הנה משהו קצת שונה מהפורמט הקבוע שלי מסיבת סטודנטים ו 22+ מוזיקה יותר "רגועה" ו"איטית" אז תורידו ותנו תגובה Tracklist: 01. Marco V - I Feel You (Original Mix). 02. Sunclub - Fiesta (A1 Side). 03. Giresse - Survivor (Vocal Mix). 04. Nalin INC - African Harvest (Megheda Mix). 05. Conjure One - Sleep (Ian Van Dahl Mix). 06. The Scarab Vs Inzite - Unity Of Earth 2002 (Tbo & Vega Mix). 07. Sunset Drive - Does It Matter (Dub Mix). Download
אני מוריד
יואו גיל כפרה איזה סט פצצה אני בשוקקקקקקק
סט יפה אהבתי את השילוב בין הטראק רביעי לחמישי סגנון מתאים לגילאים האלה רמת מיקסוס גבוהה. סט איכותי
___________________ SIGN THE "WE WANT SASHA & DIGWEED @ BUENOS AIRES ON DVD" PETITION!
טראק ליסט נראה טוב אני מוריד עכשיו הורדתי נשמע טוב מאוד בחלט אחלה מיקסינג
Last edited by NyKoN on Aug-20-2002 at 14:50
אוקי אחלה טראקליסט! אחלה מיקסים אחלה סט!:P ד"א דיסק מושלם לאוטו!! יש מצב שתעשה לו קובץ cue ?
Last edited by Sniper on Aug-20-2002 at 19:53
quote:Originally posted by t0xIc אוקי אחלה טראקליסט! אחלה מיקסים אחלה סט!:P ד"א דיסק מושלם לאוטו!! יש מצב שתעשה לו קובץ cue ? אם הייתי יודע איך בכיף הייתי עושה
טוב זה כבר לא הפתעה וכולם פה כבר אמרו... ממש יפה גיל...
___________________ מוות לכל שונאי ישראל!!!! זה מוסכם או שגם את זה לשנות יא שמאלנים??? הממממ ... טוב נו זה בסיידר המממ בינתיים
אני יצרתי CUE ל DJ BLACKDRAGON לפני כמה זמן
quote:Originally posted by DjChook אני יצרתי CUE ל DJ BLACKDRAGON לפני כמה זמן יווווווואו איזה גבררררררררררררררר אתה חן