Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > In Search of Sunrise 4: Latin America - ביקורת מלאה
Pages (5): [1] 2 3 4 5 »   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
TheHunter
Senior tranceaddict

Registered: Jul 2004
In Search of Sunrise 4: Latin America - ביקורת מלאה

אז שלא כמו רובכם, אני קיבלתי את החבילה שלי עם In Search of Sunrise 4: Latin America עוד בתחילת השבוע. אני חייב לציין שזה היה אחד הדברים הכי כיפיים שקרו לי בחיים (למרות שיש דברים הרבה הרבה יותר טובים מזה.. שלא תבינו לא נכון  ).
החבילה הגיעה ביום שני בבוקר, אבל אותו יום גם חברה שלי הגיעה אליי ליומיים, אז לא בידיוק יצא לי לתת לו שמיעה רצינית, אבל כן יצא לי לשמוע אותו איתה, ואני חייב לציין שזה פשוט נתן אווירה ענקית.. זה דיסק כל כך מרגש ומדהים.
קודם כול, הנושא פה בחלק הרביעי של הסדרה המדהימה הזאת הוא דרום אמריקה (Latin America), בחירה מצויינת של טייאסטו לדעתי.
שלא כמו 3 האלוהי (שהתרכז בפנמה), 4 הוא אוסף כפול בעל 28 שירים (14 שירים בכול דיסק), כל אחד נבחר בקפידה ע"י Tijs.

אז איפה מתחילים? בהתחלה כמובן...
הטראקליסט!

01 Solarstone and JES - Like a Waterfall (In Search of Sunrise Edit)
02 Tonedepth & Soultan – Moments
03 Ahmet Ertenn – Why (In Search of Surnrise Edit)
04 Jasefos Ft. Claire Van Der Boom - Do What U Want (Max Graham Afterhours In Montreal Mix)
05 Wighnomy Bros. - Wurz + Blosse
06 Coca And Vila - La Noche
07 Tilt - Twelve (Dousk Mix)
08 Luminary - My World (Andy Moor Mix)
09 Steve May - Blend Forty
(Luke Chable & Steve May Remix)
10 Gabriel & Dresden – Arcadia (In Search of Sunrise Edit)
11 Split Second - Midnight Express
12 BT - The Force Of Gravity (Tiesto Remix)
13 Allure - The Loves We Lost
14 Blank & Jones Ft. Bobo - Perfect Silence (E-Craig's 212 Remix)

Tiesto - ISOS4 CD2

01 Estuera Vs. Re:locate - Palma Solane
02 Leon Bolier Presents Inner Stories - Beyond
03 P.O.S. - Gravity
04 LNQ - People I Used To Know
05 Mads Arp Ft. Julie Harrington - Slow It Down (Mathilda Mix)
06 Dominic Plaza - Sounds Rushing (In Search of Sunrise Edit)
07 Matthew Dekay Vs. Proluctors – BAD
08 Electronic Pulse - White Noise
09 Grayarea Ft. Erik Shepard - Gravity
10 Tiesto Ft. Matt Hales Form Aqualung – UR (Junkie XL Air Guitar Remix)
11 Odyssey - Evolution
12 Progression - Sands Of Time
13 L.S.G. - Netherworld (Oliver Prime Remix)
14 Sensorica Ft. Jin Key - Only One (Rave Mix)

למען האמת? בריפרוף ראשון שראיתי את הטראקליסט חשבתי "מממ.... אכזבה משו"
אבל אחרי זה כשבדקתי את הטראקליסט שוב לעומק, הבנתי שכול טראק פה מתאים מאוד ומקומו פה ראוי לו.
הטראק היחיד שאני לא מסכים עם מקומו שם הוא P.O.S. – Gravity . זה פשוט לא טראק שראוי מספיק להכנס לאוסף כזה יוקרתי. אבל זאת רק דעתי שלי, Tijs חשב אחרת.. זכותו לטעות 
בכול מקרה, לכול אותם אנשים אשר מתלוננים שיש פה יותר מידי פרוגרסיב ומחסור רציני באפליפט יוקרתי ואיכותי כמו שאתם זוכרים מ-In Search of Sunrise 3, אז תרגעו כבר ועכשיו.
גם אני חשבתי כך, אבל בשמיעה ראשונה הבנתי שהפרוגרסיב הזה פשוט מתאים לנושא של הדיסק (שהוא להזכירכם Latin America). כמו כן, זה לא הפרוגרסיב החרוש והמסחרי מסטים של מרקוס שולץ וארמין וכול חבריהם, זהו פרוגרסיב הגובל בהאוס.. משהו איכותי ביותר כמו שרובנו אוהבים.

כמו כן, שימו לב למספר טראקים עיקריים מעניינים ביותר שישר קפצו לי לזווית של העין:
Solarstone החדש אשר פותח את האוסף.
Allure – The Loves We Lost, זהו פרוייקט של טייאסטו יחד עם הזמרת Paula Cole. הטראק כולו מבוסס על השיר של פאולה – She Can't Feel Anything Anymore, ואני חייב לציין שאם יש טראק אחד ששווה לקנות את הדיסק בשבילו, זה הטראק הזה.
עוד יש לנו את LNQ – People I Used To Know אשר ישאיר כמה פיות פתוחים לרווחה והמון גבות מורמות לדעתי.
Tiesto Ft. Matt Hales Form Aqualung – UR (Junkie XL Air Guitar Remix) גם טראק לא פרייאר, זכור לכם מה-DVD של TiC2, אבל חוזר אלינו בגרסה משופרת ומדהימה של לא פחות ולא יותר Junkie XL (אשר לא מזמן סיים את הפסקול של משחק המירוצים Forza Motorsport אשר מיועד לקונסולת ה-X Box בלבד).
ואחרון חביב, הטראק שיעשה גלים לדעתי, Sensorica Ft. Jin Key - Only One - 3 רוסים על טראק שחור ואפל הגובל בטק טראנס, מה יכול להיות יותר טוב מזה?

ועכשיו?
ביקורת קצרצרה (אני מקווה) על כול טראק בדיסק, המיקס שלו לטראק הבא וכו'..

01 Solarstone and JES - Like a Waterfall (In Search of Sunrise Edit)
אני לא יודע בידיוק מה שונה פה ומה לא, מכיוון שלא שמעתי את האוריגיל מעולם, אבל אני חייב לציין שזה טראק בנוסח האוסי מצויין ביותר. מתחיל בקולות צרצרים מהטבע, מכניס לאווירה אפלה כזאת.. בייס ליין מחזורי קצרצר וחמוד ביותר, משו שבאמת מזכיר האוס.
הוקאל נכנס ב-echo ברקע טיפה ומייד אחריו פסנתר ואז ממשיך ה-echo של הווקאל שמכניס לסרטים באמצע הלילה.. וגם אווירה איכותית!
לבסוף הווקאל כולו מתחיל, השירה של JES פשוט מדהימה, היא אולי זכורה לכם מהטראק Deepsky – Talk like strangers.. פשוט מדהימה
קול כזה מרגיע.. וכמו כן, הליריקס מעולים..
שיר שבאמת שווה לשיר לבחורה שאוהבים 
לאחר הווקאל ישר ברייק כוחני ביותר, לא נכנסת פה מלודיה.. אבל זה פשוט כוחני.. אני נגנב כול פעם מחדש כשאני שומע את זה!
הפסנתר פה ממשיך יחד עם הבייס ליין מההתחלה שלא נמאס עליי..
הווקאל עוד טיפה, ליריקס מדהימים ושירה מעולה, אבל כמו ב Luminary – My World (Hydroid Remix) הווקאל פה "עמום" טיפה.. לא מובן כל כך.. מוסיף לאווירה כמובן ומאוד במקום.
ושוב... ברייק.. הפעם פחות כוח.. נכנס פה פסנתר חשמלי כזה... קשה להסביר.. זה פשוט יפה.. מרגיע.. צ'יל איכותי הייתי אומר.. מין גלים כאלו ברקע יחד עם ה-echo של הווקאל.. ואז עוד טיפה ווקאל חזק וברור.. ואז לאט לאט ברקע אנחנו מרגישים את הבייס ליין לוחץ להכנס.. לאט לאט קיקים מתגברים ואז שוב ברייק כוחני!
גיטרה נכנסת לנו פהה... אוווו אווווו Like a waterfalllllllllllllll...... יאמי!!!!
יאללה עוברים למשו פרוגרסיב האוס אמיתי, הפרוייקט של הטורקי (בן דוד של מאור) עם טוני משהו.. (שם משפחה מסובך מידי).
המיקס לטראק הזה הוא מעולה.. נכנס לאט לאט מבוסס לפי בתים כמובן, מורגש, אבל חלק ולא מאבד כוח.
הגיטרה פה.. אוי אלוהים איזה גיטרה..
מזכירה לי באמת ישיבה איפה שהוא באחד החופים המדהימים שיש בדרום אמריקה, שקיעה ככה עם בחורה יפה לצידנו.. אף אחד לא נמצא באופק.. רק אנחנו והאישה, פשוט אווירה מטורפת.. לעצום את העניים ולהתענג.
אני חייב לציין שבקטע הזה אפילו חברה שלי לא יכלה להישאר אדישה ופשוט נדלקה על הטראק בטירוף..
בסוף הגיטרה בייס ליין שמתגבר לאט לאט וקיקים שמזכירים קצת דרבוקה.. ואז שקט... פסנתר... סטרינג על סף העצב עם התקווה.. הגיטרה נכנסת שוב, האווירה.. האווירה.. לכבות את האור, להדליק נרות, להתענג על השקט.. השלווה... אוי אלוהים..
שוב הבייס ליין נכנס לו לאט לאט ברקע.. מת לתת ברייק עצבני כזה... הקיקים המזרח תיכוניים האלה פשוט עושים טוב על הלב..
ההייטס שנכנסים גם לא משאירים אותנו אדישים ואז בוםםם... ברייק טוב ביותר.. בייס ליין אלקטרוני כזה... חובה חובה לשמוע!
הטורקים האלה לא פרייארים בכלל!

03 Ahmet Ertenn – Why (In Search of Surnrise Edit)
עוברים לטראק יותר לכיוון הטכנו.
אני חייב לציין שהמיקס פה כמעט לא מורגש, ואני רציני מאוד. לקח לי פעמיים שלוש להבין איפה קיבינימאט היה פה מיקס.. מרוב ששקעתי לי באווירה המדהימה הזאת לא שמתי לב אפילו.. זה מתחבר כיאילו זה נועד להיות ביחד בכוכבים!
בכול מקרה, האווירה של הטראק הזאת אפלה משו.. עם אור טיפה.. מזכיר לי דרכי אפר לא סלולות ארוכות אשר מובילות לעיירות נדיחות ביותר.. דרכים שאין שום עץ ושום דבר בסביבה.. רק אנחנו, השמיים והירח..
עוד טראק שמכניס לאווירת לילה כזאת..
הברייק פה.. מרגיע כל כך.. שוב לעצום את העניים ולהתענג.. רק להתענג.. הסטרינג המלא תקווה הזה, הפעמונים האלה שנכנסים ופשוט עושים טוב על הנשמה... ואז בייס ליין מתכתי כזה.. מפעם לפעם יש לנו כמה דפיקות של תוף ענקי כזה... ואז ברייק שמטעה אותנו.. מתחיל רגוע ואז בום! הבייס ליין נותן לנו בראש ומזכיר לנו שאסור לנו לשקוע יותר מידי בעולם החלומות!

04 JaseFOS Ft. Claire Van Der Boom - Do What U Want (Max Graham Afterhours In Montreal Mix)
אני חייב לציין שאת הטראק הזה לא ראיתי...
טראק ווקאלי, הדגש פה על הווקאל.. והמיקס אליו נעשה יפה מאוד.. הווקאל בא בידיוק במקום בצורת echo טובה ואז ישר בסוף השיר השלישי, הווקאל בצורה ברורה שפשוט עושה לנו טוב..
הקול של קלייר ואן דר בום עושה לי טוב על הלב, מה גם העבודה של מקס גראהם על הווקאל עוזרת מאוד לדעתי.
תכל'ס? לדעתי הטראק הזה נעשה בסמוך להפקת I Know Youre Gone של מקס. הוא פשוט הזכיר לי אותו מייד. ההבדלים ביניהם הוא שהטראק הזה הוא עצוב עם טיפת אווירה של תקווה ואופטימיות, לעומת I Know Youre Gone שממש ממש לא אופטימי והרבה יותר חשוך.
שוב הקיקים החלולים משו והידועים של מקס מככבים פה, עושים טוב.. מישהו אמר קולומביה?
ולאורך כול השיר הווקאל של קלייר עושה לו צדק ומסביר לנו למה הוא נמצא פה בכלל!
כמו שאמרתי מקודם, הדגש פה על הווקאל. הקיקים נכנסים ונפסקים במקומות מתאימים מאוד, מקס עשה פה עבודה מעולה!
טראק איטי אשר מזכיר אל המקורי ושאר הרימיקסים שקיימים לדבר הזה, פשוט תענוג!

05 Wighnomy Bros. - Wurz + Blosse
ועוברים להילוך שני!
המיקס מכניס לנו כוח, השיר הזה כמה שהוא רגוע ואיטי, הוא פשוט כוחני.. הקיקים והבייס ליין וההייטס עושים פה עבודה מעולה להכניס לנו כוח ורצון להתפרע ולקפוץ!
לקראת האמצע פתאום ה-claps מתחילים.. אולי עוד שנייה תיהיה מלודיה שמחה וכיפית? שיוני כיוון?
לא.. עבד עלינו, השקט הזה לא מוביל למלודיה, הוא מוביל לעוד כוח ואווירה לילית..
נגיעות של ווקאל פה ושם.. לא משהו רציני.. רק מכניס לאווירה שחורה בג'ונגל..
תכל'ס? טראק מעבר כזה.. בחירה נכונה.
06 Coca And Vila - La Noche
השיר ממקודם הכניס אותנו בידיוק לאווירה של השיר הזה
המיקס בלתי מורגש כמעט גם, האפלוליות והטיפה אופטימיות והשקט שבאים בשיר הקודם פשוט מביאים אותנו לדבר המתבקש ביותר – שיר שמח!
השיר הזה מזכיר לי למען האמת פרוטוגל – ספרד כזה.. אפילו קצת קרנבל בריו או סתם מסיבה על החופים.
הדגש הענקי פה הוא על הגיטרה המדהימה... אוי אלוהים איזה גיטרה!
תמיד שמתי את הטראק הזה בנסיעות, פשוט עושה טוב על הלב.. אין איש שלא יתאהב בשיר הזה! מילה שלי!
גיטרה כול כך אמיתית.. סטרינגים מלאי רגש.. מתחילה באיטיות עצבית משהו, לאט מתגברת.. מאחורה הבייס ליין מת להכנס.. נגיעות ווקאל שוב...
ואז.... בום!
שינוי אווירה! שמחההההה מסיבההה!!!!!!
צמרמורות בכול הגוף ברגע זה ממש! השמחה ממלאת את הגוף והנפש! אוי אוי אוי.. כול מה שאני כותב פה לא יעזור לכם להבין כמה השיר הזה מדהים. אתם פשוט חייבים לשמוע את זה!

07 Tilt - Twelve (Dousk Mix)
איך אפשר בלי זה?
המיקס פה די חד למען האמת.. אבל זה רק לטובה.. עוד משנה אווירה.
עלינו להילוך שלישי (חחחחח השפעות שיעור נהיגה שהיה לי לפני כמה שעות)..
לדעתי אי אפשר היה בלי הטראק הזה, במיוחד ברימיקס הזה.
הבייס ליין הקופצני הזה, הנגיעות ווקאל והחצוצרות האלה, פרוגרסיב האוס במיטבו!
Dousk עשה פה עבודה מעולה פשוט, כמו כול השירים פה כמעט, אווירה אפלוליות אך אופטימית... זה פשוט קשה להסביר איך זה נשמר פה לאורך כול הדיסק, אבל זה מדהים.
אין אחד שלא מכיר את השיר הזה, ככה שאני אחסוך במילים ואגיד שהוא פשוט בא במקום.. הצליל המזרח תיכוני הזה שלו.. מה גם, אולי פרו? לכו תדעו..

08 Luminary - My World (Andy Moor Mix)
המיקס איטי, מכניס לנו בראש ורצון להתחיל לקפוץ כבר..
ואז הסטרינג הזה של אנדי... פעמוני כזה.. קשה להסביר אבל זה פשוט עושה טוב!
הברייק הראשוני עם הכניסה של הבייס ליין מכניס כוח.. כמו כול הבייס ליינים של אנדי האלוהי.
למרות שאני אישית אהבתי יותר את הרימיקס של איתי שלנו, גם הרימיקס הזה לא רע בכלל, במיוחד לא אחרי כול השירים שהיו לפניו.
הברייקים פה על הווקאל כמו שאנדי אוהב מאכילים סרטים (רק טובים!)
אני לא חושב שגם פה יש הרבה מה להרחיב במילים, כולם מכירים את השיר הזה ואוהבים אותו.. אז יש לכם אותו גם פה.

09 Steve May - Blend Forty (Luke Chable & Steve May Remix)
יאללה פרוגרסיב האוס טהור..Luke Chable המטורף...
הקיקים החודרניים האלה במיקס מורגשים היטב וגורמים לביצים שלי לרעוד מרוב התרגשות.. באמת!
הסטרינג האופטימי ומתרגש הזה שנכנס בזמן המיקס בנוסף לווקאל הקטוע של אנדי.. אוי אוי איזה שילוב! כיאילו זה היה ככה מאז ומתמיד!
בכול מקרה, הגענו לשיר מאוד מאוד בריא וטוב לנשמה, בעיקר לשונאי המסחרה לדעתי..
חשמל ברקע, סטרינג שקשה להגדיר.. הרמוניה שלא יימאס ממנה כלל וכלל.
הקיקים אי שם ברקע מלאי באס שמקפיצים את הרמקולים ואותנו ביחד...
שקט.. לאט לאט נרגעים..... פעמוניםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!
אוי איזה טעים זה.. איזה טעיםםםםםםםםם
ההתרגשות בעיצומה.. הפעמונים האלה הגיעו להם משום מקום בידיוק בזמן הנכון!
ואז שוב הליד העיקרי של הטראק בשילוב הפעמונים האלה אי שם ברקע... שוב ההרמוניה פה יוצאת מן הכלל!
קשה לי אפילו לתאר את זה, אני פשוט מתענג לי וזהו...

10 Gabriel & Dresden – Arcadia (In Search of Sunrise Edit)
אין אחד שלא אוהב את הטראק הזה או את גבריאל ודרזדן.
ה-ISOS Edit הוא סתם שינוי קל של הורדת כמה בתים מהשיר.. והתמקדות על המלודי והחלקים העיקריים.. אבל למי איכפת?!!
Arcadia!!!
הופיעה לראשונה בדיסק של גבריאל ודרזדן עצמם לפני כחצי שנה, פתח אותו אם אני לא טועה.. מאז כולם התלהבו ממנו!
החשמל הזה, הגיטרת באס הזאת, המין סוג של מלודי המעניין הזה.. הליד שנכנס בבית השני של המלודיה.. הפעמוני רוח האלה ברקע... אוי אוי איזה שילוב מדהים!!!
גבריאל ודרזדן עושים טוב על הלב תמיד.. כול טראק משו מיוחד!

11 Split Second - Midnight Express
המיקס מתחבר מעולה.. הכוח של ארקדיה נגמר ונכנס הכוח של השיר הזה.
מעולם לא שמעתי על השיר הזה בעבר.. אבל הוא פה בצדק
עושה טוב.. החשמל הזורם הזה ברקע שעולה ויורד מזכיר לי גשם כזה באיזה ג'ונגל..
הקיקים החצי מתכתיים חצי אלקטרונים.. ואז הנגיעות פעמונים גיטריסטים כאלה... לא יודע להסביר את זה, פשוט חובה לשמוע!
לא לוותר על הטראק הזה בשום דרך!
עוד טיפה טכנו לא מזיק לאף אחד נכון?! נכון!!!
הליד פה על גבול גבול מלודית ניצחונות.. עוד טיפה והיה לנו פה אפליפט.
פתאום שינוי אווירה בטראק עצמו!
ישנה מין תפילה ערבית כזאת.. וליד שמתגבר לאט לאט וקיקים שהכוח בהם גם כן מתגבר... ההייטס מתחילים לקפוץ ואזזזזזז... ממשיך ככה עוד טיפה.. עוד טיפה.. ממש ממש מושך את זה ואז עוד טיפה ערבים (מאור ראבק כמה אפשר להשתמש במשפחה ש'ך?) ואז מתחיל לרדת... כנראה שמלודיה מרגשת או כוחנית לא תשמעו פה.. אבל אתם כן תהנו מהפעמונים.. רגע רגע.. הם מתגברים.. הם מתגברים... עוד קצת.. כןןן.. הליד מתחיל להתחשמל... זה ממש כמו גשם טרופי באמצע הקיץ.. ואז ברייק!
משום מה חסר לי בו כוח.. אבל הוא עדיין יעשה לכם את זה..

12 BT - The Force Of Gravity (Tiesto Remix)
אני באמת באמת באמת צריך להסביר משו על הטראק הזה?
כל אחד ומה שהוא חושב עליו.. לדעתי הוא פשוט נכנס פה בצורה מעולה
הקיק הכפול חלול הזה שלו נכנס במיקס מעולה.. והליד האפלולי הזה מכין את האווירה לקראת הטראק הבא שהוא.....

13 Allure - The Loves We Lost
כמו שאמרתי בהתחלה, אם יש שיר אחד שבשבילו שווה לקנות את הדיסק זה ללא עוררין השיר הזה.
המיקס מגיע לאט לאט.. שומעים את הנגיעות החולניות האלה של הפסיכודאלי שיש בהתחלת הטראק הזה.. אני אפילו לא יכול להסביר את זה.
מה שכן, זה היה גולת הכותרת של הסט של טייאסטו בדיסני לאנד, והוא פשוט פיחלץ שם את כולם וגם אותי כול פעם ששמעתי את הסט הזה...
הברייק הפאנקי פה יכניס את כולנו לסרט.. פשוט פאנק עם echo חלול כזה..
והנעימות האלה של פאולה קול ברקע עושות לי טובבבבבב על הנשמהההההה
הקיקים מלאי כוח ויקפיצו כול אחד ואחד שישמע את זה..
לעצום את העניים.. לקפוץ.. לשמוע את הנעימות האלה של פאולה ולקבל צמרמורות בכול הגוף...
לאט לאט אנחנו מתקרבים לווקאל יותר שלם כזה... she can't felll… ehhhhh…. Yeahhhh......
אוי אוי איזה מרגש זה... זה כל כך מרגש...
שקט...
חשמל..
פאולה קול.. שוב הנעימות שלהה.. yeahhh....... yeahhhhhhh.....
פתאום ליד כינור כזה.. מלא מלא מלא רגש... אני נשבע שהזלתי דמעות עוד כששמעתי את זה בסט בדיסנילנד.
מזכיר לי את האוקיינוסים..
ליוותנים שוחים אחד ליד השני..
ואז כמובן הבייס ליין הפאנקי ממקודם מגיע.. יחד עם הרגש..
לאט לאט מתגבר.. אומר לנו חכו חכו.. תאגרו כוחו אתם תכף הולכים לקפוץץץץץץץץץץץץץץץץץ!!!!!!!!!!
בום!!!~!!!!!!!!
אני מת פה אני פשוט מתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
השיר הזה מרגש אותי כול פעם מחדש!!
אני על סף התמטטות פה...
כול פעם הוא מזכיר לי את חברה שלי מחדש... ואני בטוח שגם לכם הוא יזכיר מישהי שאתם אוהבים ורוצים...
לא יודע מה איתכם.. אני עוצר פה דקה.. חייב לתת לה צלצול...

14 Blank & Jones Ft. Bobo - Perfect Silence (E-Craig's 212 Remix)
אחד השירים האהובים על ארמין כבר הרבה הרבה זמן. אין כמעט סט שלו שבו לא תמצאו אותו.
ובתכל'ס? בצדק.
יש המון שיאמרו שאני טועה, אז יש המון שגם יסכימו איתי.
אני פשוט מת על הצלילים האלה של E-Craig... איזה עבודה הוא עשה פה.. כול המסחריות ירדה פה ויש לנו טכנו איכותי ביותר!
גם פה אין לי הרבה מה להרחיב במילים, כולכם מכירים את השיר הזה ומזמן כבר היה לכם זמן לגבש עליו דעה. מי שאוהב יהנה, מי שלא? בעיה שלו 

והינה אנחנו מגיעים לדיסק השני!!!
אווו אווווו אנחנו רק מתחילים...
יאללה!!~~!$

01 Estuera Vs. Re:locate - Palma Solane
לצערנו דלף לאינטרנט לפני כמה ימים. ומשום מה? בשמיעה ראשונה זה לא נכנס לי כל כך..
לא התחבר לי, זרקתי אותו הצידה ולא חזרתי אליו מאז.
אבל פה הוא ממש ממש מתאים למען האמת...
הקיקים והקצב של פאול מולנדס, יחד עם הצלילים הסימפוניים של Jonas Steur.. שילוב מעולה דווקא.
וכמובן, נשאר נאמן לאווירה ולנושא של הדיסק, הקיקים דרום אמריקאים האלה, יחד עם הפעמונים והצלילים האלה שמזכירים באמת זריחה על חוף מדהים איפשהוא שם באזור.. מתחיל פה יום חדש, ובמקרה שלנו – דיסק חדש.
אני מודה שטעיתי לגבי השיר הזה בשמיעה ראשונה. ועכשיו אני כמעט מאוהב בו..

02 Leon Bolier Presents Inner Stories – Beyond
המון מחפשים את הטראק, רצים אחריו ומאוהבים בו.
ורק עכשיו אני מבין למה... אומנם המיקס אליו פשוט ג-ר-ו-ע (בלשון המעטה).. אין לי מושג מה טייאסטו חשב כשהוא הסכים לשחרר את זה עם מיקס כזה מסריח, אבל אפשר לסלוח לו..
בכול מקרה, קצב ובייס ליין חודרניים שמעירים אותנו מהזריחה שהיה בשיר שלפניי...
וכרגיל כמו כול אפליפט אמיתי, השקט.. ה-echo שבאפליפט... הבייס העצבני משו מאחורה.. ההייטס מתגברים ופתאום סטרינג שלא שמעתי וחשבתי שיגיע...
את האמת? ממש מזכיר לי את הסימפוניות של Jonas Steur תחת האליאס Esturea.. מזכיר לי מין חתונה כזאת לא יודע למה.
צלילים מעלפים.. כמות החשמל שמתה לצאת מהם בלתי ניתנת לתיאור...
ואז כמובן הפרקשן המתפס-יורד הזה.. ומלודיה שקטה וחמודה.. אשכרה סימפוניה שממש לא תיארתי לעצמי שתיהיה כשהשיר התחיל כמו שהתחיל, אבל אני חייב לציין שזה באמת בא בטוב.
זה מין המשך של השיר שהיה מקודם, התחלנו עם זריחה? עכשיו אנחנו ממשיכים לבוקר רגוע של יום מעולה...

03 P.O.S. – Gravity
ממשיכים לפה...
כמו שאמרתי בהתחלה, זה הטראק שהכי פחות מגיע לו להיות בדיסק הזה..
משעמם, סגנון אנג'ונה רגיל וצלילים חרושים מהתחת כבר
מה גם, אני מוכן להשבע כול פעם מחדש שאני שומע דיסטורשן רציני ביותר בזמן האפליפט עם הפסנתר, וזה פשוט גורם לי לרצות להקיא.. אני רציני
זה מפריע לי לאוזניים
אני מצטער מאוד, אבל אני לא מתכנן לשמוע את זה
אני מעביר לטראק הבא.. =\

04 LNQ - People I Used To Know
עוד טראק שסימנתי לעצמי בתחילת הדרך, וצדקתי.
הפקת סולו מעולה של joni ljungqvist שאני לא מצליח עכשיו להזיכר מאיפה השם משפחה הזה מוכר לי, אבל הוא מזכיר לי רק דברים טובים.
המיקס הפעם הרבה יותר טוב, שוב לפי בתים והבייס ליין מעיף אותי לעננים... קיקים כוחניים מהירים ומלאי באס שגורמים לביצים שלי לרעוד..
ברקע אנחנו שומעים ליד של פעמונים כאלה.. מוסיפים מאוד.. וגם מאכילים סרטים אם זה פעמונים אמיתיים או שאנחנו מדמיינים?!
אז עוברים להם 2 בתים ואנחנו מבינים שזה פעמונים אמיתיים, ולאט לאט נכנס לו הליד המרכזי שבקרוב יכניס אותנו לשוק מוטרף.. אני ממליץ שתכינו מגבת או דלי לריר שיצא לכם מהפה שלא ייסגר אחרי תשמעו את זה.
לאט לאט מתגבר יותר... אני לא יכול לחכות יותר.. מחכה לנו משהו מדהים מדהים מדהים.... אני כבר על סף התמטוטטות... אוי אלוהים תעזור לי.. הפעמונים משתלטיםםםםםםםם...
שקט...
הליד המרכזי נשמע בלבד..
קולות אפלוליים מתלווים אליו..
רגע.. זה תכף בא... תכףףף תכףףףףףףףףף
בבווווווווווםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הסטרינג מלא ה-echo המדהים הזה!!!!! שוב סטייל ג'ונס סטר ולאון בוילר שהיה לנו מקודם... אבל זה כל כך טובבבבבבבבבבבבבבב
מעביר צמרמורות בכול הגוףף...... העניים פתוחות לרווחה והפה יחד איתו!!
לא יודעים איפה לקבור את עצמנו עם הדבר הזה!! לחפור חזקקקקקקקקקקקקקקקק........
הבייס ליין המלא כוח הזה נכנס ואנחנו קופצים לפי התווים.... הפעמונים חזרווווווווווווו הפעם עברו שידרוג והם נשמעים הרבה יותר אלקטרוניים...
אוי כמה שאני נהנה פה!

05 Mads Arp Ft. Julie Harrington - Slow It Down (Mathilda Mix)
המיקס לפה התחיל בעיקר בכך ששמענו את ההייטס.. לאט לאט הווליום של השיר הקודם יורד.. יורד אבל בסטייל!
ואז נכנס לו הליד של השיר הזה..
הווקאל נכנס.. it's not to late.. בום בום בום הקיק המלא הזה.. ברייק כוחני גם!
השיר הזה גם פה הדגש על הווקאל, אחרי הכול.. אי אפשר בלי שירים כאלה. הם פשוט חובה במיוחד בנושא כמו אמריקה הלטינית, ששם יש המון דגש על שירה ושמחה וקרנבלים וכו'..
למען האמת?
אין לי הרבה מה להגיד על השיר הזה..
זה גם שיר מעבר כזה.. אבל מעבר טוב מאוד, הוא כיפי כזה וקליל.. ליד חמוד ווקאל שנחמד לשיר איתו.

06 Dominic Plaza - Sounds Rushing (In Search of Sunrise Edit)
עוד שיר מוכר לנו ביותר, יצא לו בתחילת השנה. אחד משירי הפרוגרסיב האחרונים שבאמת שווים משהו לדעתי.
המיקס פה מעלה אותנו למשהו כוחני יותר.. תאמינו או לא.
הכניסה הזאת של הליד.... תקפיץ כול אחד!
הצלילים הקיציים האלה מוסיפים לכול הטוב שיש עד עכשיו על הלב.. גורמים לנו פשוט להיות מאושריםםםםםם!!!
לשכוח מכול הבולשיט וכול החרא.. פשוט לתת להמשיך ולהנות עם הנרות שהדלקנו מקודם!! (מקווה שלא כיביתם אותם הא!?!??~!)
גם פה כמו שאתם רואים ISOS Edit, שוב קיצרו את השיר טיפה.. העלו את הקצב שלו גם בהרבה.. והכול רק לטובה!
הברייקים האלה של הווקאל... אההא איייייייי אההה אההה אייייייייי
והכניסה המלאה הזאת של הקיקים והקצבבבבבבבבבבבבב
אוי אוי חירפונים!!

07 Matthew Dekay Vs. Proluctors – BAD
מט'יו דיקיי מתחיל לחזור אלינו סוף סוף (או שמא זה להכנס לתודעה שלנו?).
המיקס פה לא מורגש שהוא מגיע עד שהבייס של דומיניק פלאזה יורד ונכנס לו הבייס ליין החשמלי והמחשמל של BAD !
Jump jump jump!!!!
אני כבר מתאר לעצמי את ה MC'z צועקים את זה לקהל כשהדבר הזה נכנס..
אווירה אפלה ביותר.. אופל בעיצומו.. ג'ונגלים באמצע הלילה.. חיות טורפות.. you name it
אני אבל נהנה פה..
זאת פעם ראשונה שאני נותן לשיר הזה שמיעה רצינית עם כול האוזניים פתוחות ואני לא מצטער על כך כלל וכלל.
הליד המרכזי שנכנס פה.. אוי אוי איזה יופי הוא נכנס
בא בידיוק בזמן
בשקט בשקט מתגנב אלינו ומפתיע אותנו כשהחשמל מצטרף אליו.. יאבההההההההההההה
ההרמוניה פה מזכירה לי טראקים של Haak המדהים.. פשוט כיף!

08 Electronic Pulse - White Noise
עוד טראק אפל אבל טיפה יותר אופטימי לדעתי.. פרוייקט טכנו מעולה של רון ברקויץ' הישראלי לשעבר הידוע יותר כ-Sunquest שמתחיל לתפוס תאוצה לא נורמאלית בעולם לאחרונה עם כמה רימיקסים למייק ועוד הפקות מטורפות. אני בטוח שאתם תשמעו עליו עוד הרבה.
ותזכרו שהוא הגיע מפה גם!
בכול מקרה, המיקס לשיר הזה פשוט כוחני... הבייס ליין שנכנס שם בבום מטורף משאיר אותי ככה: @_@
פתאום קולות של זאבים טורפים וחולי אמוק... אבל הליד הקטוע הזה במרכז הטראק משאיר אותנו במסלול.. בדרך שלנו.. שלא יטרפו אותנו..
לאט לאט הכול מתחבר... כול הצלילים מתחילים להכנס אחד בשני בצורה פשוט יוצאת מן הכלל....
ואז שוב הזאבים האלה.. הפעם הם נשמעים יותר טוב.. ובוםםםםםםםם
איזה קיק אלוהים איזה קיקקקקקקקקקקקקקקקק!!!
הבייס ליין יחד איתו מתגבר לאט לאט והכול נעשה פתאום יותר יפה כזה.. השמש יוצאת מבין הענינים.. יש אור...
הפרקשן ארוך במיוחד.... והברייק פשוט מטריף אותי ומעיף לענניםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!
ממה שהבנתי טייאסטו חורש על זה בסטים וזה פשוט מעיף ת'קהל לקיבינאמטטיטיטמנטעהנאטאונוננהההה!~!@$~@!$!@%!%!%!

09 Grayarea Ft. Erik Shepard – Gravity
המיקס פה ממש טוב... אומנם נשמע גם ברור מאוד, אבל זה בריא =]
משום מה אחרי 2 שירים אפלים ומטריפים, טייאסטו החליט להביא אותנו לקרנבל..
שיר ווקאלי חמוד ביותר, בייס ליין שיוזיז לכם ת'תחת קדימה אחורה קדימה אחורה טיפה לצד ובום קדימה!
הווקאל הגברי פה עבר עריכה חזקה ביותר ושומעים את זה טוב מאוד, הוא נשמע יותר מלאכותי.. רובוטי משו?
וכמובן.. כמו רוב שירי הווקאל באוסף הזה, גם פה המילים לא מובנות ממש אבל מוסיפות לאווירה...
כול מה שניתן לעשות זה לשיר יחד.. toooo farrrrr goneeeeeee.... יההההההההה בייבי!
ואז פתאום.......... שינוי אווירה לגמרי!!!
מלודי מלא reverb איכותי.. פעמונים מחושמלים אכולי סרטים... והברייק מעיף אותנו לאיזה מסיבת חוף אנרגטית וסקסית...

10 Tiesto Ft. Matt Hales from Aqualung – UR (Junkie XL Air Guitar Remix)
עכשיו מבינים למה טייאסטו הביא את השיר מקודם.. הכנה לדבר המדהים הזה!
עוד שיר שסימנתי בתחילת הביקורת, ועוד פעם לדעתי אני צודק...
המיקס לא מורגש כמעט.. הצלילים הידועים והמדהימים האלו של Junkie XL נכנסים ברקע בשנינות כזאת...
ואז הברייק....הבייס ליין אוי וואבוי איזה בייס לי בריאאאאאאאאאאאאאאא!!~!!!! I can't take this anymore!!!!!!!!
מתכתי חשמלי מפלצתי.. מה שבא לכם!
הווקאל פה נשמע.. פשוט.. נשמע פשוט לא יודע איך להסביר את זה!
כול כך מתאים לאווירה... הליריקס גם מתאימים לכול המאוהבים פה (כמוני), לשיר את זה לבחורה שלכם.. יעשה רק איכות!
Ohhhhhhhh
My love of my lifeee
My heart and my soulllll
Just trying to keep me off from smashing crashing….
ואז הגיטרה!!!!!!!!!
ועכשיו אתם מבינים למה זה נקרא Air Guitar Remix!!!!!
אני לא חושב שיש מישהו יותר מיומן מ Junkie XL שיודע לעשות גיטרות כאלה מדהימות...
ההרמוניה פה זה פשוט לא יאמן.. הכול משתלב מעולה.. יושב מעולה באוזן.. הווקאל הלא ברור הזה מושך את האוזן להקשיב יותר ויותר טוב!
לא מאמין שיש פה הרבה שיתאכזבו!

11 Odyssey – Evolution
המיקס פה היה יכול להיות גם הרבה יותר טוב..
הוא מהיר מידי.. אם טייאסטו היה משאיר עוד טיפה את השיר הקודם זה היה יכול לצאת מעולה!
אבל מה לעשות.. הוא החליט שלא.. בקטנה =]
את השיר הזה אני גם מאמין שרובכם הענק מכירים. השתחרר לאחרונה....
כמו שאני זוכר שמישהו פה אמר פעם, זהו פאקינג floor killer מטורף..
טראק שנועד להעיף את הקהל באוויר לגרום להם לעשות בורות!
אין לי הרבה מה להגיד על הטראק הזה למען האמת, אני בטוח שרובכם כבר הספקתם לגבש עליו דעה.
אני רק אגיד שהוא בהחלט מתאים פה לקראת סוף האוסף.. מביא אותנו למצב של חפירות נטו.

12 Progression - Sands Of Time
גם הטראק הזה השתחרר לא מזמן ורובכם מכירים אותו ובטוח שגיבשתם עליו דעה... ככה שאני אשתוק =]
אני רק אגיד שהמיקס ממש ממש חמוד.. אומנם מורגש בהתחלה, אבל אחרי זה רץ חלק בצורה מעולה
ממשיך את האווירה והחפירות של השיר ממקודם.. אללא!$@!!~

13 L.S.G. - Netherworld (Oliver Prime Remix)
ממשיך את האווירה של 2 השירים שהיו מקודם.. רק מוסיף עוד אלמנטים של טכנו.
המיקס פה מעולה לדעתי, ממש ממש טוב.. נותן טיפה מנוחה ובום.. הבייס ליין של אוליבר פריים נכנס פה ומביא לנו בראש!
אני לא ארחיב הרבה במילים על השיר הזה, אני רק אזכיר לכם שגם השיר הזה נחרש ע"י טייאסטו כבר זמן רב.. ככה שלא פלא שהוא נמצא באלבום.

14 Sensorica Ft. Jin Key - Only One (Rave Mix)
עוד טראק שסימנתי בהתחלה, ולגביו אני מבטיח לכם שלא טעיתי.
המיקס ממש ממש חלק ולא מאבד כוח, אפילו רק מוסיף..
3 השירים הקודמים הכינו אותנו לפצצה הענקית הזאת שמגיעה היישר מרוסיה!
אני שמעתי את השיר הזה לראשונה בסט של טייאסטו בדיסנילנד.. אני חייב להגיד שישר נגנבתי עליו.
הקיקים והבייס ליין בשילוב הווקאל המקוטע הזה.. אוי אלוהים יעזור לי כיף זה להצטרף לקולות האלה...
לקפוץ יחד עם הקצב הזה...
ואז סטרינג מצויין שעבר פה reverb קל ואז בוםםםםםםםםםםםם טכנו עם כוחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!
יאללה נשבר לי הזיןןןןןן
אני עף באוויר פה?!@$!<@?%!@#

זהו חבר'ה.. זה הביקורת שלי על הדיסק.
אז מה היה לנו עד כה?
אוסף אחד, 2 דיסקים, נושא מדהים, טראקים חולניים ומיקסים שעולים ויורידים ברמה.. אבל אפשר לסלוח על זה =]

לסיכום?
חובה קנייה, פשוט חובה.

באהבה ממני,
מישה.

Old Post Apr-28-2005 11:44  Israel
Click Here to See the Profile for TheHunter Click here to Send TheHunter a Private Message Visit TheHunter's homepage! Add TheHunter to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
TheHunter
Senior tranceaddict

Registered: Jul 2004

טוב אני רואה שזה יצא מבולגן מאוד..
מי שלא מצליח לקרוא את זה, הינה הקובץ
word
המקורי
להורדה

Old Post Apr-28-2005 11:56  Israel
Click Here to See the Profile for TheHunter Click here to Send TheHunter a Private Message Visit TheHunter's homepage! Add TheHunter to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Rising
[L]iquid [J]un[K]i'e

Registered: Nov 2002

סחטיין על ההשקעה! ועל הזמן שלך

נראה מעניין באמת.. אפילו שיש כמה אכזבות מהטראקליסט
כמו הטראק שציינת
la noche
אכן קטע מדהים רק באוסף משנת 2005 לא הייתי מצפה שמישהו יכניס קטע משנת
2002 (!)

בסטים מותר אבל באוסף?.. לא נראה לי

אי אפשר לעשות טראקליסט מושלם אז נוותר לו על המעידה הזאת.

מחכה לשמוע את זה

Old Post Apr-28-2005 11:58  Israel
Click Here to See the Profile for Rising Click here to Send Rising a Private Message Add Rising to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Elior
Ad Matai?

Registered: Feb 2003

וואלה אחי ח"ח עצבני על ההשקעה, אחלה ריוויו...

בכל מקרה נראה טעים, אני בעיקר מחכה לשמוע את ה UR (Junkie XL Remix)

Old Post Apr-28-2005 12:09  Israel
Click Here to See the Profile for Elior Click here to Send Elior a Private Message Add Elior to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Glenn-Holmes
Music Is My Passion

Re: In Search of Sunrise 4: Latin America - ביקורת מלאה

quote:
Originally posted by TheHunter
בכול מקרה, לכול אותם אנשים אשר מתלוננים שיש פה יותר מידי פרוגרסיב ומחסור רציני באפליפט יוקרתי ואיכותי כמו שאתם זוכרים מ-In Search of Sunrise 3, אז תרגעו כבר ועכשיו.
גם אני חשבתי כך, אבל בשמיעה ראשונה הבנתי שהפרוגרסיב הזה פשוט מתאים לנושא של הדיסק (שהוא להזכירכם Latin America). כמו כן, זה לא הפרוגרסיב החרוש והמסחרי מסטים של מרקוס שולץ וארמין וכול חבריהם, זהו פרוגרסיב הגובל בהאוס.. משהו איכותי ביותר כמו שרובנו אוהבים.

הביקורת שלך היא איכותית וטובה
הטראקליסט נראה מבטיח

חבל שאתה נסחף לאמירות חלולות וריקות תוכן שאתה במו עצמך מפריך אותן מאוחר יותר

להגיד על קטע מסוים שהוא אחד משירי הפרוגרסיב האחרונים שבאמת שווים משהו די פוסל את כל התשבוחות שאתה בעצם נותן לדיסק שמורכב ברובו מקטעי פרוגרסיב...

הציטוט שלך שצטטתי למעלה...טוב זה כבר בכלל חייב אותי להגיב
האין זה מוזר בעיניך לכנות את סגנונו של מרקוס כמסחרי לעומת טיאסטו שבחר קטעים שגובלים בהאוס בעוד שמשהקו שלו הוא פרוגרסיב טראנס ופרוגרסיב האוס הוא מרקוס וכמה מהקטעים שאתה הכי משבח נוגנו ע"י מרקוס לפני שעלה בכלל בדעתו של טיאסטו לבחור קטעים לדיסק הזה
אם יש מישהו שהוא מלך החרישות זה מר טיאסטו אז בשם הדיסק הזה שבו כהרגלו באוספים שלו שמצטיינים בבחירה הרבה יותר טובה של קטעים מאשר בסטים שלו זה מאוד מגוחך להגיד שדווקא טיאסטו הוא זה שמצטיין בבחירת קטעי הפרוגרסיב...

וסתם אוף דה רקורד שוב מהציטוט למעלה
אין סרץ אוף 3 לא היה דיסק בעל קו אפליפטי בכלל! ככה ש-4 די ממשיך תקו הזה

למרות הכל חוץ מקטעים שהרגשת צורך לשבח יתר על המידה ע"י קטילת אם זה קטעים או סגנונות או די גיים אחרים הביקורת העניינית שהיתה בפוסט היא טובה
ולא מן הנמנע שאני ישקול לקנות תדיסק הזה...טיאסטו לפחות למראית עין עשה עבודה טובה בבחירת הקטעים

Old Post Apr-28-2005 12:47 
Click Here to See the Profile for Glenn-Holmes Click here to Send Glenn-Holmes a Private Message Add Glenn-Holmes to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
markfeldman
Officer & a Gentelman

Registered: Nov 2003

וווווואוווווווווו

איזו השקעה !!!

אין לי מה להוסיף, כן ירבו ת'רדים איכותיים כמו זה !

Mr. Sam feat. Claud9 - Cygnes
David Forbes feat. Antonia Lucas - Because of You
Harry Lemon vs Interstate - I Found Tiga
Motorcycle - Around You
RR Workshop - Electrolux w/ Ridgewalkers featuring EL - Find (Acappella)
Miller & Divini – Many Years

Old Post Apr-28-2005 13:44  Israel
Click Here to See the Profile for markfeldman Click here to Send markfeldman a Private Message Add markfeldman to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
sh33p
disco fvrd, house flvrd..

Registered: Jun 2004

מישה כל הכבוד!!!
תודה על ההשקעה

Old Post Apr-28-2005 14:24  Israel
Click Here to See the Profile for sh33p Click here to Send sh33p a Private Message Add sh33p to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
ronsh
Let The Music Guide You

Registered: Sep 2003

איזה כיף לחזור מהבסיס ולראות ששוחרר אוסף כל כך מעניין
קודם כל תודה על ההשקעה בסיקור הדיסק...

דבר שני זה ללא ספק הולך לסדר לי את הדרך לאילת...עכשיו בטוח יהיה לי מה לשמוע...

טראנס
ישראל

טייסטו
ישראל - האתר הרשמי של טייסטו בישראל

Old Post Apr-28-2005 15:41  Israel
Click Here to See the Profile for ronsh Click here to Send ronsh a Private Message Visit ronsh's homepage! Add ronsh to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
skelz
.:: b0o ::.

Registered: Mar 2003

כל הכבוד ותודה על ההשקעה
מקווה לשמוע בקרוב

Old Post Apr-28-2005 16:08  Israel
Click Here to See the Profile for skelz Click here to Send skelz a Private Message Add skelz to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Hydroid
Supreme tranceaddict

Registered: Jan 2004
Re: Re: In Search of Sunrise 4: Latin America - ביקורת מלאה

quote:
Originally posted by Glenn-Holmes
הביקורת שלך היא איכותית וטובה
הטראקליסט נראה מבטיח

חבל שאתה נסחף לאמירות חלולות וריקות תוכן שאתה במו עצמך מפריך אותן מאוחר יותר

להגיד על קטע מסוים שהוא אחד משירי הפרוגרסיב האחרונים שבאמת שווים משהו די פוסל את כל התשבוחות שאתה בעצם נותן לדיסק שמורכב ברובו מקטעי פרוגרסיב...

הציטוט שלך שצטטתי למעלה...טוב זה כבר בכלל חייב אותי להגיב
האין זה מוזר בעיניך לכנות את סגנונו של מרקוס כמסחרי לעומת טיאסטו שבחר קטעים שגובלים בהאוס בעוד שמשהקו שלו הוא פרוגרסיב טראנס ופרוגרסיב האוס הוא מרקוס וכמה מהקטעים שאתה הכי משבח נוגנו ע"י מרקוס לפני שעלה בכלל בדעתו של טיאסטו לבחור קטעים לדיסק הזה
אם יש מישהו שהוא מלך החרישות זה מר טיאסטו אז בשם הדיסק הזה שבו כהרגלו באוספים שלו שמצטיינים בבחירה הרבה יותר טובה של קטעים מאשר בסטים שלו זה מאוד מגוחך להגיד שדווקא טיאסטו הוא זה שמצטיין בבחירת קטעי הפרוגרסיב...

וסתם אוף דה רקורד שוב מהציטוט למעלה
אין סרץ אוף 3 לא היה דיסק בעל קו אפליפטי בכלל! ככה ש-4 די ממשיך תקו הזה

למרות הכל חוץ מקטעים שהרגשת צורך לשבח יתר על המידה ע"י קטילת אם זה קטעים או סגנונות או די גיים אחרים הביקורת העניינית שהיתה בפוסט היא טובה
ולא מן הנמנע שאני ישקול לקנות תדיסק הזה...טיאסטו לפחות למראית עין עשה עבודה טובה בבחירת הקטעים

+1

התחלתם להגזים עם הקטע של ארמין ומרקוס מסחרי עלקקקקקקקקקקקקקק! כל הדברים שכולם פה אוהבים וכל כמעט כל מה שנוגן בדיסק הזה נוגן על ידי מרקוס וארמין אזזזזזזזז מהההההההההההההההההה שטיאסטו שם את זה זה לא מסחרי??? בולשיט חלאס הבנו העולם משעמם לו מחפש מי לקטול אבל אם כבר לקטול אז אם טקט לא להגיד מצד אחד הפרוגרסיב פה איכותי מצד שני להגיד ארמין ומרקוס מנגנים מסחרי כי אממממ הם ניגנו את זה הרבה לפני הדיסק הזה!

תודה!

Old Post Apr-28-2005 16:28 
Click Here to See the Profile for Hydroid Click here to Send Hydroid a Private Message Add Hydroid to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
YO-I
Supreme tranceaddict

Registered: Feb 2004

אחלה ריוויו רק חבל שהוא יצא מבולגן קצת

טוב, מה לא נאמר על האלבום הזה של טייסטו, משמיעה ראשונית של הדיסק הראשון ואוטוטו בדרך לשמוע את הדיסק השני, אני יכול רק להגיד שהלוואי וטייסטו היה מנגן ובחור טראקים בסטים שלו כמו שהוא בחר באלבום הזה

כשאני רואה מה טייסטו מנגן בשנתיים האחרונות שלו לא בא לי לשמוע עליו אבל כשאני מאזין לאלבום המדהים הזה אני אומר לעצמי, למה לעזאזל הוא עושה את זה? למה הוא לא יכול לנגן גם בסטים שלו במועדונים טראקים מדהימים כמו באלבום ובמקום זה הוא מנגן את כל המוזיקה הצפצפנית הכל כך אופיינית לו בשנתיים האחרונות

כמה שהאלבום יפה עדיין יש לי ביקורת, לעניות דעתי טייסטו כיוון פה בגדול לקהל רחב יותר של מאזינים ואת זה ניתן לשמוע לפי סגנונות הטרקאים, מסחרה רבותיי, מסחרה

נכון שהקטעים כשלעצמם טובים אבל זה נראה שטייסטו לא ישב בבית לפני וניסה לבחון איזה טראק להכניס ומתי, אני חושב שהוא פיזר יותר מידי סגנונות באלבום אחד והבחירה שלו לגבי סדר הטראקים גובלת בפשע כלפי אוהבי המוזיקה האלקטרונית

מילא אם הוא היה ממקד דיסק אחד לזא'נר מסויים ודיסק שני לז'אנר אחר אבל תמצאו כאן טראקים של האוס, טראנס, פרוגרסיב, אין שום חוט מקשר בינהם, הרי סט צריך לבנות, זה מסע ונראה לי שמישהו נתקע במדבר בלי מים

בסה"כ מדובר באלבום יפה כשלעצמו אבל רק בגלל בחירת הקטעים, להוציא שניים שלא הייתי מכניס אותם, חבל שטייסטו לא השקיע יותר בסדר ולא מיקסס את האלבום כמו שבאמת דיסק כזה צריך להיות ממוקסס

Old Post Apr-28-2005 17:15  Israel
Click Here to See the Profile for YO-I Click here to Send YO-I a Private Message Visit YO-I's homepage! Add YO-I to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Rising
[L]iquid [J]un[K]i'e

Re: Re: Re: In Search of Sunrise 4: Latin America - ביקורת מלאה

quote:
Originally posted by TheHunter
יאללה עוברים למשו פרוגרסיב האוס אמיתי, הפרוייקט של הטורקי (בן דוד של מאור) עם טוני משהו.. (שם משפחה מסובך מידי).
המיקס לטראק הזה הוא מעולה.. נכנס לאט לאט מבוסס לפי בתים כמובן, מורגש, אבל חלק ולא מאבד כוח.
הגיטרה פה.. אוי אלוהים איזה גיטרה..
מזכירה לי באמת ישיבה איפה שהוא באחד החופים המדהימים שיש בדרום אמריקה, שקיעה ככה עם בחורה יפה לצידנו.. אף אחד לא נמצא באופק.. רק אנחנו והאישה, פשוט אווירה מטורפת.. לעצום את העניים ולהתענג.
אני חייב לציין שבקטע הזה אפילו חברה שלי לא יכלה להישאר אדישה ופשוט נדלקה על הטראק בטירוף..
בסוף הגיטרה בייס ליין שמתגבר לאט לאט וקיקים שמזכירים קצת דרבוקה.. ואז שקט... פסנתר... סטרינג על סף העצב עם התקווה.. הגיטרה נכנסת שוב, האווירה.. האווירה.. לכבות את האור, להדליק נרות, להתענג על השקט.. השלווה... אוי אלוהים..
שוב הבייס ליין נכנס לו לאט לאט ברקע.. מת לתת ברייק עצבני כזה... הקיקים המזרח תיכוניים האלה פשוט עושים טוב על הלב..
ההייטס שנכנסים גם לא משאירים אותנו אדישים ואז בוםםם... ברייק טוב ביותר.. בייס ליין אלקטרוני כזה... חובה חובה לשמוע!
הטורקים האלה לא פרייארים בכלל!

sultan
בא ממצרים
tone depth
מיוון

הטורקים באמת לא פרייארים והדוגמא שאתה יכול לתת היא לקטע הבא אותו מבצע טורקי.

quote:
02.Tonedepth & Soultan - Moments

מדברים כאלה אני מתעצבן..

זה רק גרסה אינסרומנטלית של
Portishead-Roads (Sultan & The Greek Remix)

בעעעעע!!

quote:
Originally posted by UltraWave
+1

התחלתם להגזים עם הקטע של ארמין ומרקוס מסחרי עלקקקקקקקקקקקקקק! כל הדברים שכולם פה אוהבים וכל כמעט כל מה שנוגן בדיסק הזה נוגן על ידי מרקוס וארמין אזזזזזזזז מהההההההההההההההההה שטיאסטו שם את זה זה לא מסחרי??? בולשיט חלאס הבנו העולם משעמם לו מחפש מי לקטול אבל אם כבר לקטול אז אם טקט לא להגיד מצד אחד הפרוגרסיב פה איכותי מצד שני להגיד ארמין ומרקוס מנגנים מסחרי כי אממממ הם ניגנו את זה הרבה לפני הדיסק הזה!

תודה!

טיאסטו ארמין ומרקוס שותפים לפשע.. כל אלה מנגנים מסחרי
ובצדק כי הם לא היו מגיעים למקום שבו הם נמצאים בלי לנגן מסחרי.

peace and love

Last edited by Rising on Apr-28-2005 at 18:11

Old Post Apr-28-2005 17:58  Israel
Click Here to See the Profile for Rising Click here to Send Rising a Private Message Add Rising to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > In Search of Sunrise 4: Latin America - ביקורת מלאה
Post New Thread    Post A Reply

Pages (5): [1] 2 3 4 5 »  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackHardstyle track [2005] [0]

Click here to listen to the sample!Pause playbackSolid Sessions - "Janeiro" (Armin Van Buuren Remix) [2005]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 21:08.

Forum Rules: