|
וואלה יפה אחי
אין לזלזל בכזה דבר
כי מדברים כאלה נהיים גדולים ואני שמח שסוף סוף אתה מקבל הכרה מעבר לאנשים הקרובים אלייך.
ואם כבר מדברים על כתבות בעיתון
שבוע שעבר כשהייתי אצל אחותי בדימונה
ראיתי שם בעיתון של דימונה כתבה על מסיבת הרייב שהייתה שם
בקיצור
כתבו שם כמה דברים עליי ואני מצטט (יש לי את הכתבה פה): פ
"... ניגנו במסיבה חשמל סטטי, בלאק הופ ודי ג'יי חן כשהשיא של המסיבה התחיל כשסאבלימינל עלו לבמה, הצרחות היו חזקות מתמיד, סאבלימינל כהרגלם נתנו הופעה משובחת ביותר כולל קטע סטאנד אפ דיי מוצלח אני חייבת לציין שהיה בשיתוף עם די ג'יי גיל, ואם כבר מזכירים אותו, גיל פשוט גמר את המסיבה מבחינת איציק לוי וחן בלאיש.
היה חושך מוחלט, שקט סורר באיזור למעט שריקות וצרחות מהחוגגים. הקהל לא הפסיק לצעוק, לשרוק ולהניף את ידיו באויר.
לפתע היה הבזק אור חזק כל כך שבקושי הצלחנו להישאר עם העיניים פתוחות לעבר הבמה, ושם הוא עמד, די ג'יי גיל, כצל מתוך האור.
הקהל פשוט, סליחה על הביטוי, התחרפן! הצרחות, השריקות, מעולם אחר.
האורות כבו לגמרי, שוב חושך מוחלט, ואז התחילה החגיגה, די ג'יי גיל הקפיץ את החוגגים במשך שעה שלמה ללא הפסקה, אני חייבת לציין שאפילו אני, שלא בדיוק מתחברת למוזיקה הזו, לא יכלתי להימנע מלהשתגע.
במהלך ההופעה שלו, גיל זרק לעבר החוגגים מקלות זוהרים ("סטיקלייטים") והחוגגים "התחרפנו" עוד יותר!
הנה כמה מילים מהראיון עם די ג'יי גיל לאחר המסיבה:
צופית: די ג'יי גיל...
צופית: אז מה... תראה מה עשית להם
גיל: טוב תראי, הקהל הדימונאי הוא אחד האהובים עליי, יודע לחגוג כמו שצריך.
צופית: אכן אכן אנחנו ידועים בחגיגות שלנו.
איך היה??
גיל: האוירה הייתה מהממת, אני בעצמי לא ידעתי מתי להתחיל כשהאורות כבו, נדלקו וכבו שוב אז אמרתי נו יאללה והתחלתי.
בגדול, היה ממש ממש אחלה, נורא נהניתי.
צופית: ראיתי התקהלות של אנשים סביבך כשירדת מהבמה, בא לך לשתף אותי ואת הקוראים?
גיל: בוודאי, כשירדתי מהבמה הגיעו אליי כמה חבר'ה ואמרו לי שהם ממש נהנו מהמוזיקה שלי וביקשו חתימה.
צופית: חתימה? אני גם יכולה לקבל?
צופית: הקטע עם סאבלימינל, היה מתוכנן?
ברגע ששמעתי את יואב אומר שעוד מעט מישהו יבוא ויחליק על הבמה, פשוט זינקתי, אני לא יודע למה אבל זה מה שהיה 
צופית: מגניב! ומה הייתה התגובה שלהם אחרי האקט?
גיל: הם היו מופתעים, התאפקו שלא להישפך מצחוק, אח"כ כשהיינו מאחורי הקלעים הם כבר לא הצליחו להתאפק ונפלו 
צופית: מתי תגיע אלינו שוב?
גיל: אין לדעת, עם המצב במדינה היום, אי אפשר לדעת מה יקרה
למרות ששמעתי שיש כאן את פסטיבל התקשורת השנתי והמארגנים כבר יצרו איתי קשר אבל אני עדיין לא בטוח שאני יוכל להגיע.
צופית: השם במה "די ג'יי גיל", הוא בחירה שלך?
גיל: ממש לא, המארגנים כתבו בטעות את השם במה שלי ככה בפרסומים אבל לא נורא, העיקר שהאנשים נהנו.
צופית: ההופעה שלך ושל איציק לוי ביחד על הבמה, היה מתוכנן?
גיל: גם זה לא היה מתוכנן, הוא פשוט עלה לעמדה, הרכיב את הציוד שלו
ואמר לי בוא ננגן כמה דברים ביחד
ומי אני שיגיד לו לא 
צופית: אוקיי גיל רק שתדע שלפי האנשים כאן באירוע, אתה פשוט גמרת את המסיבה מבחינת איציק לוי ודי ג'יי חן.
גיל: אני לא חושב ככה, אני רק מצטער שכשאני סיימתי, המון אנשים פשוט הלכו הביתה, אני לא חושב שגמרתי את המסיבה בשביל איציק לוי, ואם כן אז איציק, אם אתה קורא את זה, סליחה אחי 
צופית: גיל, היה ממש ממש סבבה לדבר איתך ולהאזין להופעה שלך
ונשאר רק להגיד לך בהצלחה ושנתראה בקרוב אני מקווה 
"
יש עוד אבל כואבות לי כבר הידיים 
אה ומצורפת תמונה..
|