|
| quote: | | וכן ההשארה באה מאחד הפוסטים פה שיתיחסו למזל קשת... |

| quote: | והייתי רוצה להיות תאומים למה הם אחלה אנשים ויש בהם יכולת טובה מאד לתקשר עם אחרים
|
חחח...אחי אבא שלי תאומים...ואני כל החיים שלי לא יכול לדבר איתו בצורה נורמאלית וגם יש לו בעיה רצינית בלהתחבר עם אנשים...אז אתה לא צודק פה.
| quote: | אני מזל קשת ואני צריך הרבה חופש והייתי קצת חסר בטחון בצעירותי עכשיו זה די חלף
|
אחי....מזל טוב רק שתדע שזה מזל יוקרה...באמת..חבר'ה מזל קשת מציע את התנאים הכי טובים שהם חופש תמידי, סטוצים אינסופיים, התאהבות בכל כוסית ומתן פינוק בהתאם כמובן, עכשיו בכלל כל הקטע של לפנק את האישה ולגרום לה לסיפוק המירבי זה בדם שלנו + הנושא של הסקס כמהות החיים כלומר בלעדיו החיים הם לא חיים...זה לא שהוא המטרה העיקרית יש גם דברים אחרים לא פחות חשובים אבל נגיד קשתים הם לא אנשים שיכולים לאהוב מישהי בלי לעשות איתה אהבה או יותר נכון סקס תגינו כמה שזה יישמע עצוב אבל קשתים הם לא אנשים של קשר רציני לא שהם מפגרים או משהו פשוט הם לא "בנויים" להתחייבויות וגם שהם יכולים בקלות להתאהב במישהי אחרת ולא שהם באמת רוצים לבגוד בבת זוג שפוט ככה הם - אוהבים את כל הבחורות שנראות יפות וחמודות מבחינתם...
עוד משהו חשוב ולא פחות אטרקטיבי הראש של הקשתים "פתוח" באופן נצחי ובלתי פוסק!!!!!
וגם אנחנו מאוד הומניים!!!!
נ''ב: כל מה שכתבתי ככה אני בחיים - בכוונה קראתי 1000 פעם על על המזל שלי וכל מה שכתוב זה בול מה שאני בפועל!!!

In today's depressed music industry, the beautiful and intelligent tracks
get left out, replaced by candy coated bullshit
|