|
|
|
|
 |
Elior
Ad Matai?

Registered: Feb 2003
|
|
|
אני פשוט עשיתי הפסקה די רצינית עם מוזיקה אלקטרונית שהתחילה עוד בתחילת הקיץ...
אני לא נטשתי סופית, אני עוד שומע פה ושם כי זה כיף, זה נחמד, זה סבבה, אבל זה לא נותן לי את אותו רצון לקום ולרקוד ולהשתולל כמו פעם, ואני מדבר פה על מוזיקה אלקטרונית בכלליות, ולא רק על אפליפטינג...
את סיגנון האפליפטינג נטשתי עוד די ממזמן אני מניח...כי פשוט זה כנראה לא היה מה שחיפשתי, אף פעם לא הייתי בן אדם שאוהב רק סיגנון אחד, אז הלכתי בהתחלה לפרוג כמו כולם, לחפש דברים שונים, על האפליפטינג הפרוג השתלט ונשארו בשבילי יוצרים וקטעים מעטים שאני עוד יכול להעריך ולרצות בכלל לשמוע ולחפור בשביל למצוא קטעים שלהם...
משם ניסיתי לחזור לאהבתי הגדולה להאוס וכל תת הסיגנונות שלו...לפסי טראנס, לדראם אנד בייס, לטכנו, לכל דבר שרק יתן לי הנאה מהמוזיקה עצמה..
אני לא אומר שלא יוצא לי פה ושם לשמוע קטעים טובים של אפליפטינג...
אם אני זוכר נכון קטע שמנגנים הרבה בזמן האחרון, אני חושב שהשם שלו זה this is new york שהוא קטע די טוב...
קיצר אני לא פה מספיק זמן גם כדי לשפוט מה היה אז ומה עכשיו, אבל אני מניח שהכל בסופו של דבר זה גם עניין של טעם, ולא רק עניין של פעם היה יותר טוב...כי עם השנים ברור שדברים ישתנו, לטובה ולרעה...כמו שיובל אמר אני מניח רק צריך לחפור לעומק בזמן כזה שאין יותר מידי כשרונות, ולוקח זמן למצוא קטע שבאמת ראוי ושווה לשמוע...
|
|
Aug-05-2005 16:05
|
|
|
 |
 |
DjChook
Ancient TranceAddict

Registered: Sep 2000
|
|
|
אני לא יודע אם אני מסכים או לא
אני רק יודע שלא שאפליפטינג זה לא הסגון מוזיקה הראשון ולא האחרון שיעבור את המשבר הזה.(בהצלחה או לא בהצלחה
מה שקורה זה שדיברתם על מלודיות,
מלודיות מאז ומתמיד היו עניין של מוזיקאים
עכשיו למשל תסתכלו על איך מלודיה בנויה
אתם מסכימים איתי שאם אומן מוזיקה קלאסית יסתכל עליה הוא יגדיר אותה כבדיחה?
מצד שני, כשמשתמשים בדברים מסובכים לרוב זה לא נשמע טוב לעין המסוממת שרוצה לדפוק את הראש במסיבה.
רוצים לדבר על עליות ?
כבר שנים שמי שעושה "עלייה" פשוטה, עם המון פיצוצים בסוף נחשב למיושן
אז ניסו לעשות ברייקים וכו' - את הדברים האלה עשו גם ב 99, אז עכשיו שאנשים עוד עושים את זה, זה באמת מטומטם
אין מה לעשות, אומני טראנס משחררים כל יום טראקים חדשים, זה פשוט לא אמור לעבוד ככה.
אם אומן היה מוצא את הנישה שלו, בלי לחשוב מה ימכור יותר או מה מכר בעבר, כולנו היינו מקבלים תוצרים יותר איכותיים
אולי חלק ממה שאני אומר נובע מההשפעה שהייתה לסרט
RAY
עלי
או העובדה שחזרתי לנגן בפסנתר....
זו דעתי לפחות, אין לכם מה לבכות, כנראה שהז'אנר מיצה את עצמו.
Aug-05-2005 16:38
|
|
|
 |
All times are GMT. The time now is 03:03.
Forum Rules: