Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > מושיק מציג, בורדו
Pages (3): [1] 2 3 »   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
YO-I
Supreme tranceaddict

Registered: Feb 2004
מושיק מציג, בורדו

אחד האנשים היותר יקרים בשבילי, חבר, דיג'יי ויוצר ענק מושיק שלומי מוציא בקרוב שלל אלבומים חדשים, דיסק כפול שלו, דיסק כפול של מוזיקה שהוא יצר תחת השם אגראנאוט ופרוייקט חדש בשם בורדו

אני אתמקד כאן בבורדו, על שאר הדברים אני יעדכן בזמן שיגיע אבל בורדו בהחלט הולך להיות אחד הפרוייקטים היותר מדהימים ומיוחדים שנעשו כאן בארץ, ליאון רוזנברג השחקן/דוגמן יחד עם יסמין בקר יהיו הזמרים וכל האלבום יהיה בהפקה מוזיקלית של מושיק, מוזיקת דאון טמפו עם אלמנטים של פרוגרסיב, מלודיות מתקתקות ומה לא

כדי שיהיה לכם מושג מה זה "בורדו" אני מצרף כאן לינק לקליפ של מושיק לקטע ענק של ההרכב, הופעה חיה ממועדון הטי אל וי מלפני חודש, אני גם מופיע בקליפ, תהנו

http://66.111.41.130/moshic/Moshic_live_from_the_TLV_(feat_Bordo).htm

Old Post May-21-2004 20:45  Israel
Click Here to See the Profile for YO-I Click here to Send YO-I a Private Message Visit YO-I's homepage! Add YO-I to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
YoraY
Supreme tranceaddict

Registered: Jan 2004

שמע........
זה מה זה כבוד ו... לא יודע איך להגדיר ... איכות ו...רמת שיא נגדיר את זה ככה להוציא אלבום ועוד כפול הבעיה היא ש

א. אף אחד לא מכיר אותם
לפחות אני לא ואני בטוח שעוד יותר מ90% מהארץ הזאת (בהגזמה חיובית..) לא מכירים אותם

ב. עד שיכירו אותם .. מדובר בפרוגרסיב טראנס שבא נשים תקלפים על השולחן...... ממש בודדים (בקנה מידה של ארץ ישראל) אוהבים את הסיגנון הזה

אז..... איזו הצלחה מצפים מהאלבום הזה בדיוק?

תראה את
beam_vs._cyrus
שהוציאו את
lifestyle
או את
pulsedriver
שהוציא את
night_moves

יש באלבומים האלה קטעים ולהיטים שנוצרו שנים על גבי שנים לפני האלבום... וההנחה היא שהיוצרים עוד לא היו בשלים לאלבום שיצליח

אני ממש מתנצל אם אני מדבר שטויות זה פשוט מה שאני חושב
אשמח לשמוע תגובות... ותשדלו להשמע בוגרים ולא לצחוק גם אם אמרתי משהו שטותי.....

edit:
ואיך יכולתי לשכוח את
ג. עעעעעעדדדדדד שאנשים יכירו אותם וועעעעעעעעעעעעעד שאנשים יחליטו שהם אוהבים את הסיגנון ......... לא יודע מה איתכם לי לא נראה שהרבה מהם ילכו לקנות את הדיסק הכפול (מתבטא גם במחיר) של הדיסק ויעדיפו להוריד או פשוט לא לקנות...

Old Post May-21-2004 20:54  Israel
Click Here to See the Profile for YoraY Click here to Send YoraY a Private Message Add YoraY to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
YoraY
Supreme tranceaddict

אז עכשיו אני מכיר... לא התלהבתי תאמת.. ואולי זה בגלל האיכות
LIVE
וגם בגלל שבכללי אני לא אוהב פרוגרסיב...
רק דבר אחד שמתי לב זה בקשר לסיגנון בשיר הזה זה שהשיר מוציא לי ניצוץ של התעניינות רק כשהבאסים מתחילים לנוע קצת ולא נשארים מישורים...

