למישהו יש פרטים? הם מתקיימים השנה?
רוצה להרים איתי מצעד עם עגלות של סופר? בקשר לעיר הבירה אני נגד אלכוהול ככה שלא אוכל לעזור
___________________ NO NO NO FOR SINGING & ELECTRO IN TRANCE MUSIC!!! SAVE THE REAL TRANCE MUSIC!
אז אין?
פסטיבל הבירה מתקיים בירושלים על מצעד האהבה עוד אין פרטים זה עוד רחוק....
quote:Originally posted by .A.Y. פסטיבל הבירה מתקיים בירושלים על מצעד האהבה עוד אין פרטים זה עוד רחוק.... אני לא חושב שהוא התכוון לפסטיבל שקורה בירושלים. ואתה מתבלבל בין פסטיבל הבירה לפסטיבל הבירה ואני אסביר .. Beer Festival. The Capital's Festival. מה שאתה התכוונת.
quote:Originally posted by Rising אני לא חושב שהוא התכוון לפסטיבל שקורה בירושלים. ואתה מתבלבל בין פסטיבל הבירה לפסטיבל הבירה ואני אסביר .. Beer Festival. The Capital's Festival. מה שאתה התכוונת. בקרוב יתקיים בירושלים פסטיבל הבירה (BEER), נראה לי שזה אותו אחד. אני שם בכל מקרה
___________________ A.K.A Idan
יש פסטיבל הבירה בתל אביב ב-16-17 לאוגוסט
___________________ What makes a good tune is having a source of passion to its creation
ב15-16 באוגוסט
מישהו יכול לתת קצת יותר מידע? מתאים לי איזה יום בירה כזה בת"א... תאריך מדויק, ממתי עד מתי, יש הופעות? משו? תודה :]
http://www.bin.co.il/article.php?article_ID=1245 בבקשה
וואלה תודה לך, תהיי בריאה
ראיתי את הבמות שהקימו שם... תאמינו לי, ארמין היה יכול לפרק לאנשים שם את הצורה! אזור מעולה למסיבת דאנס-טראנס מפנק. אני לא מבין איך לא מביאים איזה תקליטן דאנס חוץ מהלהקות.