Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > חברים יש לי בעיה רצינית
Pages (2): [1] 2 »   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
itamarsan
Hard and Uplifting=Life

Registered: Jul 2002
חברים יש לי בעיה רצינית

שלום לכולללם באתי היום לספר לכם משהו שקרה למישהי שאני בקשר רציני איתה כרגעע זה ישמע לכם קצת לא מציאותי אבל זה אכןן קרה ואני מקווה שתוכלו לעזור לי לתת עצות מכול הלב זה עניין רציני ביותרר וזה הולך ככה:
אני כרגע בקשר עם מישהי וניפגשתיי איתה שלשום באתי עלייה כי נורא רציתי לראות אותה והיא פתאום נפלה עליי בסיפור וזה ככזה
לפני שנה בדיוק בתקופה הזו היא התחילה לקבל איומים מרגיזים נו אתם יודעים כמו שכול בחורה מקבלת איומים בטלפון אבל אצלה זה היה אחרתת כול הזמן שהיו מתקשים עליהה היו אומרים לה:''היום שלך מתקרב''.... טוב וככה המשיכו האיומים האלו המשיכו עד ליום הולדת שלה שחל ב20 בנובמבר והיא יצאה לטיים אאווט בראשון למי שלא יודע מה זה זה כזה דאנס בר כזה שניסגר כב לפני כמה חודשיים בקיצר היא יצאה לשם ובאותו לילה היא יצאה אחרי כמה שעות שהיא היתה שם סתם היא יצאה לה החוצהה סתם לשאוף קצת אוויר פתאום מישהו יצא מהמועדון והתחיל לדבר איתה טוב היא עומדת ומדברת איתו פתאום היא רואה שאוטו מתקרב עלייה בהירות אז היא נכנסה ללחץ ופשוט קפאה במקום ומזל שהיה זה שהתחיל איתה העיף אותה בדקה ה90 ואז האוטו ברחח .
לאחר כמה ימים הוא התקשר שוב ואז חבר שלה ענה ואז הוא ניתק לו בפנים זה שהיתקשר והפסיק להיתקשר עד לפני שלושה שבועות הוא התחיל כול יום עוד הפעם להגיד לה אותו הדבר שהיום שלך מתקרב וכול האיומים האלו והיא ניסתה שלא להיתיחס עד יום שישי האחרון שהיא ירדה מהמונית ללכת לקראת הביתת לבד מישהו תפס אותה מאחרוה וחנק אותהה והיא ניסתה להימלט ממנו והצליחה לבסווף ואז הוא אמר לה איזה משהו שעל תדאגי....אבל זה לא היום שלךך היום והיא הילדה ממש נכנסה לפחד מיזהה
בקיצר זה אולי נישמע לכם מוזר כמו בסרטים נכון גם לי זה נישמע אבל אני עד ואני יודע שזה אכן קרה כי היא לא תבוא סתם ותגיד לי דבר כזההה
עכשיו אני פונה עליכם עם יש למישהו הצעה ממש טובה בישבלי כול הצעה שממש יכולה לעזור לי אני מקווה שתוכלו לעזור לייי ממש תודהה כי אני עושה את המקסימום כי אני חושב שפעם ראשונה היא ניצלה פעם שנייה היא ניצלה ופעם שלישית זה יהיה כבר מסוכן . אז למי שיש עצה שירשום פה בט'ראד ואני ישמח לשמוע עצות שלכם
תודה. איתמר

Old Post Sep-25-2002 21:46  Israel
Click Here to See the Profile for itamarsan Click here to Send itamarsan a Private Message Visit itamarsan's homepage! Add itamarsan to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
m0sh
Ibiza 05'

Registered: Jan 2001

למה היא לא הלכה למשטרה...בקיצור תיהיה ממש קרוב אליה...איזה מפחיד זה

מי הם?
איפה היא גרה?

James Holden is my only GOD!

Old Post Sep-25-2002 22:00 
Click Here to See the Profile for m0sh Click here to Send m0sh a Private Message Add m0sh to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
clubber@work
Supreme tranceaddict

Registered: Mar 2002

אחי קודם כל תברר מי מתקשר אליה - מבקשים מבזק פירוט שיחות נכנסות
אם הבן-אדם לא טיפש אז הוא מתקשר מחסום - אז מה שעושים זה מגישים תלונה במשטרה על הטרדות בטלפון המשטרה מוציאה צו שמכריח לגלות את המספר של החסום ואז יודעים מי זה אחרי זה יש לך 2 דברים שאתה יכול לעשות - לתת למשטרה לטפל בו
או שתאסוף חברה (גם אני מוכן לבוא) תתפסו אותו ותגרמו לזה שהוא לא יוכל
לאיים על אף אחד וגם ללכת....

חוץ מזה תשתדל ללוות אותה הביתה ולשים לב לדברים
מסביב גם תנסה לברר למי יכולה להיות סיבה לרצות לפגוע בה
בקיצור תגלה מי זה ותשבור לו את העצמות - כמו שציינתי קודם אני מוכן
לעזור - רק תן קריאה

Old Post Sep-25-2002 22:01  Israel
Click Here to See the Profile for clubber@work Click here to Send clubber@work a Private Message Add clubber@work to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
itamarsan
Hard and Uplifting=Life

דבר תודה רבההה לך אחי ודבר שניי תראה הגעתי לכמה מסקנות שדבר ראשון הוא מכיר אותה או מקורב עליה בצורה כולשהי זה לא מישהו זרר
ודבר שני הוא לא עוקב אחריה כי עם הוא היה עוקב אחריה אז כול יומיים שלושה היה תוקף אותה יש מבין
אני חשבתי כמוך כן הוא מתקשר רק מחסום ללכת ולקחת את פירוט השיחות כולל המספרים החסומים ולראות ולעלות על הבן אדם הזה בצורה כולשהי ואני נותן למשטרה לטפל בזה וכן גם אמרתי לה לנסות כמה שפחות לא להיות לבדדד בתקופה הזאתתת עכשיו נקווה שיהיה בסדר אני מאמיןן מה אני יגיד לך אני דואגג

Old Post Sep-25-2002 22:32  Israel
Click Here to See the Profile for itamarsan Click here to Send itamarsan a Private Message Visit itamarsan's homepage! Add itamarsan to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
oDrori
howdy

Registered: Dec 2001

זה תלוי כמה זין יש לך לעזור לה... בעקרון היא צריכה ללכת לבד אבל שמישהו ישגיח עליה רוב הזמן בלי שזה יהיה ברור מדי... אתה מבין לאן אני חותר, ברגע שמישהו מתנפל עליה הבחור שקרוב ייקפוץ עליו, תפוצצו לו את הצורות, ואח"כ תבררו מזה ושיחטוף גם קצת בתחת בכלא.

Old Post Sep-25-2002 22:40  Israel
Click Here to See the Profile for oDrori Click here to Send oDrori a Private Message Add oDrori to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
itamarsan
Hard and Uplifting=Life

טוב ניראה מה אני יוכל לעשות למענה וניראה מה קורה עם זההה
בקיצר תודה לך אחיי

Old Post Sep-25-2002 22:47  Israel
NyKoN
"SMACK That Ass" Addict

טוב
נראה לי קצת מוזר הנושא
על הטרדות בטלפון שמעתי ושמעתי הרבה וכולנו עברנו

אבל כשזה מגיע למשהו כזה קיצוני זה ממש מוזר

תשאל אותה אם יש סיבה מסוימת שמישהו ירצה לעשות לה משהו כזה ובאמת תשיגו פירוט וכמה שיותר מהר למשטרה ברצינות המשטרה זה המקום הראשון שהולכים אליו ואני לא מבין למה היא לא הלכה מההתחלה

Old Post Sep-25-2002 23:46  Israel
Click Here to See the Profile for NyKoN Click here to Send NyKoN a Private Message Add NyKoN to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Hell_Copter
UplifTingHaRdTrancEAddicT

Registered: Nov 2001

יווווו איזה סרטים...
רק תביא לי את הבנזונה מול הפנים ואני מניאק אם הוא יעשה דבר כזה שוב

תשמור עליה אחי ואם אתה צריך עזרה תקרא לי אני יבוא... לא סובל כאלה בני זונות

Old Post Sep-26-2002 07:34 
Click Here to See the Profile for Hell_Copter Click here to Send Hell_Copter a Private Message Add Hell_Copter to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DjChook
Ancient TranceAddict

Registered: Sep 2000

אחי שתתחיל להקליט שיחות,

כאילו כל פעם שהיא מקבלת שיחה מחסום שתקליט אותה

זה ראיות

Old Post Sep-26-2002 10:09 
Click Here to See the Profile for DjChook Click here to Send DjChook a Private Message Add DjChook to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Scorchio
Sorry! We Are Circoloco

Registered: Apr 2001

אני יודע שזה לא קשור
אבל איתר זה משגע אותי איך שאתה כותב
כאילו:

יווווווווווו איזההההההההההההה סרררטטטטטטט דייייייייי מההההההה היהההההה עםםם החברהההההההה הזאתתתתתתתתתת שליייייייייי

חלאס מיצינו

קיצור
תעשו לבחור איזה אמבוש יום אחד יענו תלוו אותה הבייתה ככה לכו איזה 40 מטר מאחוריה ואם מישהו יבוא עלייה רוצו מהר ודפקו בו.

SIGN THE "WE WANT SASHA & DIGWEED @ BUENOS AIRES ON DVD" PETITION!

Old Post Sep-26-2002 10:37  Israel
Click Here to See the Profile for Scorchio Click here to Send Scorchio a Private Message Add Scorchio to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
NaOren
shake it H-A-R-D

אבל מה כל פעם שהיא תצא מהבית ילכו אחריה ???
זה גם מוגזם וככה לא פותרים כלום..

דבר שני פירוט שיחות נכנסות זה הכי טוב....
אני יודע שאם מישהו היה מתקשר אלי מחסום אבא שלי היה יודע מיזה, אה צ'וק
:-)

ובאמת צריך לשאול את הבחורה מי יכול לעשות לה כזה דבר ולמה שהוא יעשה לה כזה דבר...

Old Post Sep-26-2002 10:51 
Click Here to See the Profile for NaOren Click here to Send NaOren a Private Message Add NaOren to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
nimrod levi
Shining Star

Registered: Nov 2001

quote:
Originally posted by DjChook
אחי שתתחיל להקליט שיחות,

כאילו כל פעם שהיא מקבלת שיחה מחסום שתקליט אותה

זה ראיות

צ'וק נהיה בלש

Old Post Sep-26-2002 10:54  Israel
Click Here to See the Profile for nimrod levi Click here to Send nimrod levi a Private Message Visit nimrod levi's homepage! Add nimrod levi to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > חברים יש לי בעיה רצינית
Post New Thread    Post A Reply

Pages (2): [1] 2 »  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackTrack Used By Dj Astrix?? [2006] [0]

Click here to listen to the sample!Pause playbackLawnchair Generals - Tell You Something (Else Mix) [2004]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 02:14.

Forum Rules: