מה משותף לכל האומנים שבתמונות? התשובה למטה. כולם משלבים ידיים!
Last edited by uzi on Jun-03-2008 at 17:11
קרל קוקס גומר על כולם במכות עם הלוק הזה...
___________________ Music----is----universaL Pay a visit good fella: Xetro's MySpace Xetro's Facebook page
quote:Originally posted by Vortex_SA קרל קוקס גומר על כולם במכות עם הלוק הזה... THE BROTHER FROM THE HOOD!
ועל זה באמת נאמר WTTTFFFF??? חחחח...
___________________ NO NO NO FOR SINGING & ELECTRO IN TRANCE MUSIC!!! SAVE THE REAL TRANCE MUSIC!
quote:Originally posted by uzi THE BROTHER FROM THE HOOD! יותר טוב לנחש מי זה? וטיאסטו לא נראה משלב ידים. יותר מחבק את עצמו
LOL מה עושה פה דיג'יי (בוא נצטלם בשכונת עוני ונלבש חולצות שפג תוקפן, זה בטח ייראה מגניב) שולץ פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כביסה מלוכלכת- מכבסים בבית חולצות משנת 2003- משאירים בארון!
quote:Originally posted by black_mammmba יותר טוב לנחש מי זה? וטיאסטו לא נראה משלב ידים. יותר מחבק את עצמו חחחחחחח ג'ון אוקאלאחן בטח פחות נראה רציני בימים אלו... המוזיקה שלו מוכרת נהדר ויומן ההופעות שלו מלא.
quote:Originally posted by Shahar LOL מה עושה פה דיג'יי (בוא נצטלם בשכונת עוני ונלבש חולצות שפג תוקפן, זה בטח ייראה מגניב) שולץ פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כביסה מלוכלכת- מכבסים בבית חולצות משנת 2003- משאירים בארון! אני אוהב את השטויות של שחר...
quote:Originally posted by black_mammmba יותר טוב לנחש מי זה? מי זה???????? פחות או יותר האלוהים שלי ג'ון אוקלהאן נ.ב. בלי הח' עוזי..זה אוקלהאן!!!
___________________ Facebook
quote:Originally posted by UZI תפסיק כבר למחזר את אותו הסאונד יא בן זונה!!!!1
quote:Originally posted by sabi10 מי זה???????? פחות או יותר האלוהים שלי ג'ון אוקלהאן נ.ב. בלי הח' עוזי..זה אוקלהאן!!! פשוט אין באנגלית ח' אז הם מבטאים אותה ככה. אתה ישראלי שדובר עיברית, תבטא את זה עם ח' כמו גבר...
quote:Originally posted by Viber תפסיק כבר למחזר את אותו הסאונד יא בן זונה!!! אם ככה אז כל התעשיה בת זונה