Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > מורן - Luckystrike
Pages (2): [1] 2 »   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
Glenn-Holmes
Music Is My Passion

Registered: Nov 2002
מורן - Luckystrike

חזרת לכאן כרוח סערה לפני מספר חודשים
זה היה נראה שהפעם זה לתמיד, הפחת חיים בפורום ע"י החזרת כמה מהותיקים ואז כשמעט דעך פה למצב הכללי שמתקייים פה רוב הזמן בשנים האחרונות נעלמת לחלוטין.
אמרתי לך שחובת ההוכחה לגבי הישארותך בפורום מוטלת עליך, אני הייתי סקפטי, כנראה שידעתי למה, אם אני טועה תוכיח לי אחרת.
בכל מקרה במבחן הראשון, מסיבת טראנס אמיתית, קטנה, קהילתית ביום שישי, לא עמדת, כאשר לא הגעת.

Old Post Jul-19-2009 21:21 
Click Here to See the Profile for Glenn-Holmes Click here to Send Glenn-Holmes a Private Message Add Glenn-Holmes to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
LA©
Supreme tranceaddict

Registered: Apr 2003
Re: מורן - Luckystrike

quote:
Originally posted by Glenn-Holmes
חזרת לכאן כרוח סערה לפני מספר חודשים
זה היה נראה שהפעם זה לתמיד, הפחת חיים בפורום ע"י החזרת כמה מהותיקים ואז כשמעט דעך פה למצב הכללי שמתקייים פה רוב הזמן בשנים האחרונות נעלמת לחלוטין.
אמרתי לך שחובת ההוכחה לגבי הישארותך בפורום מוטלת עליך, אני הייתי סקפטי, כנראה שידעתי למה, אם אני טועה תוכיח לי אחרת.
בכל מקרה במבחן הראשון, מסיבת טראנס אמיתית, קטנה, קהילתית ביום שישי, לא עמדת, כאשר לא הגעת.

אילן לא צריך לקחת דברים לקיצוניות, מורן עדיין מחובר לפורום, ואם אתה מכשיל אותו ב"מבחן הראשון" זה רק בגלל חוסר ידע ...

עברה/עוברת עליו תקופה ממש קשה בכמה חודשים האחרונים ובמיוחד בשבועיים האחרוניום שהיו מאוד קשים בשבילו מסיבות אישיות. בנוסף להכל לפני משהו כמו שבוע הוא נורא חלה, והוא עדיין לא החלים. אני מסכימה איתך שהוא הוריד הילוך בהשתתפותו בפורום, אבל לפעמים החיים חזקים מאיתנו... אני בטוחה שברגע והוא ירגיש יותר טוב ויתאפס על מה שקורה חוץ מאנטיביוטיקה, לשתות נוזלים, לישון ולסבול... הוא יבוא לכאן ויראה את נוכחותו. אני יודעת שמסיבות טראנס איכותיות הן מאוד (מאוד) נדירות בארץ, אבל יחד עם זאת, זה לא שווה את הבריאות של אף אחד פה...

מקווה שהיה כייף במסיבת קלאסיקות! מצטערת שאני לא יכולתי להגיע, זה לא שלא רציתי, אבל כשבאים לביקור בארץ ואתה רוצה לדחוס כל כך הרבה בזמן דיי קצר יש מגבלויות וצריך לוותר על כל מיני דברים שאתה רוצה בדרך. מקווה שאולי נצליח להגיע לארמין בסופש הקרוב!

Old Post Jul-20-2009 08:02 
Click Here to See the Profile for LA© Click here to Send LA© a Private Message Add LA© to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
m0sh
Ibiza 05'

Registered: Jan 2001

ואתה לא באת להופעה שלי

סוף חודש הבא יש עוד הזדמנות

James Holden is my only GOD!

Old Post Jul-20-2009 10:39 
Click Here to See the Profile for m0sh Click here to Send m0sh a Private Message Add m0sh to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Glenn-Holmes
Music Is My Passion

תשלח לי הודעה על זה פה או בפייסבוק, אני דווקא סקרן
אתה יודע שאני אוהב רוק

ואנני - מצטער אם זה היה נשמע קיצוני כלפיו, אני מקווה לראות אותו פה
ואם הוא יקרא את זה כשהוא יקרא את זה אני באמת מאחל לו רק שירגיש טוב, בריאות היא אכן מעל הכל

Old Post Jul-20-2009 18:15 
Click Here to See the Profile for Glenn-Holmes Click here to Send Glenn-Holmes a Private Message Add Glenn-Holmes to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
luckystrike
it's getting late . . .

Registered: Apr 2001

אילן אחי היקר
מה המצב איתך יא נקניק ?

קודם כל נתחיל בזה שהפורום תמיד יהיה בליבי וכנ"ל לגבי המוזיקה האלקטרונית והז'אנר של הטראנס

קרו כמה דברים שבגלל הפחתתי מעט פעילות פה לאחרונה, לפעמים יש אילוצים אני מניח...
הייתה לי תקופה קשה עם החברה שלי,היא לא ישראלית, גרה בחו"ל וכבר שנה שלמה שאנחנו מתראים אחת לאיזה שלושה ארבעה שבועות שהיא טסה הנה או אני אליה. היא גרה איתי פה בשלושה שבועות האחרונים וחזרה לפני יומיים (אגב נראה לי שהקשר לא ימשיך לאנשהו וגם זה סיפור לא פשוט). זה ביחד עם העובדה שהייתי חולה מת בשבוע האחרון ותוסיף לכך שאני עובד ב3 משרות וחצי בעבודה היום יומית שלי, לא השאירו לי יותר מדי זמן פנוי... כנ"ל לגבי המסיבה שבאמת תכננתי להגיע אליה וגם דיברתי עם אנני על זה, אבל הייתי בשישי על ערש דווי במיטה עם מרק עוף ודלקת גרון.

אגב, לפני חודש/חודשיים שחזרה לפה הפעילות קצת, אתה בקושי הגבת וקצת נעלמת בעצמך. הרי אתה ואני יודעים שצריך קצת להתניע ט'רדים וכאלה כדי להחזיר חיים ושבאמת יהיו דיונים מעניינים פה וכל זה וקהילה קצת תוססת יותר. ודווקא אז לא היית שם .

לא אסון גדול, בכל מקרה אני מניח שכל החברים בפורום הזה אוהבים מאוד את הטראנס ואת הקטע האלקטרוני בכלל ותמיד גם יהיו חלק בפורום, פשוט אין מה לעשות, לאט לאט מזדקנים ויש פחות זמן לבדיקות יומיות ואפילו לחלקנו שבועיות לפעמים של הפורום.

אני מקווה שגם בגיל 30 ומעלה נעשה פגישות מדי פעם .

אגב לא הייתה אמורה להיות אחת כזאת ?

מוש התנדב לארח בגג של הבית שלו והתנקנק בסוף

אני אומר בוא נוציא את זה לפועל, גם עכשיו אנני פה בארץ והכל
וככה גם נרוויח הופעה פרטית של מוש ויאיפי

איך היה במסיבה אגב ?
מי הגיע מהפורום ?

Old Post Jul-20-2009 20:47  Israel
Click Here to See the Profile for luckystrike Click here to Send luckystrike a Private Message Add luckystrike to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
m0sh
Ibiza 05'

אני לא נקניק פשוט חשבתי שזה מוזר שדווקא אני יארח את זה שאני בכלל לא שומע טראנס ויבואו אלי מלא אנשים שאני לא מכיר

אבל שאני חושב על זה תכלס
כמה אנשים כבר יבואו
תארגנו יאללה נזרום

ואילן אני יודיע לך שתהיה הופעה בקפה ביאליק...בנתיים אחותי מתחתנת אז זה יקח עוד קצת זמן

Old Post Jul-21-2009 11:01 
Click Here to See the Profile for m0sh Click here to Send m0sh a Private Message Add m0sh to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Glenn-Holmes
Music Is My Passion

מורן המסיבה היתה נחמדה מאוד, מקום מעט הזוי, שלחלק מהאנשים היה מעט קשה לעיכול
אבל קטן ומתאים לאכלוס האנשים שבאו למסיבה הספציפית הזו
בסה"כ מה יכול להיות רע בכ-100 איש שבאים לשמוע כמה שעות של המוזיקה שליוותה את חייהם כפסקול סוער שהיה שם בשבילם ברגעים החשובים בחיים.
תיתכן הפקה נוספת בקרוב, כשיהיו דברים סגורים וחתומים יהיה גם מידע בנושא מעל דפי הפורום.
פגישה?
יאללה, תארגנו!

Old Post Jul-21-2009 21:17 
luckystrike
it's getting late . . .

Registered: Apr 2001

יאללה תאריך !

מוש מתי יהיה לך נוח
איזה ערב אמצע שבוע ?

Old Post Jul-25-2009 19:10  Israel
Click Here to See the Profile for luckystrike Click here to Send luckystrike a Private Message Add luckystrike to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
m0sh
Ibiza 05'

לא משנה
השבוע פנוי

Old Post Jul-26-2009 18:04 
DjChook
Ancient TranceAddict

Registered: Sep 2000

בזרימות
מחר?

Old Post Jul-27-2009 09:50 
Click Here to See the Profile for DjChook Click here to Send DjChook a Private Message Add DjChook to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
m0sh
Ibiza 05'

איפה אתם אני פה מחכה....

יאללה ....

Old Post Jul-28-2009 19:35 
Glenn-Holmes
Music Is My Passion

אין קול ואין עונה?

Old Post Jul-31-2009 17:01 

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > מורן - Luckystrike
Post New Thread    Post A Reply

Pages (2): [1] 2 »  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackUnknown Track - Escape??? [2002] [0]

Click here to listen to the sample!Pause playbackBlur - "Song 2" (Remix) [2004]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 21:18.

Forum Rules: