ואני לא מדבר על נשים, ערבים או קונדומים אקיצר, בדיוק תיקנו לי את המחשב ואני שמח לחזור לפעילות... לכל מי אין לו שמץ מי אני, אהלן אני עודד... אני די ותיק פה אבל כבר הרבה זמן שלא מראה נוכחות ואהלן לכל מי שזוכר מי אני עכשיו הזמן להתאושש מאיזה חצי שנה של פיגור בטראקים... מוות
___________________ Check My Music
ברוך השב עודד... התגעגענו.. אם אתה צריך עזרה במילוי חלל הטראקים במחשב תן ציפצוף...
quote:Originally posted by oDrori ואני לא מדבר על נשים, ערבים או קונדומים אקיצר, בדיוק תיקנו לי את המחשב ואני שמח לחזור לפעילות... לכל מי אין לו שמץ מי אני, אהלן אני עודד... אני די ותיק פה אבל כבר הרבה זמן שלא מראה נוכחות ואהלן לכל מי שזוכר מי אני עכשיו הזמן להתאושש מאיזה חצי שנה של פיגור בטראקים... מוות עודדדדדד מה המצב!! כמו שאליאור אמר אנחנו פה בשבילך אם אתה צריך... אוהב המלודיות והפרות חזר לפורום
___________________ What makes a good tune is having a source of passion to its creation
ואלה באמת לא ראינו אותך הרבה זמן וולקאם בק!
עודדדדדדדד מ'מצב אחי?..... שנים שלא רואים אותך פה... :P מה קורה עם רישיון?..... בקרוב ביקור בפאנקי ידידי
אחי מה המצבבבבב שנים לא היית פה מה איתך? הכל יהיה טוב אנחנו נעזור לך
quote:Originally posted by oDrori ואני לא מדבר על נשים, ערבים או קונדומים אקיצר, בדיוק תיקנו לי את המחשב ואני שמח לחזור לפעילות... לכל מי אין לו שמץ מי אני, אהלן אני עודד... אני די ותיק פה אבל כבר הרבה זמן שלא מראה נוכחות ואהלן לכל מי שזוכר מי אני עכשיו הזמן להתאושש מאיזה חצי שנה של פיגור בטראקים... מוות מה מצב גבר? שנים לא דיברתי איתך... פעם אחרונה הייתה נראה לי ביום הסטודנט כשביקשת ממני שאכניס את 2 הידידות שלך או משהו כזה שבסוף לא באו נראה לי...
___________________ In today's depressed music industry, the beautiful and intelligent tracks get left out, replaced by candy coated bullshit
ואלללה באמת מזמן לא היתה פה אחי..... תגיד יש לך קטעים חדשים שלך ....כמו הארארת ....קטע חזק !!!
ברוך השב אח של אח שלו שנים שלא ראינו אותך תחזור תתעדכן תחזור לחיים הטובים!
אהההה אחי אם תצריך משו תגיד אני אביא לך דברים טובים
ברוך השב אח שלנו