שלום לכל הפורום היקר הזה.. אני עידו שורץ ואני בן 18... לא אני עדיין לא בצבא אבל זה גם לא יהיה בקרוב מפני שאני ממשיך ללמוד יג' וכנראה גם יד' באורט סינגלובסקי.. אני משחק כדור-עף, ממקסס ומשתמש רבות במחשב... מקווה להשתלב התוכנות שאני ממליץ עליהן כדי למקסס הן: Traktor DJ Studio ACID Pro 5.0 Vitual Dj AtomixMP3 וכמו שציינתי אני מקווה להשתלב.. שלכם Dj L@g0la5
___________________ My own Website Enter, there r some of my sets...
ברוכים הבאים עידו אני ירון, אחד מזקני הפורום.. באסה לך שאתה לא מתגייס וגומר עם זה כמה שיותר מהר אבל חפיף אולי תעשה בשכל ותצא מהצבא עוד שנתיים בכל מקרה - בקשר לתוכנות שהמלצת.. אני מעדיף את הדבר האמיתי
quote:Originally posted by Sm0keMachine ברוכים הבאים עידו אני ירון, אחד מזקני הפורום.. באסה לך שאתה לא מתגייס וגומר עם זה כמה שיותר מהר אבל חפיף אולי תעשה בשכל ותצא מהצבא עוד שנתיים בכל מקרה - בקשר לתוכנות שהמלצת.. אני מעדיף את הדבר האמיתי אני ממשיך ללמוד ולא גומר עם זה בגלל שחיל האוויר מממן לי 80% מהלימודים... דבר שני אם היה לי כסף ברור שהייתי תשתמש בדבר האמיתי .. זה הרבה יותר כיף..
ברוך הבא ובהצלחה שתיהיה צעיר לנצח עריכה: אל תתייחס לנאמר בהודעה זו היא נכתבה בשעת דמדומים ד"א קוראים לי רע
Last edited by FreaKaZoid on Apr-05-2005 at 13:04
ברוך הבא איש:] אני אלעד תהנה
ברוך הבא לפורום ! אני אורן שאלה.. למה צריך יותר מתוכנת מיקסוס אחת שזה מגיע למחשב..?
אני אליאור...ואתה ברוך הבא
ברוך הבא אני רון... אני מבין מדבריך..שאתה הולך להיות יג' יד' ואחר כך בחיל האוויר?!? תבדוק טוב טוב אם זאת לא טעות חייך...שירות שחור
___________________ טראנס ישראל טייסטו ישראל - האתר הרשמי של טייסטו בישראל
ברוכים הבאים .. אני אדיר ממחלקת חצילים בע"מ כל בעיה של ירקות חו"ל מסיבות דיסקו שמיסקו תפנה אליי . לגבי איביזה זה כבר fusion עוד 4 למנייאק חוזרים בשנייה !!!!!!
___________________ www.Huge-A.com www.myspace.com/adirelimelech Huge-A @ Agnosia Records
quote:Originally posted by Rising ברוך הבא לפורום ! אני אורן שאלה.. למה צריך יותר מתוכנת מיקסוס אחת שזה מגיע למחשב..? זה לא שאני משתמש הכל התוכנות אלא השתמשתי בהן (כל פעם אחת) וראיתי איך הן... עכשיו אני משתמש רק ב-traktor DJ Studio... תוכנה פצצה