מישהו יודע ת'מספר?!?!
זה א.ב. אלקטורוניקה אין לי את המספר אבל אני יכול לנסות להשיג לך למחר..... ויובל ממך בתור מוד אתה צריך לדעת שיש ט'רד מיוחד...
תקשיב אם אתה רוצה לקנות דנון... הכי טוב א.ב. אלקטרוניקה או אולי אפילו יותר טוב מור אודיו פשוט חייג 144 ובקש את המספר של מור אודיו בת"א עכשיו שמע: אם אתה קונה באחת מהם, אז אני יכול לקנות בשמך ותקבל על זה הנחה של 10%
___________________ Check My Music
quote:Originally posted by oDrori תקשיב אם אתה רוצה לקנות דנון... הכי טוב א.ב. אלקטרוניקה או אולי אפילו יותר טוב מור אודיו פשוט חייג 144 ובקש את המספר של מור אודיו בת"א עכשיו שמע: אם אתה קונה באחת מהם, אז אני יכול לקנות בשמך ותקבל על זה הנחה של 10% וואלה אחי?? מתאים לי לאללה את זה אני רוצה לקנות: http://planet.nana.co.il/yuvalta/dpdj151%2Ejpg Denon DP-DJ151 TT
quote:Originally posted by DJ-Energy וואלה אחי?? מתאים לי לאללה את זה אני רוצה לקנות: http://planet.nana.co.il/yuvalta/dpdj151%2Ejpg Denon DP-DJ151 TT אחלה פטיפון לא יצא לי לעבוד איתו אבל יצא לי לעבוד עם דנון דומים והם אחלה של פטיפון..... (אבל אחי אין לך ציוד.... (אפילו לא מיקסר
quote:Originally posted by Dj Moriano אחלה פטיפון לא יצא לי לעבוד איתו אבל יצא לי לעבוד עם דנון דומים והם אחלה של פטיפון..... (אבל אחי אין לך ציוד.... (אפילו לא מיקסר שיהיה לי
אאההההה אתה קונה שתי פטיפונים ושתי קומפקט או פטיפון ושתי קומפקט
quote:Originally posted by Dj Moriano אאההההה אתה קונה שתי פטיפונים ושתי קומפקט או פטיפון ושתי קומפקט פטיפון 1 2 קומפקטים
אוקיי אני מניח שהדנון די טובים להתחיל... סידיס קנית כבר? אם את רוצה אני אקבל בטח גם עליהם הנחה בא.ב ומור אודיו...
Israel - A.B. Noam Electronics Phone: 972-3-5560893 Fax:972-3-5565772 Email: [email protected]
___________________ SIGN THE "WE WANT SASHA & DIGWEED @ BUENOS AIRES ON DVD" PETITION!
quote:Originally posted by oDrori אוקיי אני מניח שהדנון די טובים להתחיל... סידיס קנית כבר? אם את רוצה אני אקבל בטח גם עליהם הנחה בא.ב ומור אודיו... תגיד איפה נמצאים מור אודיו? הם מוכרים פיוניר 100?