Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > ...אהבה / נישואין / רווקות והדברים הנלווים
Pages (4): [1] 2 3 4 »   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
taltul
Schmoovinator

Registered: Jan 2004
Hello! ...אהבה / נישואין / רווקות והדברים הנלווים

לאור הבקשות הרבות של אתם-יודעים-מי ולגבי אתם-יודעי-מה אני גאה להפתוח טרד הנישואין נגד רווקות - מי בעד ומי נגד מה? אז יאללה לא להתבייש ולהגיד מה שאתם באמת חושבים... זה לא קשה חבר'ה

עכשיו זה מהטרד של הכוסיות ששם בעצם כל הנושא הזה צץ - ופה ניתן לראות את העקרונות התאורית החיים על פי סטיבי

quote:

בסופו של דבר אני רוצה לנצל את החיים ולהינות מהם - נישואין בעייני זה משהו מגביל את הבן אדם ות' תשוקות, רצונות, חלומות או מה שזה לא יהיה... כי מרגע שמתחתנים נוצרות 100000000 בעיות שונות ומשונות - זה אני יודע על סמך הניסיון של ההורים שלי שאני רואה אותם עובדים יום ולילה בישביל לחנך ולהאכיל אותי ואת אחותי... + כמה עצבים הם מבזבזים עלינו... אני מודע לזה ואני אומר תודה רבה להורים שלי ועל מאמץ שלהם אבל גם כתוצאה שכל מה שאני יודע ורואה לפי מצב שלהם אני בוחר את הדרך אחרת שהיא דרך של חיי החופש הנצחיים... העניין הוא שיש כל כך הרבה דברים שעוד לא הספקתי לעשות בחיים שלי ואולי אני אפילו לא יודע על קיומם ואני יודע שאם אתחתן אז בוודאות לא אוכל להגשים את אותם דברים ואוכל רק לחלום עליהם... אני יודע שזה נשמע קצת אנוכי כי נגיד אם כל אחד היה חושב כמוני אז בכלל לא היינו קיימים עכשיו... אבל מה תמיד יהיו ת'אלה שהולכים לפי כללי המשחק והשגרה וגם להם אני אומר תודה...
באסה היחידה של להיות רווק שאני מסכים איתה זה שנגיד בן אדם שהוא טוב ומשביל ומחונך כמוני למשל
סתם סתם ..קחו דוגמא של מישהו בקיצר... אז יש ת'קטע להגיד "אתה כזה אחלה בן אדם - למה שלא תעביר את האחלה שבך לילדים שלך?!" זה קצת מצליח להגיד לי משהו אבל לדעתי על זה אפשר להתגבר בעזרת המון דברים אחרים... כמובן שמי שהינו בן אדם לא חברתי אין סיכוי שהוא יחיה באושר ברווקות...כי אני אישיתי יכול כל היום להכיר אנשים חדשים ואני גם נהנה מזה... לכן מצד זה גם הנישיאון הם סוג של שיעמום של לחיות את כל החיים עם בן אדם אחד... אני יודע מה זה לאהוב אבל עדיין אי אפשר לאוהב מישהי לנצח - כי תמיד אפשר להכיר מישהי חדשה שהיא גם תהיה נחמדה ויפה וכו' וכו' ובה תתאהב בקלות... זה שבן אדם מתחתן הוא מגביל את עצמו בלהיר אנשים חדשים בגלל זה אין לו משהו אחר שהוא יכול להתאהב בה... זה הכל... אני עוד פעם חוזר אנשים לא חברתיים לא יבינו את זה אז לא לקטול סתם...

...נ''ב:יוווש התחלתי לדבר ממש כמו הארי פוטר

In today's depressed music industry, the beautiful and intelligent tracks
get left out, replaced by candy coated bullshit

Old Post Aug-20-2004 14:06  Israel
Click Here to See the Profile for taltul Click here to Send taltul a Private Message Add taltul to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Flotser
|Roots| Addict

Registered: Nov 2001

אני בעד נישואין,
יש מלא סיבות, אבל אני קצת עסוק אז בקצרה

1. אתה עוד תפגוש מישהי שתרצה ממנה הרבה מעבר למה שאתה רגיל
2. נכון שכשאתה צעיר בא לך להרגיש תמיד הכי חופשי והכל, אבל בסופו של דבר הרצון ל"המשכיות" שכנראה תבוע אישפהו באדם יגרום לך לרצות ילדים
3. גם בגיל 50,60 לא תתעניין בנישואים?
וכשתהיה בן 80 לא תצטער שאין לך נכדים חמודים?
4. אף אחד לא אומר לך שאתה חייב להתחתן בגיל 21 וגם לא ב30,
אבל לאט לאט כנראה מתחילים להרגיש את החשיבות של זה.
כל אחד בשלב שלו.

