Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > מה אתם רוצים לעשות עם החיים שלכם??
Pages (3): [1] 2 3 »   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
AnthemFreak
Pussy Addict!!!

Registered: May 2002
מה אתם רוצים לעשות עם החיים שלכם??

טוב שימו לב מה השעה... אני לא נרדם ומשעמם תחת אז אמרתי נפתח תרד..
ותזרמו אל תייבשו תשתפו פעולה

באיזה עבודה אתם רוצים לעבוד שתהיו גדולים? איזה מקצוע/קריירה אתם רוצים לעצמכם?

או... איזה עבודה היא חלום שלכם? אפילו שאתם יודעים שזה בלתי אפשרי אבל זה החלום שלכם

או... אם אתם לומדים עכשיו כבר באוניברסיטה/עתודיים.. אז איזה מקצוע?

אני... אישית.. היו לי הרבה דברים שרציתי להיות בחיים עד עכשיו..
אסטרונאוט כבאי שוטר... חח סתם לא
רציתי להיות רופא שיניים/אורטודנט.. משו בסגנון
כנראה בגלל דוד שלי... שראיתי שהוא מצליח ועשיר וחי טוב... וההצלחה שלו עלתה לי לראש בלי לשים לב למקצוע עצמו.. ולראות אם זה בכלל מעניין אותי.. רציתי את זה שיהיה לי מקצוע יוקרתי כזה... וכמובן שלפני השם שלי יהיה כתוב דר. אבל זה גם לא מעניין אותי כל כך ולדעתי זה לא שווה את זה.. ללמוד כל כך הרבה שנים.. בעע

אני אישית כבר הפסקתי ללמוד כמעט.. אני רוצה להתעסק במוזיקה... בין אם זה יהיה מפיק או טכנאי סאונד.. או פרוגרמר (של מוזיקה לא תכתנות של מחשבים) באולפן.. או משו בכיוון הזה!!

חח יואוו משעמם לי מקווה שזה לא אשכול דבילי
zremu fo' sho'

Old Post Apr-30-2004 03:13  Israel
Click Here to See the Profile for AnthemFreak Click here to Send AnthemFreak a Private Message Add AnthemFreak to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Origin
Supreme tranceaddict

Registered: Jun 2002

למה דיבילי אחי. ?? זה הטרד הכי הגיוני שניפתח פה אני חושב

Old Post Apr-30-2004 06:12  Israel
Click Here to See the Profile for Origin Click here to Send Origin a Private Message Add Origin to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
AnthemFreak
Pussy Addict!!!

Registered: May 2002

וואלה תודה אחי... אם כבר הגבת היית מתייחס לנושא

חח נווו כבר 7 צפיות בתרד ותגובה אחת..

אחלה!

Old Post Apr-30-2004 15:50  Israel
Click Here to See the Profile for AnthemFreak Click here to Send AnthemFreak a Private Message Add AnthemFreak to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Flotser
|Roots| Addict

Registered: Nov 2001

למרות שאני עושה עתודה עכשיו ולומד מדעי מחשב,
אני באמת עוד לא יודע אם זה מה שנאי רוצה להתעסק בו כל חיים, והאם הבחירה הזאתי של העתודה בכלל טובה.......

אבל בכל מקרה כל פעם שיצא לי לתכנת או לעבוד על איזה פרוייקט ממש נהניתי מזה וראיתי שיש לי גם קצת גישה לזה... וזה שכנע אותי ללכת ללמוד מחשבים,

ולגבי חלום?...
הייתי רוצה להיות כוכבת פורנו,
או מתכנת של תוכנות סאונד והפקת מוזיקה

או בכלל החלום הכי גדול ליצור מוזיקה בעצמי בתור עיסוק מרכזי (או כמעט מרכזי בחיים)...
רק אין לי זמן לזה בשיט, ואני מבין שאין לי עתיד עם זה כי חוץ מחודשיים אורגנית בכיתה ג' אין לי שום ידע במוזיקה...

Best Album Ever:
* Infected Mushroom - B.P.Empire

Old Post Apr-30-2004 16:20  Israel
Click Here to See the Profile for Flotser Click here to Send Flotser a Private Message Visit Flotser's homepage! Add Flotser to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Origin
Supreme tranceaddict

Registered: Jun 2002

ואללה מצטער אחי...ממש לא היה לי זמן להרחיב כי מיהרתי לעבודה...

אבל עכשיו אני ירחיב בנושא..

אני עתודי עשיתי י"ג בחשמל..(פיקוד ובקרה
חרא של מיקצוע !!! לא מעניין בגרוש !!! סתם ביזבוז של 5 אלף שקל

מתגייס עוד שבועיים..

כמו שאמרתה ..גם אני רוצה להיתעסק במוזיקה...אבל סביר להניח שזה לא יקרה כי בתחום המוזיקה קשה להצליך...אז אני כניראה יעשה מכינה אחרי צבא וילך ללמוד משהוא שלפחות קצת מעניין אותי

Last edited by Origin on Apr-30-2004 at 16:27

Old Post Apr-30-2004 16:21  Israel
Click Here to See the Profile for Origin Click here to Send Origin a Private Message Add Origin to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
YoraY
Supreme tranceaddict

Registered: Jan 2004

טרד חמוד

ממ... בגדול חיי העושר לא מעניינים אותי
הציפיה שלי זה לחיות בכבוד, במינימאליות, אני לא אחד שמרגיש שחסר לו..

והשאיפה המיקצועית היא דבר ראשון לעשות משהו שאני אהנה ממנו, לעבוד עם בני אדם שנעים בחברתם, דבר שני גם אני כמו רובנו הייתי רוצה לעבוד בסביבת מוזיקה.. באיזו צורה שזה יבוא...

Old Post Apr-30-2004 16:46  Israel
Click Here to See the Profile for YoraY Click here to Send YoraY a Private Message Add YoraY to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
taltul
Schmoovinator

טרד חמוד ומרגש מאוד...במיוחד בישבילי...

אז ככה מי שלא יודע עדיין אני עתודאי-לומד באוניבסיטת ת''א(שנה שנייה כבר)-מקצוע: כלכלן וקצת רואה חבשון...
אז אם תשאלו אם אני רוצה לעשות את זה כל חיי...
התשובה היא: אין לי ברירה...עכשיו 3 שנים ועוד בצבא בסביבות 6...אז כבר נראה לי שלא יהיה לי זמן לשנות משהו...למרות שהכל אפשרי בחיים - צריך רק לרצות וכמובן לקרוע קצת ת'תחת בלי זה אי אפשר...

חלום שלי כמובן זה להיות די ג'י + יוצר....ואין עבודה יותר טובה ןמהנה מלהיות די ג'י - תחשבו בעצמכם אתה בא למסיבות שם את המוזיקה שאתה אוהב אנשים נהנים מזה ועוד משלמים לך על זה כסף...
למרות שיש כמה חסרונות כמו "דפיקת אוזניים" או חיי הלילה מתמשכים שזה ממש לא בריא לגוף וגם לישון כל היום אחר כך....למרות שאפשר גם מראש לפני המסיבה...
אבל עדיין יש הרבה יותר יתרונות...
אני אישית יש לי ידע לא קטן במוזיקה למדתי 5 שנים פסנתר כלומר אין לי בעיה בלהבין תוים וגם השמע בסדר....
כלומר בסופו של דבר יש לי את כל מה שצריך..רק דבר אחד חסר - הכסף...כן כן ואל תגידו זה לא משנה זה כן משנה..אם היתי עשיר טחון בכסף בכלל לא היתי הולך לעשות עתודה עכשיו אלא במקום זה היתי מתגייס ובזמן הצבא היתי מתחיל לקנות ציוד וכדומה וגם להתאמן בליצור + גם לתקלט...ואז אחרי השיחרור היתי נוסע להונד לצבור נסיון וכו' ואולי אפילו היתי נשאר לגור שם...כמוסן אם היתם רוצים היתי לוקח יחד איתי גם את כולכם אחי שלי!!!

אבל כל זה חלום...ותאמת אין מצב להתגשמותו...
נראה אולי כשאלמד את המקצוע אלך אשקיע בבורסה אעשה בוחטה של כסף ואז יתחיל להתעסק עם מוזיקה ...אבל זה כבר נראה עוד 7 שנים ככה...

נ"ב: תיקון לגבי האשליה "לא היתי מתגייס בכלל - היתי עושה 21 או משהו כזה"

In today's depressed music industry, the beautiful and intelligent tracks
get left out, replaced by candy coated bullshit

Old Post Apr-30-2004 17:26  Israel
Click Here to See the Profile for taltul Click here to Send taltul a Private Message Add taltul to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Glenn-Holmes
Music Is My Passion

Registered: Nov 2002

החלום שלי משהו שאני רוצה להיות בעתיד זה
מצחיק
כל החיים רציתי להיות כזה..
אבל חלומות לחוד מציאות לחוד

חוץ מזה גם הייתי רוצה להיות תסריטאי
בהוליווד
ראסמי יש לי רעיון בן זונה לסרט
"שד בבקבוק"

שם תמים
זה על בן אדם ששלח בקבוק בים ואחרי כמה זמן מישהו מוצא אותי פותח אותו ויוצא לו משם שד
לא שד של האגדות
טמבלים

שד כזה עם פטמה עליו
מה ההמשך אחרי זה.?
לא יודע אנאעארף...
למי אכפת בן אדם מוצא שד
שיחפש עוד אחד
יתלה אותם על עץ
יעשה חור בעץ.

רגע...
אולי אני יכתוב לי את כל זה על דף...
אני בטוח שהקב"ן ישמח לראות את זה..

Old Post Apr-30-2004 17:45 
Click Here to See the Profile for Glenn-Holmes Click here to Send Glenn-Holmes a Private Message Add Glenn-Holmes to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
taltul
Schmoovinator

quote:
Originally posted by KosmiK-G8
החלום שלי משהו שאני רוצה להיות בעתיד זה
מצחיק
כל החיים רציתי להיות כזה..
אבל חלומות לחוד מציאות לחוד

חוץ מזה גם הייתי רוצה להיות תסריטאי
בהוליווד
ראסמי יש לי רעיון בן זונה לסרט
"שד בבקבוק"

שם תמים
זה על בן אדם ששלח בקבוק בים ואחרי כמה זמן מישהו מוצא אותי פותח אותו ויוצא לו משם שד
לא שד של האגדות
טמבלים

שד כזה עם פטמה עליו
מה ההמשך אחרי זה.?
לא יודע אנאעארף...
למי אכפת בן אדם מוצא שד
שיחפש עוד אחד
יתלה אותם על עץ
יעשה חור בעץ.

רגע...
אולי אני יכתוב לי את כל זה על דף...
אני בטוח שהקב"ן ישמח לראות את זה..

ROFL!!!!!!U KNOW HOW TO MAKE PEOPLE SMILE!!!!

וואי חבר'ס שכחתי יש לי עוד חלום....
...שיט אנו הופכים את הטרד ל"חלומות" או "אילו היה לי כסף"....
אבל לא נורא.......אני חושב

טוב אז שכחתי להוסיף שחלומי הוא גם לצלם סרט על די ג' כמו ארמין למשל ולעשות כזה סטר על חחייו על איך הוא התחיל עם כל העסק ואיך הגיע לפסגה...כמובן אפשר להוסיף איזה סיפור אהבה קטן אבל זה כבר בתור תוספת...

או לחליפין לעשות כזה סרט על בחור אחד שאהב מוזיקה איכותית ורצה לנסוע למסיבות הגדולות כמו דנס ווליי או סנסיישן...או מיי דיי...קיצר שיעשה טיול סביב העולם כזה וילך לכל המסיבות הגדולות וכל המועדונים הידועים ביותר...
לכ הזה בליווי של הטראקים ש5אנו אוהבים....
פשוט מעצבן שעד עכשיו כל סרט על מסיבות הוא סתמי מדי כלומר יש לראותו רק בגלל המוזיקה כמו קווין ופרי למשל...יש שם אחלה של מוזיקה אבל העלילה בעעעעעעעעע...
קיצר אני מקווה שהבנתם אותי...

In today's depressed music industry, the beautiful and intelligent tracks
get left out, replaced by candy coated bullshit

Old Post Apr-30-2004 17:57  Israel
Click Here to See the Profile for taltul Click here to Send taltul a Private Message Add taltul to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Flotser
|Roots| Addict

Registered: Nov 2001

הייתי רציני שאמרתי שאני רוצה להיות כוכבת פורנו, פשוט זה לא מעשי

בגלגול הבא!!

Best Album Ever:
* Infected Mushroom - B.P.Empire

Old Post Apr-30-2004 18:09  Israel
Click Here to See the Profile for Flotser Click here to Send Flotser a Private Message Visit Flotser's homepage! Add Flotser to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
skelz
.:: b0o ::.

Registered: Mar 2003

מה אני רוצה לעשות עם החיים שלי?
שאלה טובה.. אז ככה.. החיים שלי חרא.. אז הרבה אי אפשר לעשות איתם..
תאמינו לי שניסיתי.. אפילו עבודה אני לא מוצא חח.. אבל חפיף.. אפשר לספוג את זה.
חיים זה משהו זמני.. אני לא עוסק בהם כל כך
מה שצריך לקרות יקרה.. ומה שלא.. פשוט לא יקרה
הכל כתוב למעלה

מה שכן.. הייתי מאוד רוצה להיות יוצר
פשוט.. לפי מה שקורה זה לא ממש הולך
החברים אומרים לי להמשיך וזה
אבל זה נראה טמוע וללא עתיד..
אז כנראה שאני אפרוש מזה כשאני יתיאש

(תודה לכל מי שמעודד ותומך.. אני מעריך את זה מאוד

Last edited by skelz on May-02-2004 at 17:38

Old Post May-02-2004 17:32  Israel
Click Here to See the Profile for skelz Click here to Send skelz a Private Message Add skelz to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
yaman
בעל מידות טובות

Registered: Sep 2003

בדוגרי הייתי מת להיות סוכן מוסד או מסתערב אבל אני אסתפק בלהיות גניקולוג מוסמך

Old Post May-02-2004 17:55  Israel
Click Here to See the Profile for yaman Click here to Send yaman a Private Message Add yaman to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > מה אתם רוצים לעשות עם החיים שלכם??
Post New Thread    Post A Reply

Pages (3): [1] 2 3 »  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playback".....And Now It's Too Late" [2005] [0]

Click here to listen to the sample!Pause playbackDJ Tatana - "Soul Cry" (The Mystery Remix) [2004]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 14:50.

Forum Rules: