אני יודע שפתחו פה כבר 1000 טרדים על זה ועכשיו הגיע התור שלי אז ככה מישו מוכן להסביר לי מה ההיתרונות והחסרונות של AMD ו Pentium 4 ועוד שאלה קטנה יש לי צורב חדש וגם דיוידי חדש מסך חדש כרטיס רשת חדש פלופי חדש כרטיס קול חדש רמקולים חדשים עדיף להזמין מחשב בלי כל מה שיש לי ?? הצעות?!?
quote:Originally posted by Sniper אני יודע שפתחו פה כבר 1000 טרדים על זה ועכשיו הגיע התור שלי אז ככה מישו מוכן להסביר לי מה ההיתרונות והחסרונות של AMD ו Pentium 4 ועוד שאלה קטנה יש לי צורב חדש וגם דיוידי חדש מסך חדש כרטיס רשת חדש פלופי חדש כרטיס קול חדש רמקולים חדשים עדיף להזמין מחשב בלי כל מה שיש לי ?? הצעות?!? לשאלה 2.... ברור מה לקנות את זה עוד פעם? שאלה 1 תחפש באיזה מנוע חיפוש בלי בעייה אתה מוצא השוואות
הבנתי אותך אבל תאמת שאני רוצה לשמוע פה דעות של אנשים מפההה ובינתיים אף אחד לא עוזר!!!
אלעד עם כל הכבוד לפני איזה חודש היה פה טרד ענק של יובל תקרא אותו תמצא שם פולל דברים שימושיים ואמרתי לך לדבר עם שגיא !
סבבה:] תודה בכל אופן!