בכל מקרה הווקאל נשמע סבבה באמת..... רק צריך לתת לו איזה
G&M Project Remix
והוא מסודר

Old Post May-21-2004 21:11  Israel
Click Here to See the Profile for YoraY Click here to Send YoraY a Private Message Add YoraY to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
taltul
Schmoovinator

quote:
Originally posted by YoraY
וגם בגלל שבכללי אני לא אוהב פרוגרסיב...

חחח..אחי..סלח לי על החוצפה אבל למה אז להגיב סתם כדי לקטול בטרד המוקדש למושיק והדארק פרוגרסיב שהוא עושה..ועושה טוב כפי שאני יכול לראות...

תתייחס לזה כשאלה רטורית...

In today's depressed music industry, the beautiful and intelligent tracks
get left out, replaced by candy coated bullshit

Last edited by taltul on May-22-2004 at 12:42

Old Post May-21-2004 23:01  Israel
Click Here to See the Profile for taltul Click here to Send taltul a Private Message Add taltul to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
YO-I
Supreme tranceaddict

הבנת הנקרא, זה אחד מהדברים החשובים שלימדו אותי בבית הספר לפני המון שנים ומשום מה הכותב המהולל
YoraY
לא הבין מה שכתבתי

יקירי, מושיק שלומי, הוא ולא אחר מוציא אלבום כפול מחומרים שהוא יצר, דברים חדשים שלו שלא שוחררו עדיין וריליסים חדשים, זה דבר ראשון

דבר שני, אגרונאוט, השם שמושיק יוצר תחתו את מוזיקת הקלאב טראנס, גם כן אלבום כפול, אחד במיקס והשני יכיל רק סינגלים של קטעים חדשים שלא שוחררו, זה דבר שני

ודבר שלישי הפרוייקט בורדו שמושיק הפיק מוזיקלית, הם מוציאים אלבום חדש, דיסק אחד לא כפול, המוזיקה תיהיה דאון טמפו, מה שראית בקליפ זה טראק נסיוני שלא יהיה באלבום שמושיק יחד עם ליאון ויסמין החליטו לנסות בטי אל וי לייב, בעיקר בגלל סוג המוזיקה, פרוגרסיב, בפעם הבאה תקרא טוב מה שכתבתי ואגב, אין ולא יהיה יוצר יותר מדהים, יצירתי וכשרוני כמו מושיק, עם כל הכבוד לטייסטו וארמין, אבל הם גדולים בז'אנר שלהם, בפרוגרסיב, מושיק מספר 1

YO-I

Old Post May-22-2004 00:06  Israel
Click Here to See the Profile for YO-I Click here to Send YO-I a Private Message Visit YO-I's homepage! Add YO-I to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Elior
Ad Matai?

Registered: Feb 2003

נשמע מגניב..
מחכה לאלבומים..
כנראה אפילו אלך לקנות אחד מהם

יש מידע מתי הם אמורים להשתחרר ?

Old Post May-22-2004 09:39  Israel
Click Here to See the Profile for Elior Click here to Send Elior a Private Message Add Elior to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Sm0keMachine
!!!!!!!!!!

Registered: Sep 2000

ראסמי יש מצב האלבומים האלה שווים קניה..

מושיק פשוט תותח...לדעתי אחד היוצרים הטובים בארץ..
אני עדיין שומע את האסנצ'ל מיקס שלו משנה שעברה..פשוט יצירת מופת..

אבל מה, אני לא מחכה בקוצר רוח לשמוע את האלבום הדאון-טמפו שלו..
כל הקטעי ברייקביט/אמביינט שלו ששמעתי מאוד מוזרים ומייגעים.....

Old Post May-22-2004 10:33 
Click Here to See the Profile for Sm0keMachine Click here to Send Sm0keMachine a Private Message Add Sm0keMachine to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Rising
[L]iquid [J]un[K]i'e

Registered: Nov 2002

מושיק תותח ואני חולה עליו...
השער התשיעי" קטע אליפות"..

