בלי לחכות שעה בין הורדה והורדה ? כלומר דרך יעילה יותר בלי לנתק את הנתב מחשמל ?
אי אפשר אתה צריך חשבון premium אם תצבור 10,000 נקודות יהיה לך או שתשתמש בפרוקסי..
quote:Originally posted by Shahar אי אפשר אתה צריך חשבון premium אם תצבור 10,000 נקודות יהיה לך או שתשתמש בפרוקסי.. 10k points?
אגב מי שמעוניין ב upload tool אחרי שעות של חיפושים מצאתי לינק תקין שלו http://www.downloadbazar.com/upload...tware/u.u.t.zip בסוף מצאתי תלינק באיזה פורום ערבי .............
Last edited by YoraY on Jan-21-2007 at 19:28
תנו לי לתקן אותכם. בקשר לשאלה של ספילנטר - כן 10 אלף נקודות. בקשר ל DOWNLOADER וכו'..שטויות..זה רק עושה לך רשימה וה UPLOAD TOOL נותנים אותו חינם בראפידשייר. rapiduploader הכי טוב שיש.
זה עושה רשימה - זה כבר חשוב.. ויש לזה עוד כמה יתרונות לא קטנים אפלווד טול שהצעתי נותן בין היתר גם לעוד אתרים...
quote:Originally posted by Shahar תנו לי לתקן אותכם. בקשר לשאלה של ספילנטר - כן 10 אלף נקודות. what is 10k points?
פשוט להתנתק מהאינטרנט ולתחבר מחדש בין הורדה להורדה כדי לחדש כתובת אי פי
quote:Originally posted by MASTERsplinter what is 10k points? על כל קובץ (מעל מגה) שאתה מעלה ואנשים מורידים, אתה מקבל נקודה. ברגע שיהיו לך 10,000 תקבל חודש חינם חשבון פרימיום. אני משיג את זה ב 4-5 ימים הפואנטה זה לעלות דברים שאנשים רוצים ולפרסם במקומות הנכונים.
תתנתק מהאינטרנט ומחק את ההסיטוריה וקבצים שהורודו ויאלללה תוריד