.
___________________ aaa
Last edited by guetag on Apr-05-2013 at 20:22
תגיד לי אתה דפוק ? מה הקשר בין ההמנון הזה שמייצג את ההמנון של מדינת ישראל ל"המנון היהודים" אני בהלם שאתה רשמת את זה נראה לך שמישהו בארה"ב (יותר יהודים מפה) מזיז הביצה מההמנון ?
___________________ Never again.
צ'וק אני מתבייש בך שהצבעת לא אכזבת אותי קשות...
___________________ מוות לכל שונאי ישראל!!!! זה מוסכם או שגם את זה לשנות יא שמאלנים??? הממממ ... טוב נו זה בסיידר המממ בינתיים
quote:Originally posted by NaOren צ'וק אני מתבייש בך שהצבעת לא אכזבת אותי קשות... אורן אתה ככ לא מבין שאני פשוט לא אגיב
Last edited by guetag on Apr-05-2013 at 20:23
אני לא מבין למה שהוא לא יהיה פה?????
חחחח גואטג, תפסיק לחיות בהתקפה כל החיים שלך אתה אשכרא כל פעם מנסה לתקוף במקום להפנים מה שאומרים לך ולהמשיך הלאה בסך הכל הבאתי עובדה, מה אתה ישר מתגונן ?! ומתקיף נשבע לך לקחת קשה את כל הקטע של הפוליטיקה בפורום, זה ככ לא המטרה שלו
quote:Originally posted by guetag למה להפנים אם אני לא מסכים למה שאתה אומר? כי ציינתי עובדה אתה לא אמור להתווכח איתה ואחי, תסדר משהו עם החתימה שלך, קיבלת שם איום אני חושב
quote:Originally posted by DjChook כי ציינתי עובדה אתה לא אמור להתווכח איתה ואחי, תסדר משהו עם החתימה שלך, קיבלת שם איום אני חושב איפה זה שם?
Last edited by guetag on Apr-05-2013 at 20:25