|
| quote: | Originally posted by KrazyDJs
משום מה אילן אתה חי במעין בועה כזאת, שכל קטע שאתה תאהב, או כל יוצר או די ג'יי שאתה תאהב אחרים גם צריכים לאהוב, ואם לא לאהוב - אז לא לשנוא..
לא כל דבר שמיוחד לדעתך, מיוחד גם לאחר..
ולא, אני לא מנסה להיכנס שוב לוויכוח של מרקוס שולץ-פרובספוט והמוזיקה שאני שומע, כי מיצינו את זה וכל אחד המשיך בדרכו וממשיך לשמוע מה שבא לו..
אולי אתה מכיר את מארק יותר טוב מאחרים פה, אתה גם כנראה יודע פחות או יותר מה הטעם הכללי שלו בקטעים שתוכל להגיד "אני מופתע ומאוכזב" או משפטים בסיגנון הזה, אבל כמה שלא תהיה מופתע, וכמה שלא תהיה מאוכזב - זה עדיין טיפשי, לדעתי להגיד שהקטע הזה מיוחד רק בגלל שאתה אמרת שהוא מיוחד..
אני לא שמעתי אותו, אני גם לא מוצא סיבה לשמוע אותו אלא אם כן זה יהיה באמצע סט כלשהו, וכמובן שאני לא אדלג על הטראק רק בגלל שאמרתי שאני לא מתכוון לשמוע אותו...
בכל מקרה רק רציתי להבהיר נק' קטנה, כי למרות שאתה מכיר את הטעם של מארק בכל מה שקשור למוזיקה פחות או יותר, זה עדיין מציק לראות משפטים כמו מה שרשמת... |
אליאור
עד כמה שאני לא יסכים עם מי שיקטול את הקטע אין לי בעיה עם זה
זה לא מיוחד בעיני בלבד כמו שאתה מציג את זה
זה דברים מיוחדים שנשמעו בקטע הזה בהשוואה לכמעט כל קטע אפליפטינג טיפוסי אחר - זה לא עניין של דיעה אישית כמו שאתה מנסה להציג את זה זה עניין של ריוויו על הקטע להגיד אחרי כל משכתבתי שהקטע הוא שגרתי זה בסדר? איך שגרתי? יש לי פוסט שלהם וארוך בפתיחה שמסביר לא במונחים של "חזק" "יפה" ו"לדעתי" מה מיוחד בקטע הזה
מארק קבע שזה קטע שגרתי - עם כל הכבוד אהבתי לא אהבתי יפה לא יפה זה חופש הדיעה ועל זה אין לי מה להתווכח
אבל להגיד שהקטע הזה לא שונה בייחודו מקטעי אפליפטינג אחרים..?
אני חושב שהוא לא הקדיש מספיק זמן לקטע
אם יש משהו שהקטע הזה הוא לא זה שגרתי
אולי לא מהפכה אבל משהו אחר בהחלט לא האפליפטינג הטיפוסי
ומה אני יגיד לך זה כן טיפה צרם לי לקרוא...