מתרגשים? מתכוננים? אני כנראה יעבוד שם בתור סדרן מקווה שישימו אותי בפנים.... בשביל להיכנס לאווירה כנסו ל www.maccabifans.co.il כנסו לקליפים ותורידו את "המנצח לוקח הכל" קליפ ענק לראות וכל פעם מחדש לא להאמין !!!
מוריד עכשיו לאח שלי הזבל יש כרטיס :/
___________________ Never again.
quote:Originally posted by DjChook מוריד עכשיו לאח שלי הזבל יש כרטיס :/ אח שלי ואבא שלי גם הולכים ורק אני נדפקתי בטירונות העיקר שהם יעלו ויום שבת נראה את הגמר
למזלי המשחק ב 21:30 אז אני אגיע מהצבא לראות אותו מההתחלה
עפ"י מה שמתרחש בשטח, צסק"א הולכים לשחוט אותנו. נקווה שכולם טועים...
ארמין יהיה שם?
quote:Originally posted by yahel222 יו איזה חלשים אתם תעזבו קצת תמוזיקה יש עוד דברים !!!! פחות מ20 שעות לפיינל פור ובקושי 6 פוסטים היה צריך להיות פה כבר 50 !!! אז תתחיל, נו למה אתה מחכה אם יש לך מה לכתוב, אז תכתוב
כרגע אין הרבה מה להגיד... יש לחץ יש תקווה והמון בהצלחה!!!! נקווה לטוב... מחזיקים אצבעות אחריי מחר... יהיה הרבה מה להגיד זה בטוח אז יאללה שיהיה להם (ולנו) בהצלחה!!!!
quote:אז יאללה שיהיה להם (ולנו) בהצלחה!!!! שיא של הנדיבות..
___________________ In today's depressed music industry, the beautiful and intelligent tracks get left out, replaced by candy coated bullshit
התרגשות!! שיהיה בהצלחהההה אמן ינצחו