מישהו כאן מתקלט עם פטיפונים או שכולם כאן משתמשים בדיסקים ?? אני אישית רק תקליטים לא נוגע בדיסקים...
___________________ Top 3 of All Time 1. Phrenetic System - Intensity 2. King of Clubs - Revelation [Airwave Remix] 3. Ayu - M [Above & Beyond Typhoon Dub] Tune of The Moment Afterlife - Never Before (Bobby Blanco and Miki Moto Mix) [Hed Kandi] My Vinylist
תקליטים זה רמה אחרת לגמרי .... וביכלל יש נגישות גדולה לתקליטים ??
יש, אם אתה מזמין מהאינטרנט (ואגב אני משתמש בתקליטים אם זה משנה משהו.. הרי בסופו של דבר זה הדי.ג'יי והמוזיקה, לא המיכשור שקובע.)
אז בארץ לא כזה קל לעבוד עם פטיפונים .. אלה עם כן אתה נוסע הרבה לחול או שיש לך כרטיס אשראי ואתה לא מפחד לתת אותו
אני משתמש בתקליטים, אני פשוט אוהב את זה ואת כל מה שמסביב... אין כמו פלסטיק!
אין מה לפחד לתת אותו... יש ביטוח מצד ויזה
דיסקים!!!! אין לי כסף עכשיו לפטיפונים ותקליטים......
אני אישית גם מעדיף ויינלים.. אני מתתתתתתת להשיג איזה פטיפון גם אם הוא הכי ישן בעולם בשביל שאני אוכל לשמוע ויינלים גם בגלל שאני נוסע לחול המון ואני יכול להביא הרבה ויינלים
ממממ לי אין כלום אבל אם להשקיע על ציוד אז לדעתי הפיינל סקראצ' בן זונה של דבר:P
אני לדעתי כול אחד עושה מה שנוח לו עם מתאים לו עם דיסקים אז סבבה ועם לאאא אז רק תקליטיםםםםםםםםםםם אבל אני אישית אוהב תקליטים