|
התלבטות, הופעה בטלוויזיה או איבוד העבודה
היי חבר'ה, רציתי לשתף אתכם בהתלבטות שאולי תוכלו לייעץ לי בה
לפני כמה ימים הלכתי לאודישן של התוכנית מה ניהיה בערוץ עשר, התוכנית שאותה מגישים אברי גלעד ויעל בן דב, הכוסית ההיא מהשגריר
למי שלא יודע על מה התוכנית, לוקחים שלושה אנשים ומנתקים אותם למשך שבוע מכל כלי התקשורת והמדיה האפשריים, זורקים אותם באיזה מלון או צימר על חשבון ההפקה והכל על מנת שהם לא יידעו על שום דבר שהתרחש בשבוע החולף בארץ ובעולם
אחרי שבוע מביאים אותם לאולפן ומציגים בפניהם כל מיני כתבות ותרחישים והם צריכים לנחש אם זה אכן קרה או שזה שקר
השניים שצברו הכי הרבה תשובות נכונות עולים לקרב ראש בראש, הניקוד נצבר במיילים, האדם שניצח בקרב הראש בראש לוקח את המיילים שהוא צבר ולפי המרחק הוא יכול לטוס לכל יעד בעולם שהוא רק ירצה
אז כאמור הייתי באודישנים והיום הודיעו לי שהתקבלתי, זה אומר שהחל מיום רביעי השבוע אני אמור לצאת לחופשה שההפקה מתכננת לי למשך שבוע עד יום הצילומים, הבעיה היא שהתחלתי עבודה חדשה לפני שבועיים ואני לא יודע אם בעלת הבית שלי תסכים לי לצאת לשבוע חופש
אני חושש שהיא לא תסכים ואז אני אצטרך לבחור בין עבודה לבין השתתפות בתוכנית הזאת
אני חיב לציין שלצערי מעולם לא הייתי בחו"ל וזו ההזדמנות שלי לזכות בטיסה ולהגשים חלום ילדות, לטוס לניו יורק ולראות משחק של הניקס במדיסון סקוור גארדן
ומעבר לזה זו חוויה להיות בטלוויזיה ולהתנתק לשבוע מפלאפונים, מחשב ועיתונים
מה הייתם עושים במקומי? 0
תודה
|