לא יודע למי במת אכפת מזה אבל בטח כמה פה יוצאים =]] אני היום בקולומבוס בהרצליה עם החברה תהנוווו כמה שיותר
ואלה אני חולה והחברה מבואסת :/
___________________ Never again.
לפי מה שאני יודע, יום האהבה הוא בפברואר. אתה בטוח שאתה מדבר על, valentines day?
quote:Originally posted by uzi לפי מה שאני יודע, יום האהבה הוא בפברואר. אתה בטוח שאתה מדבר על, valentines day? ט"ו באב כאילו.. אל תיתמם, תגיד שאין לך עם מי לצאת
___________________ A.K.A Idan
חיפה לא יכלו לא לקבל גול 2 דקות לסוף??? מה קרה חיכו עד לסוף יום האהבה?
___________________ no music no life!!! brit music is the music! john "OO" fleming - vertigo in the mix, what a track!
quote:Originally posted by uzi לפי מה שאני יודע, יום האהבה הוא בפברואר. אתה בטוח שאתה מדבר על, valentines day? אתה בטוח שאתה חי על כדור הארץ?
תכלס יש להם עוד סיכוי וזה ט"ו באב חג האהבה ה"יהודי" למרות שהדתיים הרבה פחות מכירים בו מאשר החילוניים שתמיד מחפשים סיבה לחגוג
quote:Originally posted by DjChook תכלס יש להם עוד סיכוי וזה ט"ו באב חג האהבה ה"יהודי" למרות שהדתיים הרבה פחות מכירים בו מאשר החילוניים שתמיד מחפשים סיבה לחגוג או החילוניות שמחפשות עוד תירוץ לרוקן לנו את הארנק
___________________ What makes a good tune is having a source of passion to its creation
quote:Originally posted by epsilon1 ט"ו באב כאילו.. אל תיתמם, תגיד שאין לך עם מי לצאת נכון, שכחתי לשניה את טו באב... האמת שלא אכפת לי ממנו כי אני לא מחכה לו בשביל להנות.
ט"ו באב שמח חזרתי לפני כמה שעות מאילת... לא יצא לי להיות עם החברה בערב ט"ו באב ולא ביום עצמו אבל פינקתי אותה עם פרחים ומתנות...זה מכובד
חחחחחחחחחחחחח אחד שרוט מהמכון אמר לי הוא פירק אחת בת 40 והוא כולו בן 30 רווק איזה בנאדם קורע חחחח
quote:Originally posted by Shahar חחחחחחחחחחחחח אחד שרוט מהמכון אמר לי הוא פירק אחת בת 40 והוא כולו בן 30 רווק איזה בנאדם קורע חחחח שחר, בחייך! כאילו אתה לא עשית דברים מוזרים בשביל קצת ציצי.