מה המצב אחים שלי אני כבר כמה ימים מחפש דרך להגיד ליובל תודה תודה תודה לפני הכל! טלטול שמחתי להכיר אותך ביום הסטודנט אחי איזה מלך היובל הזה שמע שייש לי בעיה בפיינל החדש שלי ישר התחיל לרשום ולחפש בפורומים ואני יכול להגיד שבגלל המלך הזה יש לי פיינל עובד כמו פצצה עכשיו אפשר לנגן כמו שצריך ולא צ'יקן ביט המבין יבין אז אחי תודה על הכל אוהב אותך. נו מה קובי אתה חושב שאני ישכח אותך? כמובן שגם אותך אני אוהב יובל אני מחכה לסט בק טו בק שלי ושלך אז אוהב אותכם M-payer
ברוך הבא ? אני אליאור ד"א..אתה יכול להגיד גם לי תודה..
חחחחחחחחח אהלן ליאור נעים מאוד וליאור תודה M-payer
חחחחחחחחח אהלן ליאור נעים מאוד ואליאור תודה M-payer
שחכת א' חומד
אם אנחנו עכשיו ברוח של להודות אז תודה לאבא שלי ולאמא שלי שהולידו אותי תודה לאחותי ולאח שלי ולסבתא שלי וסבא שלי תודה לחברים שלי תודה לבני דודים שלי תודה לריליזינג גרופס POW SND שיט , אני עדיין מסטול מהמסיבה
חחחחחחחחח חופשי חופשי תשמעו מגיע לו אין הרבה אנשים כמוהו! באמת ולאליאור סליחה חומד מה לעשות זה בגלל הגיל M-payer
אוהוו אדון מאיר הנכבד מה המצב סבאאא ? תכירו כולם זה מאיר או בשמו המסחרי אימפריה בשגיאות כתיב אוהב אותך מאיר
נעים מאוד לכולם M-payer=אימפריה סבא יא ילדון חכה חכה חחחחחח דבר איתי M-payer
quote:Originally posted by mpayer נעים מאוד לכולם M-payer=אימפריה וואי..האם זה אתה שדיברתי איתו ביומסטודנט? נעים מאוד ברוך הבא... נ''ב: אהבתי גם את טרום-היכרות העקיפה שהייתה לנו כמה ימים לפני זה אם אתה יודע למה אני מתכוון...
___________________ In today's depressed music industry, the beautiful and intelligent tracks get left out, replaced by candy coated bullshit
quote:Originally posted by taltul נ''ב: אהבתי גם את טרום-היכרות העקיפה שהייתה לנו כמה ימים לפני זה אם אתה יודע למה אני מתכוון... בואנה מאיר, עם כל הכבוד לזה שאתה מרגיש צעיר, אמרתי לך להפסיק להתפרפר!!!, שזה לא יגיע לנירית!
quote:Originally posted by YuVaL בואנה מאיר, עם כל הכבוד לזה שאתה מרגיש צעיר, אמרתי לך להפסיק להתפרפר!!!, שזה לא יגיע לנירית! חחחחחחחחחחחחחחח....איזה שרוט אתה.... התכוונתי לטראק שלו.... בגלל \ה הדגשתי "הכרות עקיפה" כי לא הכרתי אותו אישית אלא דרך הטראק שלו..