|
אכזבת השנה מבחינת הטראנס לטעמי היא:
דיי גיי פרסיז'ן הפסיק לתקלט וגם לעשות את התוכנית "טרו טו טראנס" בדיגיטלי אימפורטד.
הסיפור המלא:
בצ'אט שהיה לי איתו הוא אומר שהוא לא "מת" עדיין. אני הייתי מכור אליה במשך השנתיים-שלוש האחרונות, כל כך המום ממנה, כל כך מאוהב בה! שרוף! כל כך ברור היה לי שמדובר בתקליטן הטראנס המלודי מרומם הכי טוב בעולם! נקודה! מי שלא שמע אותו בחיים לא יבין איזה קסם היה שם. היינו כולנו בפורום בוכים כמו תינוקות! זה היה 2 או 3 שעות תוכנית חודשית שהכל בה חדש, לא ידוע, הכל איכותי, בסיגנון הנ"ל בלי שום הפסקה ויציב! אנשים מ"טראנס אדיקט" היו כותבים בזמן התוכנית שלו שתמיד יש הרגשה של "רכבת החלומות"! טוב, ככה זה שיש לך חנות וינילים כמעט עשור, ואתה גם בעל לייבל ומוזיקאי עם הסטוריה. אף אחד לא היה משיג את החומרים האלו ואם כן אז אולי אצל ארמין אחרי איזה חצי שנה! אנשים היו פשוט מתמוגגים וכותבים תגובות חמות כאלה שלא להאמין! א-ג-ד-ה!
לצערי, אין לו שם והוא לא מוערך, אנשים גם לא מתאמצים להכיר שם אחר חוץ מטיאסטו וארמין... וזה מה יש! לדעתי, הוא עושה טעות חמורה שהוא גם הפסיק את התוכנית, זה הורס לו יותר. הסברתי לו את זה והוא לא הסכים ואמר שהרבה אנשים שמו לו סכין בגב ושאר סיפורים.
אני עדיין שומע תוכניות נהדרות בסיגנון ובאמת שלא חסר תוכניות ואומנים באינטרנט... אבל הלב שלי עדין:
TRUE TO TRANCE
|