כנסו אחים שלי זה מדהים עד כמה שכל זה נכון http://www.layla.co.il/tslayla.cgi?...ssage_id=101127
27 ו50 הכי נכונים וקואעים
יש שם דברים נכונים מאוד! רק אין לי זמן לקרוא את זה, צריך ללכת לישון
חמוד ביותר הקטע הזה...
___________________ מוות לכל שונאי ישראל!!!! זה מוסכם או שגם את זה לשנות יא שמאלנים??? הממממ ... טוב נו זה בסיידר המממ בינתיים
חחחחחחח ענננק הכי הרג אותי 37 גם 46 חזזקק...
___________________ CHICANE - EMPIRES ! ! !
ענק
quote:Originally posted by luckystrike חחחחחחח גם 46 חזזקק... מי רואה ערוץ ההאופנה???:
quote:Originally posted by Dj Moriano מי רואה ערוץ ההאופנה???: אני אבל לא בשביל הבגדים
quote:Originally posted by DJ-Energy אני אבל לא בשביל הבגדים אחי קנה סרט סקס בשוק.... ישר ולעניין....... גם ככה כל הדוגמניות שטוחות
quote:Originally posted by Dj Moriano אחי קנה סרט סקס בשוק.... ישר ולעניין....... גם ככה כל הדוגמניות שטוחות לא תמיד שמע כבר הרבה זמן לא יצא לי לראות אז אנערף.. אבל יש לי סרט סקס גרמני אחול מניוקי שחבר שלי הביא לי על דיסק פשוט פצצהההההההההה
לא הבנתי את הקטע עם העווית ב50
quote:Originally posted by warpedd_ לא הבנתי את הקטע עם העווית ב50 אני חושב שהוא התכוון לקטע הזה שאתה מרגיש שהכל משוחרר ואז יש חיוך דבילי על הפנים