|
|
|
|
 |
Dj-2TaLL
Jamil-Addict

Registered: Oct 2001
|
|
|
Oct-20-2001 16:45
|
|
|
 |
 |
DjNumShum
Kusiot Addict

Registered: Sep 2001
|
|
|
Oct-20-2001 18:19
|
|
|
 |
 |
DJ_BoN
Senior tranceaddict
Registered: Jul 2001
|
|
דווקא
תראה יש כאלה ויש כאלה
אני מסכים שרוב הבנות לא שומעות טראנסים וכאלה אבל יש כמה שאני מכיר שכן למשל יש אחת שאני מכיר שאוהבת דיפ האוס (איזה כלה נכון?????) וחברה שלי למשל הרגלתי אותה לשמוע את כל מה שאני אוהב, שזה אפליפטינג פרוגרסיב וגם טק-טראנס, אז יש כאלה.
אבל אני אגיד לכם למה רוב הבנות לא שומעות טראנסים- כי אין להן מאיפה להשיג.
אנחנו הבנים בעלי חוש טכני מפותח ביותר ואנחנו יודעים איך מורידים דברים מהאינטרנט. הבנות פשוט לא יודעות, כל האמפי3ים שיש להן הן משיגות מחברות ששולחות להן באייסיקיו. אם למשל מישהי יודעת איך להוריד שירים עם מורפיוס או משהו כזה וממליצים לה להוריד למשל.....svenson&gielen - twisted שזה מצוין לפי דעתי, אז היא תוריד, תשמע ותגיד "וואו, זה טראנס? אף פעם לא ידעתי מה זה טראנס, זה ממש טוב, אולי אני אוריד עוד משהו של גילן". ואז היא תוריד עוד ועוד. ואז היא תחפש עוד שמות של יוצרים. ואז היא תוריד גם טייסטו, ראנק 1, בלנק אנד ג'ונס, כמובן שהיא גם תוריד בריטני, אבל היא גם תוריד קוסמיק גייט.
מבינים?
צריך לעשות אתר שיהיה מלא בדברים ורודים ולבבות ושם יהיו לינקים לטראקים!
אה ודרך אגב אני עוד מעט פותח רדיו קטן משלי שמוקדש רק לטראנסים, הסרברים הם שלושה חברים שלי שניים עם איי די אס אל אחד עם כבלים. ככה שישי לי רוחב פס סביר.
אניאגיד לכם את הכתובות ברגע שאניאדע.
Oct-20-2001 21:23
|
|
|
 |
 |
YuVaL
Airwaves

Registered: May 2001
|
|
|
Re: דווקא
| quote: | Originally posted by DJ_BoN
תראה יש כאלה ויש כאלה
אני מסכים שרוב הבנות לא שומעות טראנסים וכאלה אבל יש כמה שאני מכיר שכן למשל יש אחת שאני מכיר שאוהבת דיפ האוס (איזה כלה נכון?????) וחברה שלי למשל הרגלתי אותה לשמוע את כל מה שאני אוהב, שזה אפליפטינג פרוגרסיב וגם טק-טראנס, אז יש כאלה.
אבל אני אגיד לכם למה רוב הבנות לא שומעות טראנסים- כי אין להן מאיפה להשיג.
אנחנו הבנים בעלי חוש טכני מפותח ביותר ואנחנו יודעים איך מורידים דברים מהאינטרנט. הבנות פשוט לא יודעות, כל האמפי3ים שיש להן הן משיגות מחברות ששולחות להן באייסיקיו. אם למשל מישהי יודעת איך להוריד שירים עם מורפיוס או משהו כזה וממליצים לה להוריד למשל.....svenson&gielen - twisted שזה מצוין לפי דעתי, אז היא תוריד, תשמע ותגיד "וואו, זה טראנס? אף פעם לא ידעתי מה זה טראנס, זה ממש טוב, אולי אני אוריד עוד משהו של גילן". ואז היא תוריד עוד ועוד. ואז היא תחפש עוד שמות של יוצרים. ואז היא תוריד גם טייסטו, ראנק 1, בלנק אנד ג'ונס, כמובן שהיא גם תוריד בריטני, אבל היא גם תוריד קוסמיק גייט.
מבינים?
צריך לעשות אתר שיהיה מלא בדברים ורודים ולבבות ושם יהיו לינקים לטראקים!
אה ודרך אגב אני עוד מעט פותח רדיו קטן משלי שמוקדש רק לטראנסים, הסרברים הם שלושה חברים שלי שניים עם איי די אס אל אחד עם כבלים. ככה שישי לי רוחב פס סביר.
אניאגיד לכם את הכתובות ברגע שאניאדע. |
נכון
צריך להכין אתר כל החברה כזה שקל להוריד ממנו ולפרסם אותו לכל החברים... ככה כולם יתחילו להוריד!..
ד"א - אם אתה צריך עוד שדרים לרדיו אני תמיד מוכן...
|
|
Oct-20-2001 21:26
|
|
|
 |
 |
|
 |
All times are GMT. The time now is 08:22.
Forum Rules: