אני חייב להכיר לכם, למי שלא מכיר את יאקי משחק הטאקי באינטרנט הממכר זה דיי פשוט מישהו פותח סרבר על עצמו ואז מביא את האייפי שלו לחברים והם נכנסים ומשחקים דרכו http://www.geocities.com/yakipage/ ענק!
___________________ Never again.
אני חולה על המשחק הזה!!!!!!!!! אני משחק בו הרבה עם חברים שלי...... הוא ממכר!!!!! אנחנו צריכים לקבוע מתישהו משחק בין חברי הפורום...... מה אתם אומרים???
___________________ מוות לכל שונאי ישראל!!!! זה מוסכם או שגם את זה לשנות יא שמאלנים??? הממממ ... טוב נו זה בסיידר המממ בינתיים
62.219.207.153 יאללה... אני מחכה
quote:Originally posted by eXeTik 62.219.207.153 יאללה... אני מחכה איך אני יודע את האי פי שלי? יענו מה אני רושם בהפעלה?
חחחחחחחחחחח קרעת אותי עכשיו, תפעיל את התוכנה ותראה שדה למעלה באמצע "Your IP adress"
quote:Originally posted by eXeTik 62.219.207.153 יאללה... אני מחכה למה אף אחד לא מחובר לשם????
quote:Originally posted by eXeTik חחחחחחחחחחח קרעת אותי עכשיו, תפעיל את התוכנה ותראה שדה למעלה באמצע "Your IP adress" אז למה לי אין את זה?????
שמח שקרעתי אותך.... אבל גם התוכנה לא עולה לי משום מה...
נוווווווו...