מה שבכלל מעניין שכמעט בכל התרוביות המוזרות שהיו קיימות לפני כמה מאות שנים שלא ממש היה תקשורות בין היבשות,
אז גם האינדיאנים, גם השבטים באפריקה, גם ביפן ובסין בכל מקום אנשים היו מתחתנים.

Best Album Ever:
* Infected Mushroom - B.P.Empire

Old Post Aug-20-2004 14:17  Israel
Click Here to See the Profile for Flotser Click here to Send Flotser a Private Message Visit Flotser's homepage! Add Flotser to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
YuVaL
Airwaves

Registered: May 2001

אני חייב לציין שהפורום פשוט נהפך למקום לא קשור בכלל.....
מזה טרד נישואין?!!?

WTF טלטול
אתה עוד צעיר
ישך זמן
עזוב עכשיו לחשוב על נישואין

For more information
www.Marrigeaddict.com

Old Post Aug-20-2004 14:55 
Click Here to See the Profile for YuVaL Click here to Send YuVaL a Private Message Add YuVaL to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
princess cc
the next best thing

Registered: Mar 2004
Smile Tongue Re: ...אהבה / נישואין / רווקות והדברים הנלווים

quote:
Originally posted by taltul
לאור הבקשות הרבות של אתם-יודעים-מי ולגבי אתם-יודעי-מה אני גאה להפתוח טרד הנישואין נגד רווקות - מי בעד ומי נגד מה? אז יאללה לא להתבייש ולהגיד מה שאתם באמת חושבים... זה לא קשה חבר'ה

עכשיו זה מהטרד של הכוסיות ששם בעצם כל הנושא הזה צץ - ופה ניתן לראות את העקרונות התאורית החיים על פי סטיבי

...נ''ב:יוווש התחלתי לדבר ממש כמו הארי פוטר

חחח טלטול הרסת אותי...
ס'דר...
מאחר ואני הנשואה היחידה פה אני מרגישה שזה מחובתי לייצג את הנשואים באשר הם...
אז ככה:
בד"כ יש לאנשים נטייה לסווג חיי חופש עם רווקות וכלא עם חיי נישואין מה שממש אבל ממש לא נכון! למה אתה חושב שכשמתחתנים אז נגמרים החיים? ולמה אתה חושב שאם אתה נשוי אתה לא יכול להמשיך לעשות דברים שאתה אוהב, ולהגשים חלומות שיש לך?
אני נשואה כבר ממממממממ למעלה מחמש שנים ואני רוצה להגיד לך שהגשמתי הרבה רצונות ושאיפות שלי בתקופה הזו והיד עוד נטויה...
נכון שדברים משתנים אחרי החתונה לא אומרת שלא.. פתאום יש מחוייבות, פתאום אתה מבין שאתה לא יכול לקום וללכת אם קשה... [מה שאפילו בקשר רציני מאוד אין... כי גם בקשר כזה בתת מודע אתה יודע שאתה יכול לזרוק הכל ולפתוח דף חדש]
...]
פתאום יש משכנתא, עבודה רצינית, מחשבות על ילדים... וכ"ו
אם פעם היינו עובדים, חוסכים קצת כסף ואז טסים לחו"ל היום כבר אי אפשר לעשות את זה כי יש את כל הדברים שהוזכרו לעיל...
יחד עם זאת, יש הרבה יתרונות בלהיות נשוי... קודם כל יש מישו שאוהב אותך הרבה יותר ממה שאתה אוהב את עצמך, אתה קם בבוקר ומוצא לידך את האדם שהכי חשוב לך בעולם, יש לך עם מי לדבר, עם מי להיות, עם מי לחלוק את האושר ואת הכאב שלך
ואתה אף פעם לא מרגיש לבדדדדדדדד
...
להבדיל מרווקים שמה יש להם? באים מהעבודה לבית ריק, מתעוררים בבוקר לבד וכל שישי יוצאים למסיבה כדי שאולי יתפסו איזה סטוץ להעביר איתו ת'לילה....
הכל שאלה של השקפה... איך אתה רואה את זה... אני חושבת שהצעד הכי חכם שעשיתי בחיים זה שהתחתנתי ... ראסמי...
אז נכון שזה מגביל בקטע שאתה "תקוע" עם אותו אדם כל החיים אבל אם זה מישו שאתה אוהב ושמשלים אותך אז:
so be it!
וחוץ מזה כל עוד אין ילדים אתה יכול להמשיך לעשות הכל כמו עכשיו...
אנחנו עדיין מבלים, עובדים , לומדים, מטיילים וכ"ו... בדיוק כמוך וכמו כל הרווקים האחרים...
[אם לא יותר...]
באטום ליין...
אמרתי לך כבר קודם...
never say never...
כמו שאמר ידידנו בהודעה הקודמת בסוף אתה תכיר ת'אחת שלך וגם אם זה יהיה בגיל 50, 60, 70 זה לא משנה כי יגיע איזשהו שלב שתבין שאתה חייב את החצי השני ש'ך ושלהיות לבד זה הרבה פחות נחמד...

זהו... סורי על הנאום הארוך אבל צ'מעו הייתי חיייבת לנפץ פה איזה מיתוס שלהיות רווק זה הרבה יותר טוף...

הבחירה שלי? חתונה!!!!!!!!!!!!!!

Old Post Aug-20-2004 15:09  Israel
Click Here to See the Profile for princess cc Click here to Send princess cc a Private Message Add princess cc to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DJ Alex E.
ILTA's Minister of Sound

Registered: Sep 2003

לדעתי לא צריך למהר עם החתונה
צריך לחיות את החיים בכי,בלי מחוייבות רצינית,בלי משכנתא ושטויות של הורים על הראש
לחיות כמו צעיר בסבבה כמה שנים טובות,לקרוע את העיר,לבלות לעשות כיף בלי אישה על הראש
ואז באיזה גיל 30-35 למצוא לך מישהי שתוכל לסבול(ואני מתכוון לסבול) כל שאר החיים
הרי תאכלס כל אחד רואה את ההורים שלו רבים כל היום או מתווכחים או לא יודע מה ואומר לעצמו"למה קיבינימט אני צריך את זה על הראש?".אז באמת לא חייבים את זה על הראש,אבל אין מנוס מזה
מתישהוא ברור שמתחתנים
אבל מבחינתי להתחתן לפני גיל 30 זה טעות
צריך לחיות אתץ החיים כל עוד אפשר
כי אחרי החתונה,עם כל האופטימיות שבעולם,זה כבר לגמרי סיפור אחר

Old Post Aug-20-2004 15:20  Israel
Click Here to See the Profile for DJ Alex E. Click here to Send DJ Alex E. a Private Message Add DJ Alex E. to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Viperon
Supreme tranceaddict

Registered: Jul 2004

טרד דפוק לגמרי

Old Post Aug-20-2004 15:24  Israel
Click Here to See the Profile for Viperon Click here to Send Viperon a Private Message Add Viperon to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DJ Alex E.
ILTA's Minister of Sound

Registered: Sep 2003

quote:
Originally posted by Viperon
טרד דפוק לגמרי

צעיר

Old Post Aug-20-2004 15:25  Israel
Click Here to See the Profile for DJ Alex E. Click here to Send DJ Alex E. a Private Message Add DJ Alex E. to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
taltul
Schmoovinator

Registered: Jan 2004

quote:
Originally posted by YuVaL
אני חייב לציין שהפורום פשוט נהפך למקום לא קשור בכלל.....
מזה טרד נישואין?!!?

WTF טלטול
אתה עוד צעיר
ישך זמן
עזוב עכשיו לחשוב על נישואין

For more information
www.Marrigeaddict.com

אני לא מבין מה זה בדיוק היה עכשיו???

מה קשר שאני צעיר ויש לי עוד זמן - זה לא טרד עליי קודם כל אלא זה טרד על הנושא הכללי שנקרא נישואין ומן הסתם לא נראה לי שיש כלל שאוסר על לפתוח דיון בנושאים כלליים...

אולי תחשוב עוד פעם למה בדיוק רשמת את הפוסט הזה? אם אין לך מה להגיד אז אל תגיד כלום - אתה כולך בן 15 ונכון הנושא הזה לא אמור לעניין אותך ברמת העיקרון... אבל אולי שכחת שיש פה אנשים קצת יותר בוגרים ממך ואולי אותם זה כן מעניין ובא להם לחלוק דעות על הנושא...

מה אתה בא עליי ככה? או שעדיין לא התאוששת מהוויכוח שנוצר בטרד של מי רוצה לנסוע לאיביזה???

In today's depressed music industry, the beautiful and intelligent tracks
get left out, replaced by candy coated bullshit

Old Post Aug-20-2004 16:10  Israel
Click Here to See the Profile for taltul Click here to Send taltul a Private Message Add taltul to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
YuVaL
Airwaves

Registered: May 2001

קודם כל אני עוד מעט כבר בן 17.....
דבר שני אני מתעצבן שאתה פותח טרדים מטומטמים זה הכל...
כן ואתה בטח תגיד "כן זה בגלל שאתה צעיר אתה חושב שזה מטומטם".. אז לא, לא בגלל שאני צעיר
אלה בגלל שהטרדים האלה באמת מטומטמים וזה לא המקום לפי דעתי

Old Post Aug-20-2004 16:18 
Click Here to See the Profile for YuVaL Click here to Send YuVaL a Private Message Add YuVaL to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Elior
Ad Matai?

Registered: Feb 2003

quote:
Originally posted by DJ Alex E.
צעיר

אפרופו צעירות

Old Post Aug-20-2004 16:27  Israel
Click Here to See the Profile for Elior Click here to Send Elior a Private Message Add Elior to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Glenn-Holmes
Music Is My Passion

Registered: Nov 2002

וואלק חברה
חלאס כבר עם המילה צעיר
כל אחד מרגיש בעלים על המילה הזאת
סטיבי גם אתה צעיר
וגם אני בגילי המופלג 21 וחצי
עדיין צעיר
ואין רע בזה

בקשר לטרד אפשר לראות אותו כמיותר..
במיוחד אם זה נושא ששוחחו עליו בטרד אחר...
והוא אינו קשור לפורום

אבל שיהיה...
בקצרה אני יתמצת את משיש לי להגיד למשפט אחד
סטיבי זה שראית כולה זוג אחד שנישואיו נכשלו ובמקרה אלךה ההורים שלך לא אומר שאתה צריך להסיק מסקנה כוללנית על כל עולם הנישואים

דעתי על הנישואים היא שכדבר רגשי הם נחוצים
אבל אי אפשר להתעלם מהמונח המשפטי שמאחורי הנישואים
משרוצה להיות ממש קר ולא רומנטי יכול להגיד שנישואים זה בסה"כ הסכם משפטי..

שורה תחתונה
אני מאמין שמתישהו בעשר השנים הקרובות תצוץ לחיי משהי שאני יהיה מוכן לשמוע בשבילה את כל האלבומים וההופעות של בריטני ספירס בפול ווליום
וזה באמת הרבה מעבר לגבול הדמיון!!!

Old Post Aug-20-2004 16:41 
Click Here to See the Profile for Glenn-Holmes Click here to Send Glenn-Holmes a Private Message Add Glenn-Holmes to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
m0sh
Ibiza 05'

Registered: Jan 2001

טוב שלא הגזמנו

ובאמת בצבא אתה צעיר להיות איזה שתיים שמונה בשביל להתחיל לקרוא לאנשים צעירים

James Holden is my only GOD!

Old Post Aug-20-2004 16:49 
Click Here to See the Profile for m0sh Click here to Send m0sh a Private Message Add m0sh to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > ...אהבה / נישואין / רווקות והדברים הנלווים
Post New Thread    Post A Reply

Pages (4): [1] 2 3 4 »  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackTrance track that needs ID [2006] [0]

Click here to listen to the sample!Pause playbackMan With No Name - "Paint A Picture" (Vocal Mix) [2003]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 09:48.

Forum Rules: