רועי אני יודע שאתה פה - תכתוב משהו יא נקניק !
___________________ CHICANE - EMPIRES ! ! !
כתבתי כתבתי... אתה יכול להפסיק לחפור עכשיו חחח
___________________ .
quote:Originally posted by Hell_Copter כתבתי כתבתי... אתה יכול להפסיק לחפור עכשיו חחח יאללה באמת אני יכול להפסיק עכשיו הלכתי לישון יא אכבר גבר
פחחחחח מורן אתה לא יודע לעשות דברים בטעם... מסכן רועי, שיגעת אותו! לחפור זה לא טוב!!
quote:Originally posted by LA© פחחחחח מורן אתה לא יודע לעשות דברים בטעם... מסכן רועי, שיגעת אותו! לחפור זה לא טוב!! הוא סתם בכיין , אתה לא למדת להכיר אותו ? כולה אמרתי לו ביום שישי שנפגשנו שיקפוץ לבקר ! (ואולי גם איזה הצקה קטנה בפייסבוק )
quote:Originally posted by luckystrike הוא סתם בכיין , אתה לא למדת להכיר אותו ? כולה אמרתי לו ביום שישי שנפגשנו שיקפוץ לבקר ! (ואולי גם איזה הצקה קטנה בפייסבוק ) מה שבטוח זה שלמדתי להכיר אותך... ואתה יכול לחפור כשאתה רוצה חחח מתה עליך!
quote:Originally posted by Hell_Copter כתבתי כתבתי... אתה יכול להפסיק לחפור עכשיו חחח איפה הימים של 1000 פוסטים בשבוע...
___________________ What makes a good tune is having a source of passion to its creation
quote:Originally posted by Glenn-Holmes איפה הימים של 1000 פוסטים בשבוע... חחח מצחיק אבל הסתכלתי עכשיו וכתוב שיש לי ממוצע של איזה 5 פוסטים ליום... ולא כתבתי איזה כמה שנים טובות חחח
quote:Originally posted by LA© מה שבטוח זה שלמדתי להכיר אותך... ואתה יכול לחפור כשאתה רוצה חחח מתה עליך! הכל מאהבה
quote:Originally posted by luckystrike הכל מאהבה ברורררררר!!!
quote:Originally posted by LA© ברורררררר!!! אוי 4 וחצי בבוקר וגם את וגם רועי מחוברים בו זמנית אני חייב ללכת לישון בעסה
quote:Originally posted by luckystrike אוי 4 וחצי בבוקר וגם את וגם רועי מחוברים בו זמנית אני חייב ללכת לישון בעסה אתה לא נורמלי, לך לישון!!