ומה הקטע שאף אחד בארץ לא מכיר אותו?
אז שלא יכירו אותו.. הכבוד שהוא מקבל בעולם זה לא יאמן וצריך להתגאות בו על זה...

beam vs. cyrus?!!
wtf
מה הקשר שלהם עכשיו למושיק ?? מוזיקה מסחרית מסריחה מהתחת

G&M Project Remix

מה הקשר ?!
ואני מאוד מקווה שרוברט גיטלמן לא יתחיל לעבוד עם מושיק ויהרוס את הסגנון היחודי שלו.

Old Post May-22-2004 11:18  Israel
Click Here to See the Profile for Rising Click here to Send Rising a Private Message Add Rising to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
cluBBer
Sultan Addict again

Registered: Jun 2001
Arrow

מושיק תותח ויודע לעשות מוזיקה טובה

YORA
סלח לי אבל אתה מדבר שטויות אחושרמוטה

מושיק לא צריך שיכירו אותו בארץ , הוא צריך את ההכרה בעולם , שיש לו אותה
אני בטוח שאלבום יצא באחד הלייבלים הטובים בעולם

למה לזעזעל אתה מזכיר את
PULSEDRIVERS & CYRUS & BEAM
בטראד כל כך משובח שבו מדברים על מוזיקה טובה
זה ממש לא בסדר כאילו

Old Post May-22-2004 11:58  Israel
Click Here to See the Profile for cluBBer Click here to Send cluBBer a Private Message Visit cluBBer's homepage! Add cluBBer to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
YO-I
Supreme tranceaddict

חחח, מה זה? רק מושיק יעבוד עם גיטלמן, ממש, בכל אופן אני לא יודע עד כמה אתם מודעים לזה אבל מושיק מאד אהוב ומוכר בחו"ל, אין לכם מושג עד כמה

גם אני לא הבנתי מה הקשר בין
beam vs. cyrus
וכל שאר ההרכבים שהוזכרו כאן, באמת
WTF

כיוצר מושיק כמובן עשה טראקים מדהימים בזאנר הקלאב טראנס תחת השם אגרונאוט, גם ארמין וגם טייסטו הכניסו את הטראקים שלו לאלבומים שלהם ולגבי בורדו, כנסו לאתר שלו, תלחצו על הלינק שיש שם בורדו פרוג'קט ותשמעו סמפל ברקע, מוזיקה ספייסית, מדהים

YO-I

Old Post May-22-2004 12:12  Israel
YoraY
Supreme tranceaddict

טוב הייתי נכנס לוויכוח הזה לעומק אבל ממש אין לי כח :\

אני מקווה שרק תהיה לו הצלחה... לא באתי להגיד שום דבר בדברי חוץ מזה שאני חושש שאלבום כזה לא יקבל הצלחה ארצית.. זהו
:>

וקוראים לי יוראי.....

ומה עשיתם עניין מזה שהזכרתי את פולסדרייב.. סך הכל הבאתי דוגמא..

Last edited by YoraY on May-22-2004 at 13:26

Old Post May-22-2004 13:15  Israel
cluBBer
Sultan Addict again

Registered: Jun 2001

quote:
Originally posted by YoraY
טוב הייתי נכנס לוויכוח הזה לעומק אבל ממש אין לי כח :\

אני מקווה שרק תהיה לו הצלחה... לא באתי להגיד שום דבר בדברי חוץ מזה שאני חושש שאלבום כזה לא יקבל הצלחה ארצית.. זהו
:>

וקוראים לי יוראי.....

ומה עשיתם עניין מזה שהזכרתי את פולסדרייב.. סך הכל הבאתי דוגמא..

פולסדרייברס לא דוגמא טובה

Old Post May-22-2004 14:02  Israel
Click Here to See the Profile for cluBBer Click here to Send cluBBer a Private Message Visit cluBBer's homepage! Add cluBBer to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > מושיק מציג, בורדו
Post New Thread    Post A Reply

Pages (3): [1] 2 3 »  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackPlease Id This Killer-tune!!! #5 [2004] [5]

Click here to listen to the sample!Pause playbackK90 - "Genetik" [2002]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 20:16.

Forum Rules: