the Profile for Elior Click here to Send Elior a Private Message Add Elior to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
taltul
Schmoovinator

quote:
Originally posted by KrazyDJs
מיכאל ואיתן לא לומדים איתך באוניברסיטה ?

בקש מהם שיקפיצו לך איזה דיסק עם כמה תוכנות שתוכל להעיף את החרא הזה מהמחשב...

לא איתן לא לומד ולא למד איתי הוא כבר סיים ללמוד בעצם כי הוא עשה י''ג + י''ד....
ומיכאל אכן לומד איתי...אבל ה"איתי" הזה זה כמו ש"אני גר בחיפה" אתה מבין... הוא לומד באונברסיטה אבל בפקולטה אחרת כך שאני בכלל לא רואה אותו...תבין גם הבעיה העיקרית שאני מוגבל עכשיו אחושרמוטה כי הרי לפחות היה לי את האינטרנט אבל גם הוא לא קיים בישבילי כרגע אז בכלל נדפקתי כמו לא יודע מי....

קיצר...עוד פעם אם מישהו יש לו משהו תכתבו פה...כי אחרת יש לי דרך ארוכה ומייגעת בלפרמט את מחשבי יחד עם צריבה של עשרות דיסקים...

Old Post May-31-2004 14:07  Israel
Click Here to See the Profile for taltul Click here to Send taltul a Private Message Add taltul to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
yaman
בעל מידות טובות

Registered: Sep 2003

היית מכניס את זה לרגעים חרא\רגעים סבבה

זה באמת באסה הבעיה הזאת

בהצלחה רבה לך

Old Post May-31-2004 14:11  Israel
Click Here to See the Profile for yaman Click here to Send yaman a Private Message Add yaman to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
taltul
Schmoovinator

quote:
Originally posted by yaman
היית מכניס את זה לרגעים חרא\רגעים סבבה

זה באמת באסה הבעיה הזאת

בהצלחה רבה לך

זה מה שעשיתי כבר

Old Post May-31-2004 14:16  Israel
Eitan E
Supreme tranceaddict

Registered: May 2003

אני לא רוצה לבאס אותך ולהגיד אמרתי לך
אבל נו...

בכל זאת מה שאני מציע סביר להניח שזה לא יעזור אבל במצב שלך שווה לנסות לעשות שחזור מערכת - אם יצרת נק' שחזור
תכנס לאתר של סימנטק תוריד עדכון לאנטי ותעשה שם גם סריקה של וירוסים ותוריד שם
removal tools
חוץ מזה תשתמש בטרוייאן קלינר\ רימובר לא זוכר מה השתמשתי
ומה שדרך הסריקות אתה לא מצליח לתקן או למחוק תמחוק באופן"ידני"
אם כל זה לא הולך אז באמת צריך לחשוב על גיבוי ופירמוט
מקסימום- אם אתה רוצה אתה יכול לא לצרוב הכל ולקפוץ אליי יום אחד
ונעשה לך כמה צריבות

vandict

Old Post May-31-2004 14:58  Israel
Click Here to See the Profile for Eitan E Click here to Send Eitan E a Private Message Visit Eitan E's homepage! Add Eitan E to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
taltul
Schmoovinator

quote:
Originally posted by Eitan E
אני לא רוצה לבאס אותך ולהגיד אמרתי לך
אבל נו...

בכל זאת מה שאני מציע סביר להניח שזה לא יעזור אבל במצב שלך שווה לנסות לעשות שחזור מערכת - אם יצרת נק' שחזור
תכנס לאתר של סימנטק תוריד עדכון לאנטי ותעשה שם גם סריקה של וירוסים ותוריד שם
removal tools
חוץ מזה תשתמש בטרוייאן קלינר\ רימובר לא זוכר מה השתמשתי
ומה שדרך הסריקות אתה לא מצליח לתקן או למחוק תמחוק באופן"ידני"
אם כל זה לא הולך אז באמת צריך לחשוב על גיבוי ופירמוט
מקסימום- אם אתה רוצה אתה יכול לא לצרוב הכל ולקפוץ אליי יום אחד
ונעשה לך כמה צריבות

!לגבי השיחזור אכן עשיתי אותו אחי...לא עזר

אחי אולי לא הבנת אבל אין לי גלישה בגלל כל העסק הזה...אני כמעט בטוח שגלישה נדפקה או יותר נכון חסומה בגלל הבעיה בנורטון...

גלשתי עכשיו מאוניברסיטה לאתר של סימנטק ומצאתי שם כמה דברים שיוכלו לעזור לי אגב בדיוק שנושא שלי נראה...לא בטוח אבל נראה אולי הכל יסתדר...

תודה על התגובה אחי...ובאמת אולי אקפוץ אליך השבוע...רק לא בדיוק הבנתי למה התכוונת שתעשה כמה צריבות..

Old Post May-31-2004 15:06  Israel
Eitan E
Supreme tranceaddict

Registered: May 2003

quote:
Originally posted by taltul
רק לא בדיוק הבנתי למה התכוונת שתעשה כמה צריבות..

אמרת שאתה צריך לעשות גיבוי בשביל פירמוט וראית שיש לי הרבה דברים שיש לך וחוץ מזה יצא לי להוריד הרבה דברים חדשים בזמן האחרון וגם קלאסיקות
רק שאני עצלן ואין לי כוח לפרט על כל טראק אז זה יקח קצת זמן

vandict

Old Post May-31-2004 15:30  Israel
Click Here to See the Profile for Eitan E Click here to Send Eitan E a Private Message Visit Eitan E's homepage! Add Eitan E to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Flotser
|Roots| Addict

Registered: Nov 2001

אחי אם אתה צריך דיסק של ווינדואוס או משהו תגיד אני אביא לך בכיף

אבל לסדר כאלה בעיות באמת שאין לי מושג איך

Best Album Ever:
* Infected Mushroom - B.P.Empire

Old Post May-31-2004 18:05  Israel
Click Here to See the Profile for Flotser Click here to Send Flotser a Private Message Visit Flotser's homepage! Add Flotser to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
eXeTik
עד מתי פסיכומטרי 1.1

Registered: Aug 2001
Location: +++++---+-------Location: ---+-----+-+------Location: ---+----+-+-+-----Location: ---+---+------+---

רק תעלה על מי זה ואנחנו כבר נדאג לטפל בו...

Old Post May-31-2004 19:33  Israel
Click Here to See the Profile for eXeTik Click here to Send eXeTik a Private Message Visit eXeTik's homepage! Add eXeTik to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Ron_Shtren
Junior tranceaddict

Registered: Sep 2003

אל תגבה 25 ג'יגה על דיסקים אחי זה טיפשי!
כל החומר שלך על כונן אחד??!

אם לא אז תפרמט רק את C

או שתקח תהארדיסק למחשב אחר......ותגבה בו את הכל תפרמט ותחזיר שוב...

בהצלחה אחי....

כל אחד עובר את זה כמה פעמים בחיים...

Old Post Jun-01-2004 10:07  Israel
Click Here to See the Profile for Ron_Shtren Click here to Send Ron_Shtren a Private Message Add Ron_Shtren to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Elior
Ad Matai?

Registered: Feb 2003

quote:
Originally posted by Ron_Shtren
אל תגבה 25 ג'יגה על דיסקים אחי זה טיפשי!
כל החומר שלך על כונן אחד??!

אם לא אז תפרמט רק את C

או שתקח תהארדיסק למחשב אחר......ותגבה בו את הכל תפרמט ותחזיר שוב...

בהצלחה אחי....

כל אחד עובר את זה כמה פעמים בחיים...

חשוב להזכיר שהוא חייב ללכת לחבר עם אנטי וירוס מעודכן, פיירוואל וכל השיט מסביב..

אחרת ברגע שהוא מחבר ת HDD
זה יכול לדפוק אותו [ אני חושב ]

אבל ככה זה גם פיתרון, במקום לפרמט שיקח ת HDD
לניקוי וירוסים אצל חבר..

Old Post Jun-01-2004 10:37  Israel
Click Here to See the Profile for Elior Click here to Send Elior a Private Message Add Elior to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > אני בבעיה...
Post New Thread    Post A Reply

Pages (3): [1] 2 3 »  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackID HELP NEEDED: Trying to license this track! [2008] [0]

Click here to listen to the sample!Pause playbackGhotek D.C - Velvet Skin [2004]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 22:33.

Forum Rules: