Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > Progretic - 6 -
Pages (2): [1] 2 »   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
YoraY
Supreme tranceaddict

Registered: Jan 2004
Progretic - 6 -

סוף שבוע טוב לכל קהילת
TA
אנחנו שוב איתכם עם סט דנדש ושווה

PROGRETIC 006 Selected By AP - Mixed By DJ YoraY

.cue file

01. Kyau vs Albert - Walk Down (KvA Club Mix)
02. Above & Beyond - Alone Tonight (Above & Beyond's Club Mix)
03. The Thrillseekers Feat Gina Dootson - By Your Side (Aly & Fila Remix)
04. Clokx - Tibet (Vocal Dub)
05. Adam White & Anthony Dean - Out of Knowwhere (Club Mix)
06. Lange Vs Gareth Emery - Back on Track
07. Santoz - Lost Segment
08. Astralis - Solar Flare
09. Beam - On Your Mind (Sean Tyas Hard Dub Remix)
10. Narthex - Bully (Parc Remix)
11. Richard Durand - Make Me Scream (Dub)
12. Raul Cremona - Total Infection (Dub Mix)
13. Out Of Grace - Mindblast
14. Nick Sentience - Innovation

אין פרוג - סורי.. השבוע אלכס לא מצא משהו טוב לפתוח איתו
אבל אחלה טראק ליסט.. יש פה באמת מכל הסוגים מקלאב, אלקטרו,טק
ולקינוח קצת פסיי :>

המיקסים סוף, באמת שווה האזנה

פרוגרטיק במקור נועד לאוטו של אלכס ולאחרונה הוא סיים תקופת המלווה שלו..
אפשר להגיד מזל טוב

קיצר תהנו:>

Old Post Mar-10-2006 01:29  Israel
Click Here to See the Profile for YoraY Click here to Send YoraY a Private Message Add YoraY to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Dj Alex (ISR)
Trance-O-Holic

Registered: Mar 2005
אני מוריד =]

Old Post Mar-10-2006 12:22  Israel
Click Here to See the Profile for Dj Alex (ISR) Click here to Send Dj Alex (ISR) a Private Message Add Dj Alex (ISR) to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Dj Alex (ISR)
Trance-O-Holic

יותר מדי אסוטי כזה, אבל בקטנה טוב לאוטו =]
BACK ON TRACK אחד היפים..

Old Post Mar-10-2006 13:07  Israel
Click Here to See the Profile for Dj Alex (ISR) Click here to Send Dj Alex (ISR) a Private Message Add Dj Alex (ISR) to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
gErver
Supreme tranceaddict

Registered: Jan 2006

סט פשוט יפה!

מיקסים לפנים

בהשוואה לסטים הקודמים שעשית
מרגישים שיפור חבלל"ז

ואני רושם את זה מכל הלב
לא בגלל שגם אני העליתי סט

תמשיך ככה.

Old Post Mar-10-2006 13:57  Israel
Click Here to See the Profile for gErver Click here to Send gErver a Private Message Add gErver to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
YoraY
Supreme tranceaddict

quote:
Originally posted by Dj Alex (ISR)
יותר מדי אסוטי כזה, אבל בקטנה טוב לאוטו =]
BACK ON TRACK אחד היפים..

חחחחחחחחחחח מה אחי נגמרו לך התלונות?
:P
יותר מדי אסוטי - זה אמור להיות טוב לא?
פסדר אחי ארמין הוא אחד המשפיעים המשמעותיים של אלכס..

ו
gErver
היה קשה רצח כל מיקס היה סיוט
וגם חייב להודות שנשמעתי קצת להערה הבונה שלך לגבי התדרים.. ובכמה מיקסים דאגתי לדלל קצת מה
LOW...

זה לא שחשפת בפני את זה... סיפור קצת ארוך.. תודה בכל מקרה
:>

Old Post Mar-10-2006 18:48  Israel
Click Here to See the Profile for YoraY Click here to Send YoraY a Private Message Add YoraY to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Dj Alex (ISR)
Trance-O-Holic

quote:
Originally posted by YoraY
חחחחחחחחחחח מה אחי נגמרו לך התלונות?
:P
יותר מדי אסוטי - זה אמור להיות טוב לא?
פסדר אחי ארמין הוא אחד המשפיעים המשמעותיים של אלכס..

יותר מדי אסוטי זאת אומרת שזה לא מחדש כלום.. סתם עוד אוסף של טראקים שכולנו מכירים.. הייתי מעדיף שתביא טראקים טובים רק שאפחד לא מכיר.. ולא, זאת לא בעיה.. ולא, לא חסר כאלה..
טוב לחדש מדי פעם.. הרי אני בטוח שכולנו שמענו לפחות מספר פעמים את כל הטראקים שהוא ניגן פה..

Old Post Mar-10-2006 20:42  Israel
gErver
Supreme tranceaddict

עזוב שטויות,
ההמלצות שלי חינם
בנתיים

בכל מקרה הסט נשמע טוב.

Old Post Mar-10-2006 23:45  Israel
Click Here to See the Profile for gErver Click here to Send gErver a Private Message Add gErver to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
YoraY
Supreme tranceaddict

quote:
Originally posted by Dj Alex (ISR)
יותר מדי אסוטי זאת אומרת שזה לא מחדש כלום.. סתם עוד אוסף של טראקים שכולנו מכירים.. הייתי מעדיף שתביא טראקים טובים רק שאפחד לא מכיר.. ולא, זאת לא בעיה.. ולא, לא חסר כאלה..
טוב לחדש מדי פעם.. הרי אני בטוח שכולנו שמענו לפחות מספר פעמים את כל הטראקים שהוא ניגן פה..

הממ קלטתי את הנקודה שלך, אבל בא אני אגיד לך ככה ותראה זו סתם מחשבה שחולפת בראש אחרי שקראתי את זה...

מצד אחחחחחחד.... אנשים כל היום מתלוננים שיש מוזיקה מסחרית... ונמאס להם מזה...והטראקים כל הזמן אותו דבר... והם רוצים קלאב טראנס... בלהבלה...

מצד שני... כשאנחנו עונים על הדרישות וכשאני שם מוזיקה חדשה איכותית אז זה לא מחדש כלום וזה סתם אוסף טראקים שכולם מכירים...
(אגב תשתמש במילים יותר ראויות בבקשה...מה זה "סתם"?!... לא יפה.. ישבתי כמו מניאק להקליט את זה אני לא חושב שמגיע לי "סתם" נכון אחי?)

אז מה אתה מצפה שאני יעשה לך אוסף עם כמה אנריליסים כדי שיהיה לך מה לחדש?...
מה תמצפה שאני אצור טראקים בשביל הסט? חח לא מבין...
הרי תחשוב על זה מה שאני לא אשים... אתה וכולם מכירים אלה אם זה אנריליס או יצירה דנדשה של מישהו או משהו.... באמת תחשוב על זה.. בעצם מה שאתה אומר זה שאין דיג'י שיכול לספק אותך היום אלה אם הוא ברמות של משיג אנריליסים... כי בעצם כל הטראקים אתה כבר מכיר וזה סתם אוסף...

בגדול אני חושב שמה שתאומר זה לא נכון... אני מבין אותך אבל הציפיה הזאת עוברת קצת את גבול הטעם הטוב ...

בגדול כל האוסף הזה נועד בכלל בשביל אלכס... ולא לשום מטרה אחרת.. מה שהוא אוהב נכנס לשם זה התנאים.. - אנחנו משתפים עם הקהילה כי בא לנו...
אבל עזוב את זה.. בכלל אני חושב שהרעיון של לשים טראקים חדשים זה טוב כי זה מה שאנשים רוצים לשמוע ולהתעדכן. עד שאני יכול למצוא את השילוב בין מעודכן-איכותי-מוכר-אהוב גם זה לא טוב... אז וואלה....... אין לי מה להגיד

שבת שלום

Old Post Mar-11-2006 00:02  Israel
YoraY
Supreme tranceaddict

quote:
Originally posted by gErver
עזוב שטויות,
ההמלצות שלי חינם
בנתיים

בכל מקרה הסט נשמע טוב.

לאדע מה איתכםםםםםם.... אני רואה פה את הרמיזה לכוונות של הבחור הזה לעתיד

תרוצה לספר לנו משהו?

Old Post Mar-11-2006 00:04  Israel
gErver
Supreme tranceaddict

quote:
לאדע מה איתכםםםםםם.... אני רואה פה את הרמיזה לכוונות של הבחור הזה לעתיד

תרוצה לספר לנו משהו?

כן
אבל אז אני יצטרך לפצוע אותכם קשה

שלום ואחווה בכל העולם מתקבל ?

אם לא אז דיג'יי/מפיק מוערך יספיק

העתיד הולך להיות משהו משהו

Old Post Mar-11-2006 00:11  Israel
Glenn-Holmes
Music Is My Passion

Registered: Nov 2002

quote:
הממ קלטתי את הנקודה שלך, אבל בא אני אגיד לך ככה ותראה זו סתם מחשבה שחולפת בראש אחרי שקראתי את זה...

מצד אחחחחחחד.... אנשים כל היום מתלוננים שיש מוזיקה מסחרית... ונמאס להם מזה...והטראקים כל הזמן אותו דבר... והם רוצים קלאב טראנס... בלהבלה...

מצד שני... כשאנחנו עונים על הדרישות וכשאני שם מוזיקה חדשה איכותית אז זה לא מחדש כלום וזה סתם אוסף טראקים שכולם מכירים...
(אגב תשתמש במילים יותר ראויות בבקשה...מה זה "סתם"?!... לא יפה.. ישבתי כמו מניאק להקליט את זה אני לא חושב שמגיע לי "סתם" נכון אחי?)

אז מה אתה מצפה שאני יעשה לך אוסף עם כמה אנריליסים כדי שיהיה לך מה לחדש?...
מה תמצפה שאני אצור טראקים בשביל הסט? חח לא מבין...
הרי תחשוב על זה מה שאני לא אשים... אתה וכולם מכירים אלה אם זה אנריליס או יצירה דנדשה של מישהו או משהו.... באמת תחשוב על זה.. בעצם מה שאתה אומר זה שאין דיג'י שיכול לספק אותך היום אלה אם הוא ברמות של משיג אנריליסים... כי בעצם כל הטראקים אתה כבר מכיר וזה סתם אוסף...

בגדול אני חושב שמה שתאומר זה לא נכון... אני מבין אותך אבל הציפיה הזאת עוברת קצת את גבול הטעם הטוב ...

בגדול כל האוסף הזה נועד בכלל בשביל אלכס... ולא לשום מטרה אחרת.. מה שהוא אוהב נכנס לשם זה התנאים.. - אנחנו משתפים עם הקהילה כי בא לנו...
אבל עזוב את זה.. בכלל אני חושב שהרעיון של לשים טראקים חדשים זה טוב כי זה מה שאנשים רוצים לשמוע ולהתעדכן. עד שאני יכול למצוא את השילוב בין מעודכן-איכותי-מוכר-אהוב גם זה לא טוב... אז וואלה....... אין לי מה להגיד

שבת שלום

אני מסכים במידה מסוימת עם אלקס

dj redstar
די גיי שכדאי שתבדוק אותו כדי לראות מה יש לטראנס להציע

הוא מנגן בערך 30-40 אחוזים מהקטעים שגם ארמין מנגן השאר זה קטעים אחרים מהטראנס שהם מעולים וארמין לא ניגן אותם
הם לא פחות טובים
לפעמים הם ממש טובים
אהה ושכחתי
הוא גם מנגן הכל חוקי

מקבל תטענה שלך שזה דיסק לאלקס
לכן הצטרפתי לדיון הזה רק עכשיו אחרי התגובה שלך

ורק כדי שתבין יותר טוב
כל קטע בנפרד אם תבחר אותו יכול להיות טוב
אבל בבחירה של מאסה כזאת של חומרים מוכרים זה יכול להראות מעט לא מחדש מספיק לקהל שעוקב בקביעות אחרי סצינת הטראנס ואחרי התוכניות של ארמין בפרט
אין ספק שלחברים שלא שומעים את זה בקביעות אין שום בעיה עם סט שכזה עבורם כל קטע הוא סביר להניח שמיעה ראשונה

Old Post Mar-11-2006 00:11 
Click Here to See the Profile for Glenn-Holmes Click here to Send Glenn-Holmes a Private Message Add Glenn-Holmes to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
YoraY
Supreme tranceaddict

quote:
Originally posted by Glenn-Holmes
אני מסכים במידה מסוימת עם אלקס

dj redstar
די גיי שכדאי שתבדוק אותו כדי לראות מה יש לטראנס להציע

הוא מנגן בערך 30-40 אחוזים מהקטעים שגם ארמין מנגן השאר זה קטעים אחרים מהטראנס שהם מעולים וארמין לא ניגן אותם
הם לא פחות טובים
לפעמים הם ממש טובים
אהה ושכחתי
הוא גם מנגן הכל חוקי

מקבל תטענה שלך שזה דיסק לאלקס
לכן הצטרפתי לדיון הזה רק עכשיו אחרי התגובה שלך

ורק כדי שתבין יותר טוב
כל קטע בנפרד אם תבחר אותו יכול להיות טוב
אבל בבחירה של מאסה כזאת של חומרים מוכרים זה יכול להראות מעט לא מחדש מספיק לקהל שעוקב בקביעות אחרי סצינת הטראנס ואחרי התוכניות של ארמין בפרט
אין ספק שלחברים שלא שומעים את זה בקביעות אין שום בעיה עם סט שכזה עבורם כל קטע הוא סביר להניח שמיעה ראשונה

הללההה יגאל בדיון שלנו..

אז בא נפתח את התגובה שלי אליך בכותרת "לא אכפת לנו..." כאילו חח רסמי עוד פעם - המטרה הבסיסית היא לרצות את אלכס
AP
.. לא את אף אחד אחר אנחנו משתפים את הקהילה בשביל הכיף שלה... מי שלא רוצה .. לא צריך

ואני מבין את אלכס (עם כ'!) פשוט הוא מצפה לקצת מעבר לגבול הטעם הטוב.. ושלא יהיו אי הבנות אני רק מנסה להסביר לו מה אני חושב -לא כועס על זה להיפך אני מת עליו.. ..

אולי אם אני הייתי בוחר תטראקים אז היה משהו לחדש...
אני מהאלה שאומרים על הזין חדש... העיקר שיבוא בטוב.. מצידי שיהיה מהשנה שעברה

ואגב.. גם לקהל שעוקב אחרי הסצנה יש פה חידושים... יש לנו תגובות מכל מיני מקומות... שמעו מי שעוקב בעקביות מטורפת מה אני אגיד לו...

Old Post Mar-11-2006 00:32  Israel

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > Progretic - 6 -
Post New Thread    Post A Reply

Pages (2): [1] 2 »  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackID old in new Greed's or smbd pro-house remix [2004] [2]

Click here to listen to the sample!Pause playbackDusty Kid - Psika [2008]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 14:26.

Forum Rules: