רציתי להגיד שהתוכנית של אדיר מילר היא ענקית ועוד אחריו יש את אסי וגורי.....!!! בשביל מה צריך לצאת מהבית???
___________________ מוות לכל שונאי ישראל!!!! זה מוסכם או שגם את זה לשנות יא שמאלנים??? הממממ ... טוב נו זה בסיידר המממ בינתיים
תאמת שלא יצא לי לראות, אבל אני לא מפסיד את JACKASS כל יום שישי ב-22:30, אין מצב שאני יפסיד את זה, הם פשוט מלכים גם אם יש מסיבה אני הולך אחרי JACKASS לא אכפת לי בכלל
___________________ מש"ק כיבוי תעופתי, אחד התפקידים החזקים "כבאי טוב זה כבאי מעשן"
quote:Originally posted by GLoBaL-MUZiK תאמת שלא יצא לי לראות, אבל אני לא מפסיד את JACKASS כל יום שישי ב-22:30, אין מצב שאני יפסיד את זה, הם פשוט מלכים גם אם יש מסיבה אני הולך אחרי לא אכפת לי בכלל עזוב אותך מ JACKASS אני אומר לך אדיר מילר הזה תותח... למרות שהפינה עם אמא שלו לא כזאת מצחיקה... הכי מצחיק שכל האורחים שלו נכנסים לאולפן עם ספה זזה... :-)))
סבבה אחי אני רואה שהתלבת מזה אז כנראה שזה באמת טוב אני יראה יום שישי הזה.....
ג'ק אסס... יענו חמור קופץ בראש (מי המציא את השם הזה... אלוהים) עזבו אותכם... אנדי דיק הכי מלך שיש