כן אנשים!!!!! הטראק השתחרר אני חורש עליו עכשיו פשוט טראק אדיר!!!!! יש שני מיקסים 01-svenson_and_gielen-twisted__svenson_and_gielen_energy_mix-snd ו 02-svenson_and_gielen-twisted__original_mix-snd אני אישית יותר אוהב את ה Original Mix אבל שניהם שולטים לאללה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וד"א - הטראק הזה הוא האימנון החדש של Trance Energy!!!!!! כן אנשים Svenson & Gielen - Twisted (Trance Energy Theme)!!!!!!!!!!!1
בא לך לשים לנו Direct Download?
___________________ CHICANE - EMPIRES ! ! !
מממ..לא אוהב כל כך את הטרק הזה! אולי אם אני ישמע אותו עוד כמה פעמים אני יאהב...
quote:Originally posted by Trance man מממ..לא אוהב כל כך את הטרק הזה! אולי אם אני ישמע אותו עוד כמה פעמים אני יאהב... גם אני ציפיתי ליותר אין מה להשוות בין זה לבין BEAUTY OF SILENCE וזה רק אני או שבדוגמא של הטראק הזה מהפרומו ל TRANCE ENERGY הוא נשמע הרבה יותר טוב? הדוגמא נשמעת אחרת ... בכל מקרה הוא לא גרוע - פשוט ציפיתי ליותר אחרי ההמנון של טראנס אנרג'י של שנה שעברה...
בחיית שים DD לא מצא תשיר בשום מקום
אני מצאתי רק את הקקה הזה באודיו גאלאקסי זה סאמפל של 11 שניות מהשיר!!!! אבל עדיין שומעים שזה שיר אייכותי
___________________ "The world is not beautiful. And that, in a way, lends it a sort of beauty." --=My Music=--
quote:Originally posted by DJ-Kreing^^ אני מצאתי רק את הקקה הזה באודיו גאלאקסי זה סאמפל של 11 שניות מהשיר!!!! אבל עדיין שומעים שזה שיר אייכותי בסאמפל זה נשמע הרבה יותר טוב ממה שזה... ואני ישים לזה דירקט דאונלואד יותר מאוחר... אני יוצא עוד מעט - שאני יחזור אני יעלה את זה
ya i'd like to hear it too, tell me when you have a DD
___________________ If God is the answer, it must have been a very stupid question.
some guy put it in the d/l section... הינה הלינק: http://www.tranceaddict.com/forums/...?threadid=22553